Pozdrav cure.
Prvi put pišem.
Ako može savjet..luda sam više.
Imala sam 14.10. inseminaciju.
U nedjelju prva mokraca, clearblue digitalni negativan, isplakali se muž i ja..rekoh to je to, pouzdan je i to je 13.dan od oplodnje, nisam trudna.
Ponedjeljak 14.dan od oplodnje, trakica iz dma ujutro napravljena u 5 ujutro, nisam tako rano stvarno vidjela nista, otisla na posao, s posla javila klinici rezultat, rekla da je negativan test, rekli mi da budem na terapiji do srijede pa da opet ponovim test i zovem ih tada. Isti taj dan kad sam dosla s posla, pogledam tu istu trakicu, a ono svjetla linija..jedva vidljiva. Znam da nije u roku ocitan, ali eto..
Jutros sam opet u 5 radila trakicu, dakle 15. dan od oplodnje, opet nisam vidjela nista, jer stvarno sam čorava ujutro, opet došla s posla, opet crta, ali jača..znaaam nije u roku...ali, da li je moguce?
Sada sam opet napravila, navecer, 15.dan i kao da vidim liniju, ali vise nisam sigurna od tolike zelje.
Ujutro cu napraviti opet celarblue digitalni, jer moram biti sto posto sigurna da mogu javiti klinici konacan rezultat.
U konacnici bojim se, ako sam i trudna, da nesto nije uredu, posto su crtice tako jako svjetle.
Imala sam prosle godine iz inseminacije vanmatericnu trudnocu, ali nisam morala na zahvat sva sreca, ocistila sam se sama.
Unatoc vanmatericnoj, meni je na 14.dan poslije inseminacije, trakica bila pozitivna..tako da me sad zabrinjava ovo da mi se na 15.dan vidi ovako slaba linija. U pitanju si iste trakice. Oprostite na dugom postu..zbilja sam zabrinuta.
Da li je neka imala neko slicno iskustvo? Slabe crtice, a da je ipak bila trudna?
Sto mislite, da li mi je digitalni pokazao tocno 13.dan od inseminacije?
Crtice nakon par sati ne znace nista. Test je tocan unutar prvih 5 ili 10 minuta, kako koji. Sve poslije nije tocno sto se pojavi
22.03.2024. + 😇
26.11.2024. - termin 💗 it's a girl 💗
20.11.2024. 💗💗3820 grama i 52 cm 💗💗
Bok svima!
Zanima me ima li netko slicna iskustva i nadam se pozitivan ishod!
M kasni 3 dana, 3 pozitivna testa, nezasticen odnos u plodnim danima, grudi osjetljive i "teske", nakon tjedan dana od odnosa sam dobila gusti bijeli iscjedak i koristila Canesten vag 3 dana (ne znajuci za potencijalnu trudnocu jer je test nakon tjedan dana bio negativan) i zadnjih tjedan dana osjecam sve simtopme PMS-a i grceve u donjem dijelu trbuha, cini mi se da su uvijek u predjelu jajnika ne u sredisnjem dijelu.
Ima li koja dusa da je prosla iste ili slicne simptopme i da je ishod bio zdrava trudnoca i bebica? Po googlu su simptomi ranog pobacaja ili vanmaternicne trudnoce pa me strah svakim odlaskom na toalet da ce M doci 😔
Termin za pregled imam tek za 4 dana, a to mi se sada cini kao vjecnost!
Cekajte jel test pozitivan il negativan nije mi jasno?
Pozitivan je test, brinu me ti grcevi i bol u jajnicima 😔
Mene vam je s prvom bebom jako boljelo ko da mi vlak po jajniku ide😂😂😂
Hvala na tjesenju i humoru! 😂 bome ste me smirili, nadam se da ce biti sve ok🤞🏻
Daaa, i mene isto u prvoj trudnoći prije nego sam napravila test znala sam da nešto nije kako treba točnije da sam sigurno trudna i tako je i bilo i sve je u redu bilo. Trenutno radimo na drugoj i jučer sam imala slične bolove još mi je rano za test treba doći tek za tjedan dana. Ali držite mi fige 🤭
Drzim ti fige ja sam s drugom bebom 3 dana nakon zadnjeg odnosa znala sam sam trudna…simptomi i bradavice i vec 9 dan poz test…sretno😊
Cure drage,
Da se javim direkt s pregleda, trudna sam potvrdio doktor 5 tjedana i 3 dana!
Bol mi se javljala radi velike ciste na desnom jajniku, koju moramo pratiti pa potencijalno operirati... za sada sam dobila vaginalete Utrogestan 3xdnevno za zadrzavanje trudnoce. Doktor nije vidio plod nego samo gestacijsku vrecicu i zumanjak, kaze da je to normalno i imam kontrolni uzv za tjedan dana da vidimo hoce se plod nastavit razvijati. Nadam se da ce sve bit okej, do tad 🙏🏼
Puno vam hvala na tjesenju i iskustvima!
baby boy 🤎🐻
Čestitke Milica!! ✨🥳
Držimo fige za dalje da sve bude u redu, čuvaj se! 🤗
6./22 .➕ 🤍
2./23. 🩵
⏳ 10./24.
Bok svima!
M kasni 3 dana, 3 pozitivna testa, nezasticen odnos u plodnim danima, grudi osjetljive i "teske", nakon tjedan dana od odnosa sam dobila gusti bijeli iscjedak i koristila Canesten vag 3 dana (ne znajuci za potencijalnu trudnocu jer je test nakon tjedan dana bio negativan) i zadnjih tjedan dana osjecam sve simtopme PMS-a i grceve u donjem dijelu trbuha, cini mi se da su uvijek u predjelu jajnika ne u sredisnjem dijelu.
