Imam problem naime imam jutarnje mučnine i navečer traju već par dana grudi su mi osjetljive i be mogu podnjeti grudnjak jer me bole. Pomislila bi da san san tr ali je pre malo vremena prošlo od zadnje mjesečnice i odnosa u kojem je snošaj bio prekinut .I nez nez sad dali je pametno napraciti test ili nez što da radim?
napravi test ako ti menga bude kasnila.
Ćao zene,nova sam ovdje.. :) ovako 22 maja sam dobila ovulacijsko krvarenje, gdje sam odma otisla ginekologu i to mi je ustanovila.. i radila sam ultrazvuk sve je uredu.. od 24 maja sam pocela pit duphaston tablete 14 dana sam pila ih do 7 juna.. Doktorica mi je rekla da u tom periodu imam odnose,e sad i rekla je posle koristenja da bi ciklus trebao doci odma ili 3-5 dana..eventualno 10.. E sad ne znam da li sam trudna proslo je 4 dana od uzimanja tableta.. :) Meni se pojavio sirasti iscjedak bez mirisa, malo je i gust.. dojke me bole i malo se "napuhane" .. ponekad imam bolan stomak, sa strana.. sta bih to moglo biti?.. LP.
Imam pitanje
Imala sam zasticen i prekinut odnos prije 17 dana, M mi je dosta neredovita al otprilike se pojavi svakih 28 dana. Imam lagane grceve u trbuhu koje do sad nisam imala, povracala nisam ali imam lagane bolove u grudima koje takoder nikad nisam primjetila. Procitala sam da su to znakovi rane trudnoce. Kasni mi oko 3 do 7 dana. Je li moguce da sam trudna
Poštovani,
Zanima me Vaše mišljenje, situacija je sljedeća.
Naime menstruaciju sam imala od 10.7 do 14.7 normalna količinski i vremenski iako odmakne jos 1,2 dana od svoga kraja.
Plodni dani su počeli 24.7 i trajali su do 31.7, odnos sam imala 25.7 nezaštićeni bez ejakulacije u rodnicu, ejakulacija se dogodila izvan tijela i nakon toga vise nismo ponavljali odnos.
Nakon toga ovulacija je po kalendaru nastupila 29.7 , ciklusi mi variraju i idu do 32 dana.
31.7 sam osjetila bol u leđima, grudima i stomaku sličnu onoj pred menstruaciju.
U periodu od 8.8 do 10.8 imala sam mučnine ali su brzo prolazile tako da se nisam obazirala na njih...tada su me grudi opet počele boljeti kao i inače pred menstruaciju te sam menstruaciju trebala dobiti 11.8 ali dobila sam ju 12.8 jutrom znači kašnjenje skoro pa nikakvo. Menstruacija je količinski, vremenski bila kao i uvijek i nista nije bilo drukčije, trajala je 7 dana. Grudi su me naravno prestale boljeti i ciklus je nastavio teći normalno.
U zadnjih 7,8 dana sam ponekad počela osjećati mučnine,češće mokriti i stomak mi je nekako napuhan nekada manje nekada više uz to počele su me boljeti grudi a trenutno su mi plodni dani, točnije kraj plodnih dana ali su me boljele i tokom njih.
Čitala sam i ne znam dali je moguća povezanost sa cistama na jajnicima i tim simptomima.
Test na trudnoćuJoš nismo pa želimo čuti vaše mišljenje 🙂
Prosle godine mi jedan ciklus menstruacija kasnila 2 tjedna i imala sam zeleni iscjedak i bol u jajniku s desne strane... možda je to povezano s tim ili ne znam što Još pomisliti .
Pozdrav 🙂
Trudni niste. Ukoliko niste spremni na dijete ova metoda kontracepcije je neodgovorna i nesigurna. Za sve ostalo posjetite ginekologa.
Dvojajcane blizanke 🍒
Pozdrav,
Imam pitanje, naime zadnju menstruaciju sam imala 28.3. inace imam neredovite cikluse od 28 do 35 dana, danas mi je 38 dan. Imala sam zasticeni odnos s deckom u vrijeme plodnih dana, nismo primjetili nikakvo pucanje kondoma ni bilo sta drugo. Zadnja tri dana imala sam smedi iscjedak prva dva dana bas smedi a jucer je bilo i malo i taman sam se ponadala da je dosla menstruacija i danas nista.
Citala sam da mnoge zene imaju smedi iscjedak s malo krvi kad su trudne da je to rani znak trudnoce
Molim vas pomozite, je li se nekom dogadalo da nakon nekoliko dana ovakvog iscjedka uz ovoliko kasnjenje ipak dobije menguu??
Molimm nekog za odgovor da me bar malo smiri, planirala sam sutra napraviti test za trudnocu ali poludit cu do sutra
Molimm nekog za odgovor da me bar malo smiri, planirala sam sutra napraviti test za trudnocu ali poludit cu do sutra
Koliko je proslo od tog odnosa?
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Male su ti sanse da si trudna, a vjerujem da dolazak menstruacije prolongiras psihom, pod stresom si, zabrinuta, i poprilicno prepadnuta i to skoro uvijek ima utjecaja na ciklus. Test mozes uraditi i danas, ako zelis da si bas sigirna, otidji do neke labaratorije, trazi da ti urade pretragu koja se zove Beta Hch iz krvi, dobiti ces rezultate jos danas, ako je ispod 5, nisi trudna sigurno..
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
A ovako napamet ti niko ne moze reci , ti smedjarenje i iscjedak moze svasta biti, i sa trudnocom i bez nje zenama se to desava..
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Sortiraj odgovore
Najstariji