ti si kod nas na faksu? kad dolaziš idući put? naravno da može kava...baš sam jutros razmišljala kak je lako vama u zg možete se i uživo podružit :)
Može, može :) ja sam ti tak i tak svaki dan na relaciji doma petrinja sisak pa mi nije problem ... dragi naime ne voli sam vozit na posao pa mu ja pravim društvo i onda čekam da završi s poslom ili kod mojih ili kod njegovih ili na kavi u sk ili petrinji :) tako da se javi kad dolaziš
Cludy, ne vjerujem da ste osjetili bebino bilo na trbuhu...prije je to bilo tvoje, ili stucanje kak proudmomy kaze...
I ako cete slusat sa stetoskopom, nemoj ocekivat da ces cut otkucaje kao kod nas odraslih ljudi, njima srce kuca jako brzo, duplo brze nego nama
Nemam pojma dal se moze cuti tako rano, ali sretno!
cure evo i mene domeka. šećer savršen. najviša vrijednost mi je 5,7 nakon večere. ali za tri tjedna opet. i tako sad do kraja trudnoće. velim vam ja oni se mene zažele i onda me ostave na jedan dan hahaha.
Proudmomy nadam se da si se riješila toga. držim fige draga
pa i ja sam mu rekla da je to moje, a onda je on krenuo s tupljenjem da nema šanse da se osjeti moje bilo u trbuhu haha ... probat ćemo se igrati sa statoskopom pa ćemo vidjeti :D hvala na savjetima... moguće da je ono fakat bilo štucanje jer poslije to više nisam osjetila....
NInika :) baš mi je drago da je sve ok :) a to što moraš opet, shvati to kao jednodnevni izlet :)
hahah baš. jednodnevni izlet.. ako opet budem solo u sobima zakon.. em ne trebaš paziti dal ćeš probuditi nekoga kad ideš piškiti po noći em nitko ne hrče. ma mrak
Ninika super za nalaze! Drago mi je da si domeka!
Cloudy onda se svakak vidimo uskoro :-)
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Nije to NInika što ti nikog ne probudiš, važno je da tebe nitko ne probudi
ProudMomy it's a deal :)
Sortiraj odgovore
Najstariji