evo mene, danas sam se vratila s mora od sutra pocinjem sa citanjem zaostataka da vidim sta se sve ispodesavalo dok me nije bilo, za sad sam cula samo jednu informaciju, da nam je mamma rodila (cestitam na tome od srca, jako mi je drago zbog tebe i saljem puse
) vas ostale trebam pohvatati i za to ce mi trebati par dana al eto nadoknadit cu ja to vec nekako
nadam se da ste mi dobro drage moje, da ste sretne i da vam je lijepo, saljem vam puno puno pusa
Znam da je to vjerojatno normalno al evo meni 30.tjedan i krenulo mlijeko... Kaze mi mama kak ti je tak flekava haljina a ono mlijeko... Iz obje... Jel se kome to događalo?
Znam da je to vjerojatno normalno al evo meni 30.tjedan i krenulo mlijeko… Kaze mi mama kak ti je tak flekava haljina a ono mlijeko… Iz obje… Jel se kome to događalo?
Meni ide svaki dan, skoro od 20.tjedna :)
Boobie i meni takoder islo mlijeko tj. kolostrum od 20tt :)
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Sva sreca da su uzeli 2 paketa onih jastucica u Mulleru, jos sam si mislila sta ce mi tolko, sad ce na kraju falit
...meni je krenulo oko 30. tjedna...ali ne tako puno da mi majica bude mokra...tu i tamo koja kapljica i to je to
ProudMomy do kad ste na moru?
ProudMomy do kad ste na moru?
Do 25.7., osim ako ne ostanemo jos taj vikend na Plitvicama u povratku.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji