Pozdrav cure.
Danas sam radila clearblue digitalni test sa pokazivačem tjedana. Test pozitivan i piše 1-2 tjedna. M mi je trebala doći danas ali nije (inače je točna). Ja osjetim neke “grčeve” kao kad trebam dobit, sad me strah uopće se veseliti plusiću.
Jeli neka od vas imala grčeve tako na početku?
Da, i ja sam ih imala u prvoj trudnoći. I trenutno ih isto imam, ujedno se nadam novom plusiću, ali meni tek M stiže za 5 dana, tj. Nadam se da ne stiže. Usput jel netko radio tako ranije test, a da je bio pozitivan test?
Hvala curkee
6./22 .➕ 🤍
2./23. 🩵
⏳ 10./24.
Pozdrav cure.
Danas sam radila clearblue digitalni test sa pokazivačem tjedana. Test pozitivan i piše 1-2 tjedna. M mi je trebala doći danas ali nije (inače je točna). Ja osjetim neke “grčeve” kao kad trebam dobit, sad me strah uopće se veseliti plusiću.
Da, i ja sam ih imala u prvoj trudnoći. I trenutno ih isto imam, ujedno se nadam novom plusiću, ali meni tek M stiže za 5 dana, tj. Nadam se da ne stiže. Usput jel netko radio tako ranije test, a da je bio pozitivan test?
Hvala curkee
Ima CB test za 6 dana ranije, pa možete njega kupiti i napraviti. Ili uzeti u ljekarni Gravignost mini. A najbolje da uzmete sve od navedenog pa pratite svaki ili svaki drugi dan. Sretno i javite 🤞
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Pozdrav cure.
Hvala curkee
Ja sam prvi napravila 7DPO negativan, drugi sam dva dana kasnije i činilo mi se da je pozitivan ali nisam bila 100% jer je crtica nekako bila blijeda
Znam za taj raniji da, budem još razmislila ili pričekala koji dan ako uspijem 🤞🏼😅
6./22 .➕ 🤍
2./23. 🩵
⏳ 10./24.
Hvala curkee
Ja sam uzela skoro dva tjedna prije menstruacije CB i neki iz dma di su samo trakice najjeftiniji, CB nista, na tom jeftinom su bile neke crte ali jako blijedo.. Ponovila opet za tjedan dana i ista stvar, tako da bi rekla da mi je taj jeftini najbolji, ne sjecam se kako se zove al neko ljubicasto pakiranje je
02/2023 💔👼 22tt
03/2025 💙
I još jedno pitanje. Kako ne poludit do prvog pregleda
Ja svaki simptom preanaliziram, pratim svaki detalj
Kako ste vi uspjele maknuti misli sa toga dok nije bilo službeno? Odnosno dok nije doktor potvrdio da je sve ok
I još jedno pitanje. Kako ne poludit do prvog pregleda
Ja svaki simptom preanaliziram, pratim svaki detalj
Kako ste vi uspjele maknuti misli sa toga dok nije bilo službeno? Odnosno dok nije doktor potvrdio da je sve ok
Joj najgori period mi je bio do prvog pregleda, nisam bila toliko opterecena simptomima, bila sam poprilicno sigurna da je sve u redu i normalno. Al tesko je kad vecina ljudi oko tebe ne zna jos, a ipak se moras paziti. Vjeruj samo da je sve u redu, opusti se sto vise mozes, to je najbolje za tvoju bebicu sada. Drzimo fige da sto prije produ dani! 🫶
6./22 .➕ 🤍
2./23. 🩵
⏳ 10./24.
