...i da bi uclanili bebicu u onaj baby bonus program,bebica mora biti rodjena, i pri upisu vam treba samo rodni list....ali nije nuzno potreban, upisuje se i bez njega.... Prijava se radi preko terminala, i dobijete Pampers newborn pelene.... Prije su bile Babylove, od pocetka 2014. se daju pampersice.. Kad upisete dijete, doma vam dolaze poklon bonovi ili paketici ( nisam vise sigurna sto , nesto se mjenjalo od kad sam na bolovanju) za 3, 6 i 9 mjeseci starosti i godinu i dvije ...
A sto se tice kombiniranja bonova, nisam primjetila da je u mulleru drugaciji sistem....
DarijaZ jesi sigurna da ga mogu kombinirati s tih 15%??? to je onaj popust iz knjizice za 150 bodova??
Laura 21.08.2014 :-*
weeeeee..... planiram kupit aventovu muzilicu... superrrrr.....
Laura 21.08.2014 :-*
evo mene, danas sam se vratila s mora od sutra pocinjem sa citanjem zaostataka da vidim sta se sve ispodesavalo dok me nije bilo, za sad sam cula samo jednu informaciju, da nam je mamma rodila (cestitam na tome od srca, jako mi je drago zbog tebe i saljem puse
) vas ostale trebam pohvatati i za to ce mi trebati par dana al eto nadoknadit cu ja to vec nekako
nadam se da ste mi dobro drage moje, da ste sretne i da vam je lijepo, saljem vam puno puno pusa
Sortiraj odgovore
Najstariji