Pozdrav!
Nisam nigdje pronašla odgovor na pitanje za moj određeni problem,a već sam čitala prije ovaj forum i uvijek date lijepe odgovore bez vrijeđanja..Situacija je sljedeća. Imala sam spolni odnos ( zaštićen jedino kondomom) na dan ovulacije. Partner je svršio unutar mene u kondom koji je kasnije pregledan jel cijeli odnosno da nije puknuo ili da nije oštećen što naravno nije bilo no mene i dalje kopka pošto mi je bio dan ovulacije postoji li ikakva šanša za trudnoću?
Unaprijed se zahvaljem na odgovoru
Licno znam za primer u svom okruzenju kom se i pored zastite desila trudnoca,ali to je jedan u milion.
Ukoliko ste koristili zastitu verovatno ce sve biti ok i nema razloga za brigu.
To get the code: Tap and
Pozdrav
Imam pitanje, naime M kasni 25 dana i za 3 dana bi trebala stici druga no nemam nikakvih naznaka da dolazi. Suprug i ja smo imali par nezasticenih odnosa i on je svaki put S u mene. Test za trudnocu je rađen 5 dana nakon kasnjenja M i bio je negativan. Da li je moguce da je test rađen pre rano i da ponovim test ponovo?
Prije 2 mjeseca sam bila na ginekoloskom pregledu i doktorica je ustanovila da je sve u redu samnom i da nemam nikakvih bakterija ili slicno sto bi moglo utjecat na toliko kasnjenje M!
Ako je netko ima nesto slicno pliz help 😊
Zasto nisi uradila betu ako sumnjas na trudnocu?
25 dana kasnjenja je mnogo,svakako bi trebalo da ides kod ginekologa bez obzira na rezultat.
Pozdrav,
Imam pitanje. Ciklusi su mi neredoviti i traju oko oko 30-34 dana,a zadnja menstruacija mi je bila 12.4.. Imali smo nezasticeni spolni odnos 5.5. i bila je metoda prekinutog snosaja. Otisla sam se tusirati i moguce da sam na prstima imala sperme dok sam ispirala vaginu. Nakon par dana od odnosa mi se pojavio tamno smedi iscjedak koji je trajao 2-3 dana. Menstruacija mi kasni vec 10 dana, jako sam zabrinuta. Napravila sam 2 testa i oba su negativna. Jesam li trudna?
Pozdrav svima ,nova sam ovdje :)
Imam pitanje ,zanima me zadnju mengu sam imala 24.4 ,imala sam nezasticeni odnos 5.5. . ciklusi su mi inace od 25 do 29 dana .medutim ovaj put menga mi je kasnila dva dana .ima dosta simptoma trudnoće,od pojaćanih mirisa do bolnih grudi .kod pms_a mi isto tako znalo biti medutim ne te duzine nego samo dan dva a trenutno vec vise od tj dna imam te simptome.jutros sm dobila puno plaze krvarenje nego inace a prije tog sam imala dva tjedna pojacan isjedak ,zadnja dva dna je postao skroz blago smeckati.sta mislite dali se to radi o laznoj menstruaciji i imate li kakav savjet .nisam jos do sax radila test . lp
Pa napravi jos jedan test,ak je neg onda imas drugih tegoba
Test je pozitivan, stize bebaa 😍😍😍 Doktor kaze trudna sam 4 tjedna i 6 dana :)))))
Pozdrav, pokudat cu bit krata
Decko i ja imamo refovan odnos koristimo kondome i mrtodu prrkinutog snosaja, medutim meni kasni vjrstica vec 6 dana , radila sam test za trdunocu nakon 3 dana kasnjenja i negativan je, i opet dnas kad vec kasni 6 dana i opet je jasno negativan, al nje i dalje nema , da naglasim da sma u zadnje vrijeme imala nekr probleme pa moguce da je to razlog, trbuh me boli na trenutkr i kao da cu svaki sekund dobit ali nista , i imam neki blago smedi iscjedak, molim vas pomoc , ludim vec
DoraZagreb cestitam!Pridruzi nam se na temi zimske bebe 🤗
Malaprinceza,ja bih uradila betu da otklonim sumnju na trudnocu a onda bih isla kod ginekologa da vidimo sta se desava...moze biti neki hormonski disbalans
Sortiraj odgovore
Najstariji