Molitva za začeće (prirodne trudnoće + MPO postupci)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Anamaria1979
    14. Srpanj 2019. 22:54

Hvala zadranka, eto ti imas djecu, a ocito i razumijevanje za one koji se bore, bas ti hvala na rijecima utjehe i podrske, eto ovo je dokaz da ima puno ljudi sa dobrotom, ali treba naic na njih. Mislim da sam ja dosad imala djecu, da nikad nebi posla na ovaj forum, mislim da me Bog htio promijeniti, jer nisam prije braka mislila da je ovo sve ovolika patnja, nisam mogla zamislit kakav je zivot bez djece, a o borbi da ne govorim, kroz sto sve prolazimo...sad kad sve vidim, nije mi zao, ako je volja Njegova....

• Babylove
    17. Srpanj 2019. 07:31

Cure samo sam svratila da vas pozdravim... molim i ja i dalje... samo ovisi u kako koje vrijeme... ja se rotiram skroz sa molitvama i svi ste mi u mislima...
    Anamaria ne mogu ni zamisliti kroz sto prolazis.. drzi se draga 💖

Vaki
    19. Srpanj 2019. 14:04

Prekrasno! 💓

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Meto
    20. Srpanj 2019. 15:08

Ne zaboravi se pomoliti 🙏Bogu svake večeri, jer On ne zaboravi tebe probuditi svako jutro. I zahvali Mu za sve, za dobro ali i za ono loše, za sve kušnje i padove, za sve zalete i uzlete, za milost koja te je jačala i blagoslove koji su te pratili. Sve oko tebe je vodila Božja ruka i u svakom trenutku tvog života nikada nisi bio, niti ćeš ikada biti prepušten sudbini života, ako vjeruješ da je tvoj život u Božjim rukama.
    Onaj koji Gospodina ljubi, sve mu se okreće na dobro. I vjeruj Mu, kao što sunce izlazi svako jutro, tako i On svoju dobrotu, ljubav, mir i snagu budi u tebi svakim novim danom.  Sve je u Njemu ako si ti s Njim. BVB

(blanka.k)

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

• Anamaria1979
    20. Srpanj 2019. 19:35

Meto....predivno....🙏

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    21. Srpanj 2019. 15:10

Bok cure molim uredno svaku vecer i m8slum na vas i molim za nas!
    A sad bi vas zamolila jednu veliku molbu
    Ima jednu curu susjdedu koja je bila ubpostupku ima i 5.6 godina tada je zanijela trojkei u kasnom stadiju sve izgubila uzas i teror prosla toliko ostecena bila dole da su joj rekli ea nikad nec moci imati dijecu!
    Nako dugo godina zatrudni prirodno sok i nevjerica i sreca,najveca! 
    Rodila nedavno curicu Ritu medjutim njoj se zakompliciralo i borili su  joj se za zivot i sad je u komi na jilu u i nije dobro   bubrii otkazuju , molim vas amo se udruzit i svaku vecer ju u Molitvu preporucit zove se Marija!
    Tako je zarko zeljela to dijete i dobila ga sa malom je sve uredu Bogu hvala ali amo molit da se oporavi digne iz kome i da moze svoje dijete uzeti na ruke i odgajati! Voljeti i maziti i paziti tako mi je tesko ovo pisati placem  i pisem tesko je kad nekog znas i drag ti a i sve sta je prosla i nakon sve srece sad ovo😢😢😢 molim vas udruzimo se jer Bog voli zajednicku molitvu!
    Da je Bog ne uzme sebi 🙏🙏😢  nego da se vrati u zivot!!

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

Vaki
    21. Srpanj 2019. 15:53

Belaaa - ne mogu vjerovati kako je život ponekad nepravedan. Moli ću za Mariju, svakako! ❤️🙏

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• Babylove
    22. Srpanj 2019. 07:38

Ajme Bela biti ce mi u molitvi svakako 🙏 
    Mozes li napisati kako se to tako uspnelo zakomplicirat... dali je imala rizicnu trudnocu?

• Anamaria1979
    22. Srpanj 2019. 13:12

Bela, molit cemo se svi...ja cu u 15 h danas krunicu Bozjem milosrđu, tko moze neka se pridruzi....

• Anamaria1979
    22. Srpanj 2019. 15:25

Citala sam o sestri Mariji Faustini i od tada mi je najmilija ova krunica, vjerujem da ce pomoc svakome tko je bude molio....osjetis to kad je prvi put izmolis, tako sam ja pocela, a sad joj se češće utječem....🙏Bela, svakako nam javljaj sto je s Marijom...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.