opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tina0208
    15. Kolovoz 2014. 09:38

hvala...eeee vidim da je Maksim medu favoritima... imate i moj glas...

15. Kolovoz 2014. 09:44

Tina0208

hvala…eeee vidim da je Maksim medu favoritima… imate i moj glas…

Hvala draga! Borba je zestoka hahaha

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Laura 21.08.2014 :-*

piper
    15. Kolovoz 2014. 09:43

tina sretno

Lilica jesi zvala vinogradsku??? ja planirala zvati u ponedjeljak da vidim za detalje i nadam se da se družimo na odjelu jer meni već sad dosta trbuha (znam da ovo zvuči grozno al zadnjih dana uopće nemogu disati jer mi se malac nabija pod rebra) i nadam se da će malac bar malo uraniti

cloudy
    15. Kolovoz 2014. 10:01

Tina,sretno na ctgu...možda ti sveki ubrza trudove,ja znam da bi mojoj to uspjelo 

Kokolina
    15. Kolovoz 2014. 10:46

Hvala vam ljudi, i ja sam jako uzbuđena .
    Tina sretnoooo!!! Znaš, baš se sad nekaj smijem sama sebi i mislim si kak svaki dan najviše čekam da vidim tvoje vijesti i hoćeš li se napokon porodit . Tak je valjda sa svim curama, baš je lijepo ovo kad smo si ovakva podrška i kad se veselimo i iščekujemo skupa 

MarijaŠ
    15. Kolovoz 2014. 11:27

Tina, sretno na CTG, i hajde više u rađaonu, da se mogu početi pripremati... 
    ProudMomy, Maksim je šećer, dobio je i moj glas... 

Krešimir 19.08.2014. <3

cloudy
    15. Kolovoz 2014. 11:31

Ja mislim da će Maksim pobijediti...i moj je glas dobio :)

DarijaZ
    15. Kolovoz 2014. 12:00

Tina, sretno na ctg-u!!! A i na rucku 

ProudMomy, i moj ste glas dobili...a i vec sam ti rekla da je meni Maksim super sladak

Tina0208
    15. Kolovoz 2014. 17:17

joj drage moje...jos nista kod mene...ctg danas savrsen... plodna voda i dalje cista...tlak ko malom dijetetu.... tak sam ko beba zdrava i bez ikakvih simptoma...
    evo nove vijesti su to da sam dakle danas po uzv-u tocno 41tt...dakle sad jos imamo tjedan dana fore i onda ce vjerojatno bit indukcija... nisam nista sa doktoricom pricala o tome jer se duboko nadam da ce krenut prije samo od sebe....

Laura 21.08.2014 :-*

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani