Nemoj biti tuzna,pojavice se plusic brzo...samo se opusti i eto ga
To get the code: Tap and
Poz curke! Imam pitanje sad neznam dali je ovaj test pozitivan ili negativan Šta vi kažete?
Po meni ti je ovo evaporacijska crta. Jesi pazila na vrijeme koliko ai testic drzala u urinu i da nisi umocila ga više od oznake?!
Negativan. Druga bi ti se trebala pojaviti blize ovoj prvoj, u prvom djelu testa. Vjerojatno te buni ova blijeda, ali to je tzv. evaporacijska. Neka me netko ispravi ako grjesim!
Koliko ti kasni? Mozda si rano napravila.
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Taman sam pisala kad i Grizli..
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Imam problem naime imam jutarnje mučnine i navečer traju već par dana grudi su mi osjetljive i be mogu podnjeti grudnjak jer me bole. Pomislila bi da san san tr ali je pre malo vremena prošlo od zadnje mjesečnice i odnosa u kojem je snošaj bio prekinut .I nez nez sad dali je pametno napraciti test ili nez što da radim?
Imam problem naime imam jutarnje mučnine i navečer traju već par dana grudi su mi osjetljive i be mogu podnjeti grudnjak jer me bole. Pomislila bi da san san tr ali je pre malo vremena prošlo od zadnje mjesečnice i odnosa u kojem je snošaj bio prekinut .I nez nez sad dali je pametno napraciti test ili nez što da radim?
Sortiraj odgovore
Najstariji