hvala...eeee vidim da je Maksim medu favoritima... imate i moj glas...
hvala…eeee vidim da je Maksim medu favoritima… imate i moj glas…
Hvala draga! Borba je zestoka hahaha
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Laura 21.08.2014 :-*
tina sretno
Lilica jesi zvala vinogradsku??? ja planirala zvati u ponedjeljak da vidim za detalje i nadam se da se družimo na odjelu jer meni već sad dosta trbuha (znam da ovo zvuči grozno al zadnjih dana uopće nemogu disati jer mi se malac nabija pod rebra) i nadam se da će malac bar malo uraniti
Tina,sretno na ctgu...možda ti sveki ubrza trudove,ja znam da bi mojoj to uspjelo
Hvala vam ljudi, i ja sam jako uzbuđena .
Tina sretnoooo!!! Znaš, baš se sad nekaj smijem sama sebi i mislim si kak svaki dan najviše čekam da vidim tvoje vijesti i hoćeš li se napokon porodit . Tak je valjda sa svim curama, baš je lijepo ovo kad smo si ovakva podrška i kad se veselimo i iščekujemo skupa
Tina, sretno na CTG, i hajde više u rađaonu, da se mogu početi pripremati...
ProudMomy, Maksim je šećer, dobio je i moj glas...
Krešimir 19.08.2014. <3
Tina, sretno na ctg-u!!! A i na rucku
ProudMomy, i moj ste glas dobili...a i vec sam ti rekla da je meni Maksim super sladak
joj drage moje...jos nista kod mene...ctg danas savrsen... plodna voda i dalje cista...tlak ko malom dijetetu.... tak sam ko beba zdrava i bez ikakvih simptoma...
evo nove vijesti su to da sam dakle danas po uzv-u tocno 41tt...dakle sad jos imamo tjedan dana fore i onda ce vjerojatno bit indukcija... nisam nista sa doktoricom pricala o tome jer se duboko nadam da ce krenut prije samo od sebe....
Laura 21.08.2014 :-*
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji