Moguća trudnoća?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pepita2109
    10. Prosinac 2014. 11:16

Mare doktori su tu da nas liječe, ali nisu Bogovi, a kod Boga je sve moguće uz vjeru i strpljenje

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• Mare117
    10. Prosinac 2014. 11:32

tnx nadam se da probija
    jojj tesko mi je vjerovat a ono i vjerujem i ne vise ni sama ne znam...
    jos sam vise izgubljena svi oko mene ili su rodili ovih dana ili su na sredini trudnoce neki na pocetku a ja stojim na mjestu iskreno pobjegla bi od svih

Pepita2109
    10. Prosinac 2014. 11:44

Mare znam da je teško, iz prve ruke sam vidjela šta znači borba, a to su moj stric i strina, godinama pokušavali i godinama se ubijali psihički, i onda odustalii , i eto sad za mjesec dana ću dobiti sestričnu :) a tu je i buduća šogorica već godinu dana pokušavaju i ništa, a oboje zdravi, psiha je čudo..

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• Mare117
    10. Prosinac 2014. 11:59

Hvala curke
    Javit cu se za jedno tjedan dana sa novim informacijama a do tad pratim plusice

Agnese
    10. Prosinac 2014. 15:35

evo da i ja javim..biokemijska i meni kao i emily..posto nisam sama prokrvarila dala mi je duphaston tak da sam sad na tome i cekamo crvenku..vise srece drugi put..

Agnese

LuKi5
    10. Prosinac 2014. 15:48

Mare, nadam se lijepim vjestima. Drzim fige :))) ♥

Agnese, zao mi je zbog biokemijske. Zelim ti svu srecu da cim prije ugledas plus. Drzim fige ♥

14.06.2014. L ♥

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.