Moguća trudnoća?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lavica27
    12. Studeni 2019. 22:06

Anata cisto sumnjam da je neki doktor rekao da sperma prezivi pola sata na ruci pa se moze zatrudnjeti. I imati tri menge i tri negativna testa. S poklopcem ili bez🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
    Nisi trudna bilijun posto. 

jelenajelena
    12. Studeni 2019. 22:09

Lavica27

Anata cisto sumnjam da je neki doktor rekao da sperma prezivi pola sata na ruci pa se moze zatrudnjeti. I imati tri menge i tri negativna testa. S poklopcem ili bez🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

😂😂😂😂😂😂🤷‍♀️🤷‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Ja-27
    MM-33
    6god pokusavanja
    3spontana i vm...

jelenajelena
    12. Studeni 2019. 22:10

jelenajelena

Lavica27

😂😂😂😂😂😂🤷‍♀️🤷‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Svega u Bozjoj basti.....boze sacuvaj

Ja-27
    MM-33
    6god pokusavanja
    3spontana i vm...

• anata12345
    12. Studeni 2019. 22:15

Lavica27

Prvo kaze kako oplodnja suhom spermom nije moguca a nakon toga kako spermiji vani mogu prezivjeti i do 3 sata.Da,uradila sam tri testa koji su bili negativni samo se kod ovog posljednjeg nakon 5 minuta pojavila neka nedefinisana crtica,skoro na rubu testa,ne gdje treba ali bilo je slucajeva da je nekim zenama druga crtica bila izvan testnog podrucja pa da su bile trudne.To me jedino zabrinjava.Posljednje dvije menstruacije su mi manje obilne nego inace,barem prva dva dana a dosle su na vrijeme uz normalne bolove.

jelenajelena
    12. Studeni 2019. 22:36

anata12345

Lavica27

Prvo kaze kako oplodnja suhom spermom nije moguca a nakon toga kako spermiji vani mogu prezivjeti i do 3 sata.Da,uradila sam tri testa koji su bili negativni samo se kod ovog posljednjeg nakon 5 minuta pojavila neka nedefinisana crtica,skoro na rubu testa,ne gdje treba ali bilo je slucajeva da je nekim zenama druga crtica bila izvan testnog podrucja pa da su bile trudne.To me jedino zabrinjava.Posljednje dvije menstruacije su mi manje obilne nego inace,barem prva dva dana a dosle su na vrijeme uz normalne bolove.

To sto ti se pojavilo na rubu,to ti je jer si drzala test malo duze u mokraci,vidjela sam negdje sliku gdje si objavila,draga zeno shvati vise DA NISI TRUDNA....valjda ti je dosta cura to reklo da bi skontala vec jednom,imala si mengu,dvje od toga znaci nisi trudna....ako i dalje ne vjerujes nijednoj odi doktoru.

Ja-27
    MM-33
    6god pokusavanja
    3spontana i vm...

• anata12345
    12. Studeni 2019. 22:43

jelenajelena

anata12345

Lavica27

To sto ti se pojavilo na rubu,to ti je jer si drzala test malo duze u mokraci,vidjela sam negdje sliku gdje si objavila,draga zeno shvati vise DA NISI TRUDNA….valjda ti je dosta cura to reklo da bi skontala vec jednom,imala si mengu,dvje od toga znaci nisi trudna….ako i dalje ne vjerujes nijednoj odi doktoru.

Hvala ti puno.

Tommyfame
    12. Studeni 2019. 22:55

jelenajelena

Tommyfame,zeno draga dobro imas zivaca….mislim da je ovo neka neiskusna "curica"….dok jos nije naucila kako se pravi beba….😂😂😂

Hahha posao me naucio na ljudsku glupost i ogromno strpljenje 🤣🤣🤣

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

LoraPoznjak
    14. Studeni 2019. 10:46

Pozdrav svima... Možda nije za ovu temu, ali me zanima. Posljednja menstruacija je bila 6.10, 8.11 sam radila test(treci dan izostanka) i dvije crtice su bile. U nedjelju sam primjetila rozo-smedjkasti iscjedak. Otisli na hitnu, pregled, vaginalni UZV i dr kaze da ne vidi nista, maternica je puna neke sluzi. Vadi mi krv, beta pokazuje trudnoću, 380 je bila. U utorak sam pocela jače krvarit, ponovo mi vadili betu i pala je, 242. U srijedu sam pocela krvarit i bolovi u stomaku. Danas sam ponovo bila vadit i sad cekam rezultat, ali znam da je pala vise... Nego mene zanima kad oni mogu tocno vidjeti plod ili nesto na UZV, jer mi je cudno da ako je beta bila 380 da ona nije vidjela apsolutno nista nego samo da imam sluz. Ciklus mi varira izmedju 29-30 dana... 

• Bebac24
    14. Studeni 2019. 12:33

Vj je bila premala trudnoca pa se nije vidilo i vanmatericna. Ali po padu bete vj se nistanodrzati ni nece..

yvette
    14. Studeni 2019. 13:11

Lora beta mora biti najmanje 1000 da bi se nesto vidjelo.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.