moguća trudnoća?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Eni.6
    31. Svibanj 2018. 20:30

Nemoj biti tuzna,pojavice se plusic brzo...samo se opusti i eto ga 

To get the code: Tap and

• Helena123
    05. Lipanj 2018. 18:03

Poz curke! Imam pitanje sad neznam dali je ovaj test pozitivan ili negativan  Šta vi kažete?

• Helena123
    05. Lipanj 2018. 18:09

mislim znam a bi trebale biti 2 crtice al ovo mi nije jasno  

Grizli
    05. Lipanj 2018. 18:19

Po meni ti je ovo evaporacijska crta. Jesi pazila na vrijeme koliko ai testic drzala u urinu i da nisi umocila ga više od oznake?!

baarbaraa29
    05. Lipanj 2018. 18:23

Negativan. Druga bi ti se trebala pojaviti blize ovoj prvoj, u prvom djelu testa. Vjerojatno te buni ova blijeda, ali to je tzv. evaporacijska. Neka me netko ispravi ako grjesim!
    Koliko ti kasni? Mozda si rano napravila. 

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

baarbaraa29
    05. Lipanj 2018. 18:23

Taman sam pisala kad i Grizli.. 

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

• simsalagrim
    05. Lipanj 2018. 19:10

Imam problem naime imam jutarnje mučnine i navečer traju već par dana grudi su mi osjetljive i be mogu podnjeti grudnjak jer me bole. Pomislila bi da san san tr ali je pre malo vremena prošlo od zadnje mjesečnice i odnosa u kojem je snošaj bio prekinut .I nez nez sad dali je pametno napraciti test ili nez što da radim?

• simsalagrim
    05. Lipanj 2018. 19:23

Branka Petrovic

Imam problem naime imam jutarnje mučnine i navečer traju već par dana grudi su mi osjetljive i be mogu podnjeti grudnjak jer me bole. Pomislila bi da san san tr ali je pre malo vremena prošlo od zadnje mjesečnice i odnosa u kojem je snošaj bio prekinut .I nez nez sad dali je pametno napraciti test ili nez što da radim?

• Helena123
    06. Lipanj 2018. 15:30

ma nisam više od oznake..držala sam oko 1min

barbiemama
    07. Lipanj 2018. 03:04

Helena, ovaj test je negativan. ponovi ako ne dobiješ mengu opet. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.