opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lilica
    02. Kolovoz 2014. 21:32

tincica sretan ti rodendan, zelim ti pokloncic sto prije

renata6
    02. Kolovoz 2014. 21:33

Lilice kako si nam ti?

03. Kolovoz 2014. 00:20

Ma imala sam nekih obaveza na faksu, pa mi je prije dva dana rodila frendica, pa sam jucer imala goste do 5 ujutro. Kaj da vam kazem? Danas sam vec fakat na rezervi :-). Idem spavat, sutra ujutro opet na teren, idemo k mojim starcima.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

cloudy
    03. Kolovoz 2014. 10:56

Cure moje...nisam vam se jučer stigla javiti pa idemo redom...
    Hope...žao mi je što opet moraš na ležanje u bolnicu,ali jaka si ti i još ti je malo ostalo do kraja :) kad ti je teško javi nam se ovdje :)  što se makedonke tiče baš čitam po fejs grupi i katastrofa...komentiram s dragim i ak ona ne ode do 1.mj budem tražila zabranu da mi ona ne pregledava bebu 
    Lilice...kako si mi ti?
    Tina...s danom zakašnjenja sretan ti rođendan :)

Tina0208
    03. Kolovoz 2014. 15:07

cloudy hvala ti od

Laura 21.08.2014 :-*

cloudy
    03. Kolovoz 2014. 18:53

Cure moje moram vam se malo pojadat....mislim,nije to ništa strašno ali kako me pucaju hormoni ne volim takve stvari...starci od dragog su tu i kako je dragi njoj još neko dan zabranio da mi kvoca i pametuje danas je njrgov stari meni porilično uvrijeđeno iskomentirao kako ja očito ne volim biti kod njjh....a kod njih sam minimalno 3 puta tjedno...nekad i češće dok čekam dragog da završi s poslom....a komentar je došao nakon što nas je pitao jesmo sutra kod njih i ja sam rekla da ja nisam jer ujutro idem u grad na kavu s frendicom....mislim ono...sad mi je to tolko diglo živce uh...šta bi ja trrbala bit stalno kod njih i šta nije normalno da više želkm biti kod svojih staraca nego kod njih?!?  A on tak i tak radi dopodne pa što ga boli briga....i da još mi je krenuo pametovat kak ja malo jedem i kak mi sad nije vrijeme za ne jelo....da je moja svekrva lijepo 30kg nakupila u trudnoći....pa šta trebala bi i ja možda tako?  Sorry na dužem postu al negdje se morah ispuhat....

MarijaŠ
    03. Kolovoz 2014. 19:33

Eh cure moje, ne bude me dan - dva, i već zaostajem.
    Hope draga, znaš i sama da smo ovdje sve uz tebe, uspjet ćeš ti izgurati barem do 36. tjedna, ako ne i duže, vjerujem ja u tebe!
    Kokolina, ugodan odmor želim, valjda će vas vrijeme poslužiti!
    ProudMomy, baš se primjetilo da te nema zadnjih dana.. Samo ti odmori 
    Lilica, jedva čekam četvrtak da čujemo dobre vijesti od tebe i da te fino otpratimo iz bolnice na odmor doma! 
    Cloudy, ne obaziri se. Radi kako tebi paše, druži se s kim i koliko želiš. I što te briga tko što priča? I meni se često komentira da jedem kao ptičica, ali ne reagiram. Držim fige da prebaciš taj klik u glavi i misliš samo na sebe i svoju malu obitelj. 
    Tina draga, sjetila sam te se jučer, ali nikako da se dohvatim kompa... Dakle, želim ti sretan, najsretniji rođendan, ostvarenje svih želja i puno puno osmijeha u idućem periodu! 

Ja sam malo u komi zadnja dva dana, nešto sam sva neka bolna, imam osjećaj da me sve kosti bole, od kičme, trtice, zdjelice, koljena... Ali ne dam se. Stalno sam negdje u pokretu sa suprugom, jer je sad na GO pa uživamo. Uvečer sam sa sestrama, pa mi je sve lakše. Danas sam malo bila i zabrinuta jer mi se sinčić baš jako jako umirio, ali evo, javi se povremeno. Jel moguće da i on osjeti promjene vremena, sparinu i tako to? 
    Sutra idemo na prvi CTG u bolnicu, pa smo malo uzbuđeni...

Krešimir 19.08.2014. <3

renata6
    03. Kolovoz 2014. 19:45

Lilice, drago mi je da nisi duhom klonula i da je tvoj dragi tako brižan, dragocjeni su ti trenuci, mi smo isto bili dosta dugo odvojeni al nas je ta odvojenost još više povezala!
    Cloudy, naučit ćeš se oglušiti na takve gluposti, znaš kako se kaže stari i mladi ne idu skupa!
    Marija, sretno sutra na prvom ctg-u, vidjet ćeš kako je uzbudljivo kad čuješ bebača kako lupa!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.