Boze, zasto? Pa kako se to dogodilo? Zbilja me potreslo . Znači nakon toliko godina borbe i svega sad se beba rodila ziva i zdrava a mama je u komi.
Nisam prije vidjela ali molim danas krunicu samo za tu zenu.
Ako mozes, preporuči obitelji bolesničko pomazanje.
Taj sakrament je tjelesni susret s Isusom koji bolesnika nježno dodiruje, susret koji može preobraziti bolest.
Bas mi je drago Vaki da si sa mnom molila, gdje je dvoje i vise u molitvi, tu je Isus❤
Boze, zasto? Pa kako se to dogodilo? Zbilja me potreslo . Znači nakon toliko godina borbe i svega sad se beba rodila ziva i zdrava a mama je u komi.
Nisam prije vidjela ali molim danas krunicu samo za tu zenu.
Ako mozes, preporuči obitelji bolesničko pomazanje.
Taj sakrament je tjelesni susret s Isusom koji bolesnika nježno dodiruje, susret koji može preobraziti bolest.
Eto, Jana, tako sam i ja danas rekla " zasto" ,ali stalno nas zivot iznenađuje....zato treba uvijek molit🙏
Drage moje, Božije milosrđe je beskrajno vjerujem da će nam dobri Bog uslišsti želje ❤️. Iako je stav Katoličke Crkve da smo u grijehu što me jako rastužuje 😥, ali vjerujem u oprost i beskrajnu ljubav našeg Oca nebeskog. Molit ću i 1.8 idem u Međugorje sve Vas nosim u ❤️.
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Nikitta sve si super rekla, da li si lkad razgovarala sa svećeničkom o problemu MPO.
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Cure zato je i ideja da se u isto vrijeme svaki dan sve molimo, jer onda je Isus s nama i sve je snažnije, ali naravno, ako to nije moguće uvijek, razumijem… Meni je isto to nezgodno sad kad sam na godišnjem, stalno smo negdje vani u 23, ali nadam se da ćemo sve nakon ljeta moći ustaliti se u isto vrijeme ❤️
Belaaa tako tužno i strahovito nepravedno, molit ćemo i za nju.
Anamaria1979 to misliš na Krunicu božanskog milosrđa da te se dojmila ili nešto o sestri Faustini? Nisam shvatila…
Na krunicu mislum...
Ja sam pričala s svećenikom, nije htio ulaziti u detalje jer znamo svi misljenje crkve, samo mi je rekao da se najviše protive zbog zamrzavanja i uništavanja oplodenih jajnih stanica. Crkva smatra da zivot počinje od trenutka začeća. Bez obzira sto su to tek bastociste oni to tak smatraju...😢
Nemam problem s tim, ionako imam jako malo zrelih stanica svaki put, jednu do tri-četiri, nijedna nije nikad bila zamrznuta, niti bačena… Imam bolest i liječim se kod doktora, ne idem u sportsku reprodukciju radi zabave i igre. To je moj stav, a ionako Bog odlučuje o svim životima, pa tako i onom koji će se začeti kroz mpo. Voljela bih da mi Bog pošalje dijete prirodnim putem, molim za to, ali nažalost to se ne događa dugih pet i pol godina… Lako je suditi muškarcima koji vode Crkvu i nemaju pojma što je želja za obitelji i roditeljstvom… Voljela bih ja i usvojiti, ali u HR čini se da mi ne gine još barem 5 godina čekanja i na taj scenarij…
Slazem se draga s tobom... Nema nijednog svećenika koji bi podržao proces mpo ali ipak i ja mislim da ipak Bog nas zivot drzi u svojim rukama pa mozda i odluke. Neznam, zelim vjerovat tako.
Draga nikita i ja sam razgovarala sa svecenikom, ustvari vise njih.....medju njima ima onih koji razumiju, ali ne zele to glasno govoriti, a ima onih koji se tvrdo drze da je to protivno crkvi. Moje misljenje je, da samo Bog moze stvorit covjeka, pa bilo prirodno ili mpo. Puno bi tako stvari onda trebalo po svecenicima ne radit, pa kad im treba bubreg ili neki drugi organ, neka odustanu od medicine....hocu rec da putem medicine Bog pomaze covjeku, jer neplodnost je isto bolest, i na ovaj nacin se lijecimo, jedino ako netko to zlorabi, naravno da nije u redu..jedan mi je rekao takojder o posvajanju, ali sam mu rekla, a zasto se crkva ne bori da posvojenja budu laksa, nego treba ostarit da dobijes dijete, nije nista odgovorio!
Sortiraj odgovore
Najstariji