Tina,sretno na ctgu...možda ti sveki ubrza trudove,ja znam da bi mojoj to uspjelo
Hvala vam ljudi, i ja sam jako uzbuđena .
Tina sretnoooo!!! Znaš, baš se sad nekaj smijem sama sebi i mislim si kak svaki dan najviše čekam da vidim tvoje vijesti i hoćeš li se napokon porodit . Tak je valjda sa svim curama, baš je lijepo ovo kad smo si ovakva podrška i kad se veselimo i iščekujemo skupa
Tina, sretno na CTG, i hajde više u rađaonu, da se mogu početi pripremati...
ProudMomy, Maksim je šećer, dobio je i moj glas...
Krešimir 19.08.2014. <3
Tina, sretno na ctg-u!!! A i na rucku
ProudMomy, i moj ste glas dobili...a i vec sam ti rekla da je meni Maksim super sladak
joj drage moje...jos nista kod mene...ctg danas savrsen... plodna voda i dalje cista...tlak ko malom dijetetu.... tak sam ko beba zdrava i bez ikakvih simptoma...
evo nove vijesti su to da sam dakle danas po uzv-u tocno 41tt...dakle sad jos imamo tjedan dana fore i onda ce vjerojatno bit indukcija... nisam nista sa doktoricom pricala o tome jer se duboko nadam da ce krenut prije samo od sebe....
Laura 21.08.2014 :-*
:) drago mi je da je sve ok i isto se duboko nadam da će ti krenut sve i bez indukcije....
Hvala vam svima na glasovima, ali brijem da je ovog prvog tesko stici. Morala bih previse ljude terorizirati da glasaju a to mi se ne da. Pa kak bude bude!
Tina ja i dalje vjerujem da ce to krenuti samo! ;-)
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji