A ovako napamet ti niko ne moze reci , ti smedjarenje i iscjedak moze svasta biti, i sa trudnocom i bez nje zenama se to desava..
Hvala ti punoo na odgovoru malo si me smirila, a od odnosa je proslo 15ak dana.
Pricekat cu jos do sutra pa napraviti betu da budem sigurna.
Ako ti je proslo 15 dana od odnosa, slobodno uradi kucni test danas, ako bude negativan, nemas potrebe da radis betu, da ne trosis novce..kako odlucis sretno 🤞🤞
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Ako ti je proslo 15 dana od odnosa, slobodno uradi kucni test danas, ako bude negativan, nemas potrebe da radis betu, da ne trosis novce..kako odlucis sretno 🤞🤞
Došla menga maloprije, mislim da mi je stvarno trebalo samo da mi netko kaze da ce biti dobro i odmah sam se opustila i dosla je...a onako danima cekala i nista
Hvala🥰
Došla menga maloprije, mislim da mi je stvarno trebalo samo da mi netko kaze da ce biti dobro i odmah sam se opustila i dosla je…a onako danima cekala i nista
Hvala🥰
Voila....psiha cini cuda. Drago mi je da je zavrsilo dobro...❣
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Pozdrav članice. Zanima me da li ste bile u istoj situaciji.
Imala sam ciklus prosli mesec 21. u mesecu i trajalo je do 26og a 27 sam imala odnos sa zastitom, pritom zavrsetak je bio u kondomu. Posle toga odnose nisam imala, sada mi kasni 4 dana, a inace je redovan ciklus ili mi porani 2 dana ili 1 dan zakasni, nisam jos isla kod ginekologa, niti sam uradila test jer vec 3 dana vodim borbu sa mislima i jako sam napeta, nervozna. Od simptoma imam samo nervozan stomak koji mi radi na nervnoj bazi jer mislim sta bi bilo kad bi bilo, grudi bi mi bile osetljive ali sada nisu. Da li je moguce da sam trudna?😔 Stvarno nije bilo nikakve sumnja da nam je kondom pukao al opet ne znam opet sumnjam
Pozdrav članice. Zanima me da li ste bile u istoj situaciji.
Imala sam ciklus prosli mesec 21. u mesecu i trajalo je do 26og a 27 sam imala odnos sa zastitom, pritom zavrsetak je bio u kondomu. Posle toga odnose nisam imala, sada mi kasni 4 dana, a inace je redovan ciklus ili mi porani 2 dana ili 1 dan zakasni, nisam jos isla kod ginekologa, niti sam uradila test jer vec 3 dana vodim borbu sa mislima i jako sam napeta, nervozna. Od simptoma imam samo nervozan stomak koji mi radi na nervnoj bazi jer mislim sta bi bilo kad bi bilo, grudi bi mi bile osetljive ali sada nisu. Da li je moguce da sam trudna?😔 Stvarno nije bilo nikakve sumnja da nam je kondom pukao al opet ne znam opet sumnjam
Tesko da si trudna. Napravi test sutra ujutro pa ces biti sigurna
22.03.2024. + 😇
26.11.2024. - termin 💗 it's a girl 💗
20.11.2024. 💗💗3820 grama i 52 cm 💗💗
Bok svima!
Zanima me ima li netko slicna iskustva i nadam se pozitivan ishod!
M kasni 3 dana, 3 pozitivna testa, nezasticen odnos u plodnim danima, grudi osjetljive i "teske", nakon tjedan dana od odnosa sam dobila gusti bijeli iscjedak i koristila Canesten vag 3 dana (ne znajuci za potencijalnu trudnocu jer je test nakon tjedan dana bio negativan) i zadnjih tjedan dana osjecam sve simtopme PMS-a i grceve u donjem dijelu trbuha, cini mi se da su uvijek u predjelu jajnika ne u sredisnjem dijelu.
Ima li koja dusa da je prosla iste ili slicne simptopme i da je ishod bio zdrava trudnoca i bebica? Po googlu su simptomi ranog pobacaja ili vanmaternicne trudnoce pa me strah svakim odlaskom na toalet da ce M doci 😔
Termin za pregled imam tek za 4 dana, a to mi se sada cini kao vjecnost!
baby boy 🤎🐻
Bok svima!
M kasni 3 dana, 3 pozitivna testa, nezasticen odnos u plodnim danima, grudi osjetljive i "teske", nakon tjedan dana od odnosa sam dobila gusti bijeli iscjedak i koristila Canesten vag 3 dana (ne znajuci za potencijalnu trudnocu jer je test nakon tjedan dana bio negativan) i zadnjih tjedan dana osjecam sve simtopme PMS-a i grceve u donjem dijelu trbuha, cini mi se da su uvijek u predjelu jajnika ne u sredisnjem dijelu.
Ima li koja dusa da je prosla iste ili slicne simptopme i da je ishod bio zdrava trudnoca i bebica? Po googlu su simptomi ranog pobacaja ili vanmaternicne trudnoce pa me strah svakim odlaskom na toalet da ce M doci 😔
Cekajte jel test pozitivan il negativan nije mi jasno?
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Bok svima!
Pozitivan je test, brinu me ti grcevi i bol u jajnicima 😔
baby boy 🤎🐻
Bok svima!
Pozitivan je test, brinu me ti grcevi i bol u jajnicima 😔
Uvijek možeš otići na hitnu da ti naprave pregled pa si mirna.
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Sortiraj odgovore
Najstariji