Ima li koja dusa da je prosla iste ili slicne simptopme i da je ishod bio zdrava trudnoca i bebica? Po googlu su simptomi ranog pobacaja ili vanmaternicne trudnoce pa me strah svakim odlaskom na toalet da ce M doci 😔
Daaa, i mene isto u prvoj trudnoći prije nego sam napravila test znala sam da nešto nije kako treba točnije da sam sigurno trudna i tako je i bilo i sve je u redu bilo. Trenutno radimo na drugoj i jučer sam imala slične bolove još mi je rano za test treba doći tek za tjedan dana. Ali držite mi fige 🤭
Drzim ti fige ja sam s drugom bebom 3 dana nakon zadnjeg odnosa znala sam sam trudna…simptomi i bradavice i vec 9 dan poz test…sretno😊
Cure drage,
Bol mi se javljala radi velike ciste na desnom jajniku, koju moramo pratiti pa potencijalno operirati… za sada sam dobila vaginalete Utrogestan 3xdnevno za zadrzavanje trudnoce. Doktor nije vidio plod nego samo gestacijsku vrecicu i zumanjak, kaze da je to normalno i imam kontrolni uzv za tjedan dana da vidimo hoce se plod nastavit razvijati. Nadam se da ce sve bit okej, do tad 🙏🏼
Drago mi je! Cestitam i nadam se da ce ti trudnoca biti uredna na dalje i da ce sve proci u redu ❤️
22.03.2024. + 😇
26.11.2024. - termin 💗 it's a girl 💗
20.11.2024. 💗💗3820 grama i 52 cm 💗💗
Bok svima!
Cure drage,
Bol mi se javljala radi velike ciste na desnom jajniku, koju moramo pratiti pa potencijalno operirati… za sada sam dobila vaginalete Utrogestan 3xdnevno za zadrzavanje trudnoce. Doktor nije vidio plod nego samo gestacijsku vrecicu i zumanjak, kaze da je to normalno i imam kontrolni uzv za tjedan dana da vidimo hoce se plod nastavit razvijati. Nadam se da ce sve bit okej, do tad 🙏🏼
Čestitke, pazi sada na sebe i bebu i biti će sve uredu. Pridruži nam se na ljetnim bebama 😁
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Pozdrav cure.
Danas sam radila clearblue digitalni test sa pokazivačem tjedana. Test pozitivan i piše 1-2 tjedna. M mi je trebala doći danas ali nije (inače je točna). Ja osjetim neke “grčeve” kao kad trebam dobit, sad me strah uopće se veseliti plusiću.
Jeli neka od vas imala grčeve tako na početku?
Pozdrav cure.
Danas sam radila clearblue digitalni test sa pokazivačem tjedana. Test pozitivan i piše 1-2 tjedna. M mi je trebala doći danas ali nije (inače je točna). Ja osjetim neke “grčeve” kao kad trebam dobit, sad me strah uopće se veseliti plusiću.
Da, cak i malo krvarenja/smedarenja zbog implantacije. Stresni su ti pocetci al sve sto mozes je strpit se do pregleda i nadat se najboljem, ova prva faza je van tvojih ruku. Sretno!
02/2023 💔👼 22tt
03/2025 💙
Pozdrav cure.
Da, cak i malo krvarenja/smedarenja zbog implantacije. Stresni su ti pocetci al sve sto mozes je strpit se do pregleda i nadat se najboljem, ova prva faza je van tvojih ruku. Sretno!
Hvala puuuno. Sad mi je malo lakše. Nema druge nego naoružati se strpljenjem :)
Pozdrav cure.
Prvi put pišem.
Ako može savjet..luda sam više.
Imala sam 14.10. inseminaciju.
U nedjelju prva mokraca, clearblue digitalni negativan, isplakali se muž i ja..rekoh to je to, pouzdan je i to je 13.dan od oplodnje, nisam trudna.
Ponedjeljak 14.dan od oplodnje, trakica iz dma ujutro napravljena u 5 ujutro, nisam tako rano stvarno vidjela nista, otisla na posao, s posla javila klinici rezultat, rekla da je negativan test, rekli mi da budem na terapiji do srijede pa da opet ponovim test i zovem ih tada. Isti taj dan kad sam dosla s posla, pogledam tu istu trakicu, a ono svjetla linija..jedva vidljiva. Znam da nije u roku ocitan, ali eto..
Jutros sam opet u 5 radila trakicu, dakle 15. dan od oplodnje, opet nisam vidjela nista, jer stvarno sam čorava ujutro, opet došla s posla, opet crta, ali jača..znaaam nije u roku…ali, da li je moguce?
Sada sam opet napravila, navecer, 15.dan i kao da vidim liniju, ali vise nisam sigurna od tolike zelje.
Ujutro cu napraviti opet celarblue digitalni, jer moram biti sto posto sigurna da mogu javiti klinici konacan rezultat.
U konacnici bojim se, ako sam i trudna, da nesto nije uredu, posto su crtice tako jako svjetle.
Imala sam prosle godine iz inseminacije vanmatericnu trudnocu, ali nisam morala na zahvat sva sreca, ocistila sam se sama.
Unatoc vanmatericnoj, meni je na 14.dan poslije inseminacije, trakica bila pozitivna..tako da me sad zabrinjava ovo da mi se na 15.dan vidi ovako slaba linija. U pitanju si iste trakice.Oprostite na dugom postu..zbilja sam zabrinuta.
Da li je neka imala neko slicno iskustvo? Slabe crtice, a da je ipak bila trudna?
Sto mislite, da li mi je digitalni pokazao tocno 13.dan od inseminacije?
Ja mislim da je u putanju trudnoca ali ponovi prvim jutarnjim urinom i javi bas rezultate…sretno..
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji