Moguća trudnoća?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Agnese
    08. Prosinac 2014. 19:42

ne, sutra me narucila..sretno nam onda sutra..javim..

Agnese

emilyyy
    09. Prosinac 2014. 16:25

iiiiii sta kaze gospodicna?? :D

i samo te gledam.. osjecaj je izuzetan....

nika9
    10. Prosinac 2014. 10:43

cure čituckam vas od početka...pozdravljam vas i želim vam skoro + na vašim testićima...puno odgovora možete naći na temi TKO PLANIRA I RADI NA BEBI? ja vam želim ispričati svoju priču..možda nekome od vas pomogne.....
    nije da se dugo trudim drugi ciklus i ostala sam trudna,ali stvar je u tome da ja nisam ostala trudna kad su mi po kalendaru bili plodni dani nego malo prije nego sam tribala dobiti mengu i sada sam umjesto 6+6 tt samo 4+2 trudna...OVAKO VAM JE IZGLEDALO---

12 dc primjetim prozirnu sluz s tragovima krvi,mislim si garant ovulacija a ja nikakva nisam se hopsala ode moj vlak ovaj misec....al nista idemo dalje...družila sam se dosta poslije toga s mm...dobijem grčeve i užasne simptome pmsa, i čekam ja čekam....kasni 3 dana ja napravim test - , sutra ja opet ponovim test - ...mislim to je to, dobit ću u roku sekund...propustila ovulaciju, dva testa- nemam se čemu nadati...
    Kasni mi 9 dana ja ponovim test + ,ŠOOK... KAKO???'
    Odem u gin ona nevidi plod,osjećaj užasan tuga,strah, čudo...(bila sam svjesna da sam imala ovulaciju kasnije al opet nisam mogla bit mirna)..naruči me doktorica za 4 dana i kaže ...tada moram viditi plod ako ga nevidim nešto nije ok ili vanmaterična ili ces prokrvarit
    Preživim ja i ta 4 dana...dođem u gin sa 6+4 po zm kad ono moja mala draga točkica mami svojoj u maternici velika svega pola centimetra,odgovara 4 tt.....još ni srce nismo mogle čuti...22.12. kontrola..

CURE DRAGE...ne opterećujte se ovulacijama simptomima itd...opustite se i ako nesto triba bit bit će...i to onda kad treba a ne kad mi mislimo i želimo...držim vam ogromne fige i želim svu sreću da ubrzo ugledte + na svojim testićima 

Sreća se osmjehne kad je najmanje očekuješ...moje treće zlato na putu...

• Mare117
    10. Prosinac 2014. 10:46

Cure
    Imam jedno pitanje.
    Za 8 dana bi trebala dobiti vješticu a jučer sam imala slabo svijetlo krvavi iscjedak. Dali je moguće da imam ovulaciju 8 dana prije vještice jer ne znam kad su mi ovulacije pošto sam imala neredovite cikluse?
    Malo sam zbunjena... A radimo na bebi

Pepita2109
    10. Prosinac 2014. 10:52

Moguće je

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• Mare117
    10. Prosinac 2014. 11:09

Hvala vidjet ćemo za 8 dana iako doktor kaže da trenutno ne može doći do trudnoće .. a ja se svejedno nadam

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.