Molitva za začeće (prirodne trudnoće + MPO postupci)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    23. Rujan 2019. 10:14

Htijela sam staviti sliku Sv. Padre Pija ali mi nece neznam zasto? Uglavnom nek nas sve taj dragi i mocni svetac blagoslovi na njegov spomendan!
    Jedan od moji dragih svetaca  ko se njemu jako utjece moze osjetiti njegovu prisutnost a to je znsk miris ljubicica ili ruze! Dozivila sam to jednom u crkvi dok sam mu se molila i prekrasan miris ljubicica! Nesto prekrasno i neopisivo i molitva uslisanja!
    Obavezno savjetujem njegove knjige procitat!❤

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

• Babylove
    24. Rujan 2019. 09:16

Pozdrav djevojke... Na ovoj temi ne pisem puno.  Ali tu sam svako vecer se molim.. Za sve nas da nam dragi Bog da snage za sve sto nam je na putu ❤️❤️ i naravno da uspijemo svi u ostvarivanju svojih zelja 🥰

Acqua
    24. Rujan 2019. 09:40

ja se takode zelim ukljuciti...<3

WonderWoman23
    24. Rujan 2019. 09:50

Danas je utorak, pa ako ste za, večernjoj molitvi možemo dodati i molitvu svetoj Marti...

Devet utoraka moli se svetoj Marti dok gori posvećena svijeća.Ova je molitva toliko snažna da će ti prije kraja ovih devet tjedana biti poklonjeno ono za sto moliš: koliko god to moglo biti teško.

O, sveta Marto, ti prekrasna, nalazim utočište u tvojoj pomoći, uzdajući se u tebe da ćeš mi pomoći u nevolji i podržavati me u mojim iskušenjima. Kao zahvalnost obečajem da ću posvuda širiti ou molitvu.
    Tješi me u mojim brigama i teškoćama ponizno te molim.
    Uz veliku radost koja mi je ispunila srce kada si u svom dom pružila utočiste Spasitelju svijeta, molim, pomoli se za mene i moju obitelj da sačuvamo svog Boga u svojim srcima i zavrijedimo dobijanje lijeka protiv svog siromaštva, a prije svega od one brige koja me trenutno pritisće.
    Molim te spasiteljice, u svakoj nevolji pobijedi teskoće kao što si pobjedila zmaja sve dok ti nije ležao pred nogama.

Oče nas,
    Zdravo Marijo.
    Slava Ocu
    i 3 puta : Sveta Marto, MOLI ZA NAS!

24. Rujan 2019. 12:12

Wonderwuman23 i Acqua  dobro nam doslee

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

• Melanie19
    24. Rujan 2019. 16:42

I ja bih se željela priključiti :) Nadam se da će se popis onih koje nisu trudne smanjivati brzo. Moli se i dalje u 23h?

WonderWoman23
    24. Rujan 2019. 19:41

WonderWoman23 može, taman sam prestala s krunicom Sv. Filomeni tako da mi ovo dobro dođe kao nekakva nova molitva uz postojeće. Moli se svaki dan u 15h to sv. Marti ili?

Moram priznti da ne znam kada se moli, ja sam mislila samo ju nadodati večerašnjoj molitvi :-)

• Marta82
    24. Rujan 2019. 22:17

WonderWoman23

Danas je utorak, pa ako ste za, večernjoj molitvi možemo dodati i molitvu svetoj Marti…

Devet utoraka moli se svetoj Marti dok gori posvećena svijeća.Ova je molitva toliko snažna da će ti prije kraja ovih devet tjedana biti poklonjeno ono za sto moliš: koliko god to moglo biti teško.

O, sveta Marto, ti prekrasna, nalazim utočište u tvojoj pomoći, uzdajući se u tebe da ćeš mi pomoći u nevolji i podržavati me u mojim iskušenjima. Kao zahvalnost obečajem da ću posvuda širiti ou molitvu.Tješi me u mojim brigama i teškoćama ponizno te molim.Uz veliku radost koja mi je ispunila srce kada si u svom dom pružila utočiste Spasitelju svijeta, molim, pomoli se za mene i moju obitelj da sačuvamo svog Boga u svojim srcima i zavrijedimo dobijanje lijeka protiv svog siromaštva, a prije svega od one brige koja me trenutno pritisće.Molim te spasiteljice, u svakoj nevolji pobijedi teskoće kao što si pobjedila zmaja sve dok ti nije ležao pred nogama.Oče nas,Zdravo Marijo.Slava Ocui 3 puta : Sveta Marto, MOLI ZA NAS!

Ja je molim već godinama😁

🧔1990.,spermiogram dobar
    👩‍🦰1982.,oper.mioma12.2017g, Amh prije operacije 7.2017g.9.49 a posli 9.2018.,7.40
    2018.1mj.prirodni,jedna 6st, beta 0
    2018.3mj.stumulirani,9 jajnih st., vraćena 3st i 4st, beta 0
    2019.7mj.8 stanica, vraćene dvi 8st,u 10tjednu miss. ab
    2020.7mj,Amh 5.68.dobili 3j.s,vraćena jedna 4st, miss ab. u 10.tj,nalaz sindrom down
    2021.2mj.,8 stanica, 7 oplođeno, 3 blatociste, 2 vraćene, 1 zamrznuta, beta 2.3
    Fet 29.5.blatocista,PUPO❤️Beta 11.6. neg 0.2

24. Rujan 2019. 23:25

Curee i tlzaboravih vam javiti da je ona cura iz kome dosla sebi i da je prosla kriz imala je dosta operacija ali sve uz Bozju pomoc je dobro oporavlja se jaca prebacena je u Zagreb jos mora neke zahvate obavit ali bitno da je budna da je jacaju i da je hrabra zenaa uu nase molitve i Bozju pomoc koji je cuo nase molitve uslisa!
    Beba je super i doma je izislaa!❤😘🙏 

24. Rujan 2019. 23:28

Zaaasto mi sliku neda da stavi ucita i onda nista htjela sam molitvu staviti jednuu...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.