opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    16. Srpanj 2014. 13:43

joj blago vama koje ste na moru :) ni mi ove godine nećemo nikuda, ali zato iduće nas ide troje :)

16. Srpanj 2014. 13:53

Pijesak ti je super fini :-) Dugo nisam probala nesto ukusnije :-)
    Ma nek dijete uziva, a za mene lako. Ja cu se odmorit... za jedno 18 godina :-)

Renata, nisi se pogubila, sad je vrijeme od akcije! :-*

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

cloudy
    16. Srpanj 2014. 14:04

:) hehe moj/moja bebač/ica će imati nekih 6-8 mjeseci, zavisi kad ćemo ići tako da se nadam da neću imati tajvih problema :)Proudmomy, barem ti nije dosadno :P

Tina0208
    16. Srpanj 2014. 14:28

ProudMomy bome ce ti ovo bit odmor za pamcenje...
    bez brige sve cemo mi znati kako je tebi sada iduce ljeto... a onda ces ti mislit na nas kao sto mi sad mislimo na tebe... samo uzivajte...

Laura 21.08.2014 :-*

DarijaZ
    16. Srpanj 2014. 15:11

ProudMomy, suncanje i lezanje je precijenjeno ....a ako nemas pjeska posvuda, u svim porama tijela, nije fora 
    Uzivajte i lijepo se provedite...

mmama2
    16. Srpanj 2014. 16:18

ja sam zapela na onom ice coffee, ništa drugo kao da nisam ni pročitala, mmmmmmmm
    nama isto bude veselo, sa P smo bili kad je 3 mj imao, savršenstvo, pa lani sa godinu i nekaj, i to bez tate, a dijete ni za živu glavu u more nije htijelo, ni pličak ni u luftić, tako, tako, a na godinu on + limačica od godinu dana... možda najbolje da sad odmah odustanem od mora :) kaj se spavanja tiče, kad budem pod zemljom budem se poštenski odmorila, prije sumnjam....

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.