opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lilica
    19. Srpanj 2014. 17:29

evo mene, danas sam se vratila s mora  od sutra pocinjem sa citanjem zaostataka da vidim sta se sve ispodesavalo dok me nije bilo, za sad sam cula samo jednu informaciju, da nam je mamma rodila (cestitam na tome od srca, jako mi je drago zbog tebe i saljem puse ) vas ostale trebam pohvatati i za to ce mi trebati par dana al eto nadoknadit cu ja to vec nekako  nadam se da ste mi dobro drage moje, da ste sretne i da vam je lijepo, saljem vam puno puno pusa 

Boobie
    19. Srpanj 2014. 18:31

Znam da je to vjerojatno normalno al evo meni 30.tjedan i krenulo mlijeko... Kaze mi mama kak ti je tak flekava haljina a ono mlijeko... Iz obje... Jel se kome to događalo? 

ivanahaha
    19. Srpanj 2014. 18:33

Boobie

Znam da je to vjerojatno normalno al evo meni 30.tjedan i krenulo mlijeko… Kaze mi mama kak ti je tak flekava haljina a ono mlijeko… Iz obje… Jel se kome to događalo? 

Meni ide svaki dan, skoro od 20.tjedna :)

Tejuska♡
    19. Srpanj 2014. 19:21

Boobie i meni takoder islo mlijeko tj. kolostrum od 20tt :)

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Boobie
    19. Srpanj 2014. 19:23

Sva sreca da su uzeli 2 paketa onih jastucica u Mulleru, jos sam si mislila sta ce mi tolko, sad ce na kraju falit 

DarijaZ
    19. Srpanj 2014. 19:42

...meni je krenulo oko 30. tjedna...ali ne tako puno da mi majica bude mokra...tu i tamo koja kapljica i to je to

ninika11
    20. Srpanj 2014. 13:44

ProudMomy do kad ste na moru?

20. Srpanj 2014. 14:02

ninika11

ProudMomy do kad ste na moru?

Do 25.7., osim ako ne ostanemo jos taj vikend na Plitvicama u povratku.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani