Pozdrav svima... Možda nije za ovu temu, ali me zanima. Posljednja menstruacija je bila 6.10, 8.11 sam radila test(treci dan izostanka) i dvije crtice su bile. U nedjelju sam primjetila rozo-smedjkasti iscjedak. Otisli na hitnu, pregled, vaginalni UZV i dr kaze da ne vidi nista, maternica je puna neke sluzi. Vadi mi krv, beta pokazuje trudnoću, 380 je bila. U utorak sam pocela jače krvarit, ponovo mi vadili betu i pala je, 242. U srijedu sam pocela krvarit i bolovi u stomaku. Danas sam ponovo bila vadit i sad cekam rezultat, ali znam da je pala vise... Nego mene zanima kad oni mogu tocno vidjeti plod ili nesto na UZV, jer mi je cudno da ako je beta bila 380 da ona nije vidjela apsolutno nista nego samo da imam sluz. Ciklus mi varira izmedju 29-30 dana...

Vj je bila premala trudnoca pa se nije vidilo i vanmatericna. Ali po padu bete vj se nistanodrzati ni nece..

Pozdrav!
Ovdje sam nova..
Inace imam probleme s mensisom i bila sam kod privatnog gin. Dao mi je Dephaston tablete rekao kak da ih koristim ali ja nisam skuzila bas..
Dali mozda netko zna, ili ima takve tablete?
Vj je bila premala trudnoca pa se nije vidilo i vanmatericna. Ali po padu bete vj se nistanodrzati ni nece..
Pa to sam i pretpostavila, samo ne razumijem se u to koliko treba bit beta, a nisam se sjetila ni pitat ginekologa.
Lorabeta mora biti najmanje 1000 da bi se nesto vidjelo.
Ahaa, to nisam znala! Hvala puno

Pozdrav!
Nova sam ovdje, ali kao sto vidite imam pitanjce!
Da li i vi vidite ovaj plus ili ne?
Luda sam...
Hvalaaa
Pozdrav!
Nova sam ovdje, ali kao sto vidite imam pitanjce!
Da li i vi vidite ovaj plus ili ne?
Luda sam…
Hvalaaa
Ne vidi se slika. Moras preko ibb.co stranice. Tamo stavis sliku i kopiras link koji onda stavis ovdje u komentar.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji