DoraZagreb cestitam!Pridruzi nam se na temi zimske bebe 🤗
Malaprinceza,ja bih uradila betu da otklonim sumnju na trudnocu a onda bih isla kod ginekologa da vidimo sta se desava…moze biti neki hormonski disbalans
Planiram al nikad se do sad nisam susrecala sa tim, mozete mi rec di ima za uzet i kako se provjerava i kolika je cijena otprilike
Beta HCG je test krvi koji se radi u laboratoriji.
Samo ti izvade krv i na osnovu iznosa bete znaces da li je trudnoca ili nije.
Imas opciju da ides kod ginekologa na pregled pa da ti on da uputnicu za laboratoriju i reci ce ti sta treba i da li si trudna.
Druga opcija je da odes sama u neku privatnu laboratoriju i platis analizu bete HCG.
Ja ne zivim u Hr pa ne znam cene(bude oko 10evra)
To get the code: Tap and
Licno mislim da nije trudnoca ako nije bilo rizicnog odnosa ali bih otisla kod doktora da vidi sta je uzrok kasnjenja.
Licno mislim da nije trudnoca ako nije bilo rizicnog odnosa ali bih otisla kod doktora da vidi sta je uzrok kasnjenja.
Evo jutros je stigla, ima li potrebe da idem radit betu ? Ili samo da odem kod dokt. Da viidim uzrok kasnjenja , ioako mislim da jr stres u pitanju
Ne moras raditi betu,nije trudnoca...svakako kad se zavrsi m idi kod dr na pregled ako nisi skoro bila...
Cao,nova sam ovdje molim vas ako mi mozete pomoci kasni mi M 7 dana sinoc sam uradila test i bio je negativan sta da radim??
Ako mozes uradi betu(ona najsigurnije pokazuje da li je trudnoca)
Da i ja mislim da je to najbolje rjesenje nadam se samo da nije neka lazna uzbuna heheh
Cao drage moje samo da vam javim,vjestica je dosla ipak je bila lazna uzbuna,nista od bebe 😥😥😥
Sortiraj odgovore
Najstariji