opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Boobie
    18. Srpanj 2014. 12:38

Ne mozes prije poroda, treba rodni list ili otpusno pismo djeteta, provjereno, dobijes pampers premium care 1 30kom :)

Tina0208
    18. Srpanj 2014. 12:41

haha...i mislila sam si...

Laura 21.08.2014 :-*

Boobie
    18. Srpanj 2014. 12:42

Zasto bi bilo jednostavno  bude tatek isao po njih 

Tejuska♡
    18. Srpanj 2014. 12:58

MM je prije par dana po to isao,nije trebao ni rodni list niti otpusno pismo,samo je trebao donjeti moju osobnu i njihovu dm karticu da se upise dijete i to je to :)

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Boobie
    18. Srpanj 2014. 13:03

Teoretski bi onda mogla upisati svakih 9mj jedno dijete i uzeti paket, ne znam, meni su tete u mom ovak rekle...

Boobie
    18. Srpanj 2014. 19:08

Ne znam, mozda im se nije dalo, ja pitala kod sebe u VG i rekle su mi tak... Najbolje da svatko provjeri kod sebe jer ocito ovisi kak se kojima radi..

cloudy
    18. Srpanj 2014. 19:09

Možda on nije sumnjiv kolko bi bile cure :P

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.