opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Iskrica1347
    15. Srpanj 2014. 12:57

Antonio - mislim na mmama nije tebi osobno uputila komentar o "neukim" majkama i nitko ne osporava činjenicu kako ipak ima cca 5 % žena kojima dojenje iz xy razloga jednostavno ne uspije. Razumijem da to shvatiš osobno jer si se jadna namučila i vjerojatno se i grizla i zadnja stvar koju si željela je bilo odustati od dojenja.
    Ja se i dalje nadam kako će ti uspjeti, a ako ipak ne uspije - 2 si odgojila na AD-u i živi i zdravi. U konačnici to je ono što je najbitnije.

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

antonio
    15. Srpanj 2014. 13:31

Ma ne ljutim se ja nego eto mene ocito pere prijeporodajna siza pa ludujem ocito 

antonio
    15. Srpanj 2014. 15:27

mmama imas li ti kakvih znakova da ces brzo rodit mene uzasno dole boli trbuh skroz se spustio vise si nevidim ni pupak,cim malo vise stojim uzasno me bole prepone a da ne govorim o stidnoj kosti i onda kad legnem kontrakcije me ubijaju sat dva.

cloudy
    15. Srpanj 2014. 15:39

Hvala cure za info o gukprofilu :)  kako ste mi danas?

MarijaŠ
    15. Srpanj 2014. 16:32

Ja bila na pregledu, pa sam čisto ok.  Malo nisam baš bila zadovoljna jer nije radila UZV (prema onom njenom pravilu da mi ga radi svaki drugi put), ali me je naručila već za 10 dana, tako da će ga onda napraviti pa sam se malo i umirila. Sve ostalo je ok, malkice više sam otvorena nego zadnji put, ali i dalje nije ništa zabrinjavajuće s obzirom na tjedan u kojem sam sad (35.). Šalje me vaditi krv i uzela mi je bris cerviksa pa ćemo vidjeti ima li bakterija... 
    Vidim da se razglaba naveliko o dojenju... Rado bih se uključila u raspravu, ali nemam iskustva, pa ne znam ni što bih rekla. Zaista bih voljela dojiti, mislim da mi nema veće želje od toga poslije poroda... Valjda će biti sve u redu pa ću moći... Nadam se istome i za sve vas.  
    I da, što na kraju s tim čajem za dojilje? Ima li kakvog efekta ako ga se pije ranije?

Krešimir 19.08.2014. <3

cloudy
    15. Srpanj 2014. 16:40

Marija...drago mi je da je sve ok :)  a to što se tiče dojenja,ni ja nemam iskustva,isto bi volila dojit,najmanje 6 mj :) nego,pričate o čaju pa ste me podsjetile...do kad da pijem folnu kiselinu?Krenula sam u 7. Tjednu odnosno kad sam skužila da sam trudna...sad sam 13+5..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.