A da ne kazem da imam 40 i da bi mi jaaaako ovu trudnocu…
Drzim 🤞 da bude jos tamnija crtica. Za sad po ovom testu mogu cestitati na trudnoci i neka bude skolska i da bude sve u redu 😁
Dobro vece, ja i suprug imamo nezasticene odnose, znaci menzus bude svako 28-29 dana. Al sad mi je ova izostala a prije toga sam imala dano-nocne glavobolje,trajale su par dana. Naime kasni mi 4 dana, jedini simptomi koje imam su izostanak menzusa, ucestalo mokrenje, bol u dnu stomaka kao da Cu dobit i nista. Ponekad se mucnina javi, al eto danas uradila test i bio negativan. Jel rano za test il je neka upala u pitanju?
Maya
Pozz svima vama, pisala sam vec al nisam dobila odg. Suprug i ja imamo nezasticene odnose, zadnja menstruacija bila 14.10 trebala dobit 12.11. Al nije dosla vjestica. Prije nego sto sam trebala dobit imala sam jaku bol u leđima, koja je prestala a onda 2-3 dana bol kao da Cu dobit i probadanje u jajniku, cest odlazak na wc, mucnina i glavobolja koja je trajala par dana bila je intenzivna,gust bijeli iscjedak. Radila test 3 dan nakon izostanka menstruacije i bio negativan. Grudi me bole i malo su nabujale. Nekako me strah otici ginekologu da se ne razočaram. Sta vi mislite dal je ipak trudnoca u pitanju?
Maya
Pozz svima vama, pisala sam vec al nisam dobila odg. Suprug i ja imamo nezasticene odnose, zadnja menstruacija bila 14.10 trebala dobit 12.11. Al nije dosla vjestica. Prije nego sto sam trebala dobit imala sam jaku bol u leđima, koja je prestala a onda 2-3 dana bol kao da Cu dobit i probadanje u jajniku, cest odlazak na wc, mucnina i glavobolja koja je trajala par dana bila je intenzivna,gust bijeli iscjedak. Radila test 3 dan nakon izostanka menstruacije i bio negativan. Grudi me bole i malo su nabujale. Nekako me strah otici ginekologu da se ne razočaram. Sta vi mislite dal je ipak trudnoca u
Ovo je za ginekologa jer ako toliko kasni a test je negativan onda je nešto drugo u pitanju... najbolje ići provjeriti
Lorabeta mora biti najmanje 1000 da bi se nesto vidjelo.
Nije istina..moja je bila 254 i sve se vidjelo sa 6+4,al bez srcane reakcije...7+2 sam isla na kiretazu...kolegici bila 630 i sa 6+4 vec vidjeli sve i otkucaje srca...a znam beta ispod koje su bile ispod 1000 i sve bilo ok...
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Niiiiina čestitam!!! To je pozitivan test! Ponovi za 2 dana ali to je to 👌
Pozdrav
Menga kasni 3 dana. Prvi dan kašnjenja napravila test onu trakicu First Sign... Iz DM-a... Negativan. Drugi dan kašnjenja kreće smečkasti iscjedak al vrlo malo. Primjetila sam da mi kroz grudi prolazi osjecaj kolanja tekućine, tipa kao kad se nakon dojenja grudi pune... Imam neka lagana boluckanja u donjem dijelu trbuha. Danas sam napravila drugi test, clearblue easy. Šaljem sliku... Kaze mi prijateljica da se vidi crta... Napravim još jedan nakon pol sata al onaj first sign jer sam samo taj imala i negativan je. Što mislite?
Pozdrav
Menga kasni 3 dana. Prvi dan kašnjenja napravila test onu trakicu First Sign… Iz DM-a… Negativan. Drugi dan kašnjenja kreće smečkasti iscjedak al vrlo malo. Primjetila sam da mi kroz grudi prolazi osjecaj kolanja tekućine, tipa kao kad se nakon dojenja grudi pune… Imam neka lagana boluckanja u donjem dijelu trbuha. Danas sam napravila drugi test, clearblue easy. Šaljem sliku… Kaze mi prijateljica da se vidi crta… Napravim još jedan nakon pol sata al onaj first sign jer sam samo taj imala i negativan je. Što mislite?
Moras preko stranice ibb.co staviti sliku. Tamo stavis i kopiras link te ga zaljepis ovdje u kome tar. Ne radi ovdje upload slika.
Evo me opet, nakon 13 dana izostanka menstruacije, veceras dobila i to neko smeđe krvarenje, pa zatim crveno, bol nije jaka kao u prijašnjim menstruacija, pa eto iako je 3 dan izostanka menstr. test bio negativan ovo sad je valjda ta nova menstruacija. Nadam se da ce iduci mjesec biti uspjesniji i da ce se pokazat crtice. I vama sa srecom koji ocekujete plusice.
Maya
Sortiraj odgovore
Najstariji