Cao svim mama i onim buducim.Eh ovako, odmah da se izvinem na duzem tekstu.Imam curicu iz prvog braka , medjutim , sa sadasnjim muzem to vec ide teze i 14 mjeseci pokusavamo , ali nista. Desilo se prije oko pola god da sam imala simptome skoro sve i onda nista.. Osjetila sam kao da je nesto ispalo i nestali su simptomi poslije toga.Medjutim, vec 15ak dana imam opet skoro sve simptome, ovaj put bolovi nisu oni uobicajeni kao kod mens.Prvo sam 1 dan kod svih kafa imala okus kao cokolada.Onda mucnine koje su me dovodile do toga da moram na silu da povratim, glad , ceste male nuzde,nadutost,zatvor,gasovi,bol u grudima ali samo bradavice,curenje kao mlijeko iz bradavica, bol u krizima i malom stomaku ,dva dana kasnjenja.Uradim poslije podne clearblue rani test.Nista.Uradim ujutro ,opet nista.Treci dan dobijem ali kao rozkasto da je.i taj dan skroz slabo da je islo.Drugi dan malo se pojacalo ali sa rastezljivim iscjetkom pomjesanim sa menst,danas malo ide malo ne ide ali opet taj iscjedak. Ovo je treci dan mens,cudno mi je sve to.. Ni u prvoj trudnoci ovo nisam imala.14 mjeseci se borimo sa ovim.Stvarno zelimo bebu i boli kada vidim druge bebe,boli kada cerkica pita lada cu joj roditi bracu ili seku , a ono ne ide.. Boli jer dolazi do mene i ljubi stomak , a ja ne znam vise kako da joj objasnim da tu nema nista.testovi su negativni ali me zanimaju vasa iskustva.Da li se neka od vas susrela sa ovim ili slicnim problemom , pa da je ovakvo nesto kasnije pokazalo trudnocu? Oprostite na duzem postu , ali ocajna sam i slomljena.Hvala unaprijed na odgovoru.😘
Ukoliko vam su ciklusi uredni ovo je nazalost menstruacija….svakako preporucam lh trakice za ovulaciju bit ce vam lakse kada da imate odnose barem 3 dana prije svaki dan na dan ovulacije i dan poslije…no svakako preporucam lh….glavu gore i sretno iduci mjesec.
Hvala na odgovoru..Menstruacija mi se smanjuje.Inace traje po 7 dana evo 4. dan skoro nista da nema .I jos uvijek mi curi iz obje bradavice.. Nikad mi se ovo nije desilo, pa me malo zabrinjava.
Javite se doktoru.
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Pozz curke, da vas obavijestim danas radila test na dva dana prije (ne) ocekivane M, nazalost negativan. Jos se nadam da sam ipak trudna jer imam bas neobicne simptome koje inace nikad nemam prije M. Bolovi u sredini donjeg dijela trbuha, od prije neki dan bolovi u donjem dijelu kicme, i osjetljive grudi. Pricekat cu jos koji dan ako M zakasni ponavljam test. 🤞🏼
6./22 .➕ 🤍
2./23. 🩵
⏳ 10./24.
Sortiraj odgovore
Najstariji