Ja sam u nedjelju završila u bolnici :/ Dobila sam naglo temperaturu doma, glavobolja, tresla sam se sva i oštra bol sa strane u trbuhu.
Već sam 4 dana tu, nemaju pojma kaj mi je, svi nalazi oke, samo kaj imam proljev, ko viroza al nije viroza, sve pretrage dobre. Stavili su me na posebnu dijetnu prehranu da se to smiri. Užasno sam gladna stalno, a nedaju mi nikaj sa strane da jedem pa po skrivečki nekak. Rekli su da budem tu minimalno do ponedjeljka.
Užasno se osjećam, bebica je dobro, nikaj joj nije, a mene muče, te infuzija, pa ta dijeta, niko nikaj ne govori. Jadna sam
Missha i mmama suosjecam s vama, doista.
Ostale curke, brijem da cete me se sjetiti nagodinu dok cete trcati za svojim malcima po plaz. :-P
Slonich iskrene cestitke!
MalaMuca zelim ti da te sto prije puste doma. Odmaraj se!
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Slonich cestitam od i zelim cim brzi oporavak
Malamuca drzi se i misli na bebaca...nadam se da ce ti uskoro biti bolje i da ce te pustiti doma... mozda ti se to sve nakupilo od atresa jer sjecam se da si pisala da imas problema sa sekom...uglavnom draga saljem pozitivnu vibru i da cim prije idete doma
proudmomy ti samo lijepo uzivaj...to sto malac skakuce po plazi je dobro jer se izmori pa onda dok zaspe muzica imas samo za sebe ... a sto se tice spavanja mislim da nijedna od nas nece imati miran san dok nam kikaci vec nebudu veliki i nebudu imali svoje obitelji a vjerojatno ni onda jer cemo i tad nac nesto zbog ceg se budemo brinule
slonich, iskrene čestitke i od mene, želim vam brz povratak kući!
MalaMuca, nadam se da ćeš brzo biti bolje, i ja sam pomislila na nakupljen stres zbog svega kako ti je i piper rekla... Drži se draga, izdržat ćeš...
Krešimir 19.08.2014. <3
MalaMuca - drži se....
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
piper tada cemo vec biti stare bake koje nece moci spavati .... ja ne kuzim stare ljude kad mi kazu da ne mogu spavati...grrrr
Laura 21.08.2014 :-*
E curke, jel koja od vas koristila onaj slobodni dan 1× mjesečno za obavljanje neke pretrage. Recimo, ja bih sad trebala na OGGT, pa sam mislila uzeti cijeli dan. Mislim, ovak i onak me neće biti bar do 10 am jer tek u 7 primaju u DZ, pa dok odsjedim 2 sata, pa dok došepesam do posla...
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
slonich iskrene cestitke .b rz oporavac
malamuca drzi se i zelim ti brzo ozdravljenje.odmaraj se.
Meni se jucer dogodila mala nezgoda,sreca sva pa nije bilo strasno. Izlazim iz ducana i poskliznem se po stepenicama i na leda bum. sreca sva pa nije bilo puno stepenica(3) i da sam se kolko tolko docekala..jedva sam cekala doc doma i lec i cim me beba pocela lupat odma srce na mjestu.
zebrica
Sortiraj odgovore
Najstariji