evo necu ni ja ljetos na more... ali zato druge godine idemo sa bebom malenom,.....jupiiiii
evo necu ni ja ljetos na more… ali zato druge godine idemo sa bebom malenom,…..jupiiiii
ja zivim blizu mora pa ne idem ali druge godine idemo u velikom broju ha ha.
Laura 21.08.2014 :-*
antonio koliko imas do mora?? iz kojeg si ti mjesta tocno da si skicnem na kartu..hehe
Pican selo Floricici tu sam udata a prije sam zivjela u Labinu.,., a Rabac mi je blizu Plomin
o pa imas ti dosta do mora... bolje da si ostala u Labinu...hehe
onda super..bitno da ti je ok... dok je muz dobar i pazi na tebe sve je super..
Hehe, ima nas dosta koje ostajemo na kopnu, ali će nas nagodinu biti hrpa sa juniorima na Jadranu...
Krešimir 19.08.2014. <3
5ra, naravno da su pozdravi od srca, drage moje! Nikako mi nije cilj izazivati vam ljubomoru :-)
Tina i Marija, u Sabunikama smo, kod Zadra... Evo danas skoknuli malo i do Vira. Malac je maloprije zaspao ko medvjed, muza sam poslala u ducan, a ja uzivan na terasi i pijem ice coffee :-) Zivot je lijep! :-)
5ra, naravno da su pozdravi od srca, drage moje! Nikako mi nije cilj izazivati vam ljubomoru :-)
Tina i Marija, u Sabunikama smo, kod Zadra… Evo danas skoknuli malo i do Vira. Malac je maloprije zaspao ko medvjed, muza sam poslala u ducan, a ja uzivan na terasi i pijem ice coffee :-) Zivot je lijep! :-)
Joj, joj, kako sam ljubomorna, ja bi na more! Nego, kad je akcija il sam se pogubila? Samo se vi nauživajte i za nas koji brčkamo noge u bazenu!
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji