Ajoj Zebrice.... Nadam se da je sve ok i da se nisi prejako natukla
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
jao zebrica kako si me prepala....pazi na sebe....
ja sam u 21tt pala kak sam duga i siroka i to u sobi na parketu...frisko polakiran,a ja u carapama i to samo ideeee.... muz je odma skocio ko da si ga potpalio,al na srecu bas sam se spremala na uzv i sve je bilo u redu...
Laura 21.08.2014 :-*
Nisam hvala Bogu jako...docekala sam se na ruke nekak...i kad sam dosla doma legla sam i beba se lupala na sve strane a danas je mirna....pa me sad to malo brine....ali nadam se da je sve uredu .......ajoj tina , ajde hvala Bogu da je onda dobro proslo...
jel vas beba jedan dan je aktivna a drugi bas i nije.....
zebrica
Ajoj zebrice.... Mogu si misliti kako ti je laknulo kad si osjetila da je s bebicom sve ok! Užasavam se tih padova! Neki dan me opet ulovila niskotlakaška epizoda pa sam odmah čučnula na pločnik. Kiša je padala, ma užas, nemam gdje sjesti, sve mokro... Bitno da nisam pala! Boli me briga, kad mi dođe takva epizoda ako treba i leći ću nasred pločnika, nek si misli tko šta hoće. Samo da izbjegnem pad jer me užasno strah na koju stranu ću se "prevaliti"
cek neznam u kojem si tjednu...zaboravila...ali ako si izmedu 22-23 i 29 moguce je...
Bok svima,
ja sam danas 19+4 i od jučer me sve nešto peče u trbuhu bas neki neugodan osjecaj, da li vam je to poznato?? Da li da se zabrinem?
masha da bome sam odma odahnula. ma leglni se bolje da si sigurna nego da padnes. jel te cesto ulovi to sa tlakom..
tina ako mislis na mene ja sam 23 tjedan....ps. jel te lovi strah od poproda vec? :)
zebrica
e da,da... onda je to ok...ne zabrinjavaj se zebrica...
jedino ako ti se desi da nekoliko dana ne osjetis bebu,onda idi k doktoru...
Evo i sad je 88/46... A ništa, tuširanje u hladnijoj vodi i te kompresivne čarape koje sam negdje spominjala pa ćemo vidjeti.
Zebrice i meni se događalo da ne osjetim bebicu skoro cijeli dan, a kakva sam krenem paničariti već popodne. Pojedi nešto slatko i legni na lijevi bok, umiri se i tad se obično jave, barem je meni svaki put tako bilo.
Sortiraj odgovore
Najstariji