Cao svim mama i onim buducim.Eh ovako, odmah da se izvinem na duzem tekstu.Imam curicu iz prvog braka , medjutim , sa sadasnjim muzem to vec ide teze i 14 mjeseci pokusavamo , ali nista. Desilo se prije oko pola god da sam imala simptome skoro sve i onda nista.. Osjetila sam kao da je nesto ispalo i nestali su simptomi poslije toga.Medjutim, vec 15ak dana imam opet skoro sve simptome, ovaj put bolovi nisu oni uobicajeni kao kod mens.Prvo sam 1 dan kod svih kafa imala okus kao cokolada.Onda mucnine koje su me dovodile do toga da moram na silu da povratim, glad , ceste male nuzde,nadutost,zatvor,gasovi,bol u grudima ali samo bradavice,curenje kao mlijeko iz bradavica, bol u krizima i malom stomaku ,dva dana kasnjenja.Uradim poslije podne clearblue rani test.Nista.Uradim ujutro ,opet nista.Treci dan dobijem ali kao rozkasto da je.i taj dan skroz slabo da je islo.Drugi dan malo se pojacalo ali sa rastezljivim iscjetkom pomjesanim sa menst,danas malo ide malo ne ide ali opet taj iscjedak. Ovo je treci dan mens,cudno mi je sve to.. Ni u prvoj trudnoci ovo nisam imala.14 mjeseci se borimo sa ovim.Stvarno zelimo bebu i boli kada vidim druge bebe,boli kada cerkica pita lada cu joj roditi bracu ili seku , a ono ne ide.. Boli jer dolazi do mene i ljubi stomak , a ja ne znam vise kako da joj objasnim da tu nema nista.testovi su negativni ali me zanimaju vasa iskustva.Da li se neka od vas susrela sa ovim ili slicnim problemom , pa da je ovakvo nesto kasnije pokazalo trudnocu? Oprostite na duzem postu , ali ocajna sam i slomljena.Hvala unaprijed na odgovoru.😘
Cao svim mama i onim buducim.Eh ovako, odmah da se izvinem na duzem tekstu.Imam curicu iz prvog braka , medjutim , sa sadasnjim muzem to vec ide teze i 14 mjeseci pokusavamo , ali nista. Desilo se prije oko pola god da sam imala simptome skoro sve i onda nista.. Osjetila sam kao da je nesto ispalo i nestali su simptomi poslije toga.Medjutim, vec 15ak dana imam opet skoro sve simptome, ovaj put bolovi nisu oni uobicajeni kao kod mens.Prvo sam 1 dan kod svih kafa imala okus kao cokolada.Onda mucnine koje su me dovodile do toga da moram na silu da povratim, glad , ceste male nuzde,nadutost,zatvor,gasovi,bol u grudima ali samo bradavice,curenje kao mlijeko iz bradavica, bol u krizima i malom stomaku ,dva dana kasnjenja.Uradim poslije podne clearblue rani test.Nista.Uradim ujutro ,opet nista.Treci dan dobijem ali kao rozkasto da je.i taj dan skroz slabo da je islo.Drugi dan malo se pojacalo ali sa rastezljivim iscjetkom pomjesanim sa menst,danas malo ide malo ne ide ali opet taj iscjedak. Ovo je treci dan mens,cudno mi je sve to.. Ni u prvoj trudnoci ovo nisam imala.14 mjeseci se borimo sa ovim.Stvarno zelimo bebu i boli kada vidim druge bebe,boli kada cerkica pita lada cu joj roditi bracu ili seku , a ono ne ide.. Boli jer dolazi do mene i ljubi stomak , a ja ne znam vise kako da joj objasnim da tu nema nista.testovi su negativni ali me zanimaju vasa iskustva.Da li se neka od vas susrela sa ovim ili slicnim problemom , pa da je ovakvo nesto kasnije pokazalo trudnocu? Oprostite na duzem postu , ali ocajna sam i slomljena.Hvala unaprijed na odgovoru.😘
Ukoliko vam su ciklusi uredni ovo je nazalost menstruacija....svakako preporucam lh trakice za ovulaciju bit ce vam lakse kada da imate odnose barem 3 dana prije svaki dan na dan ovulacije i dan poslije...no svakako preporucam lh....glavu gore i sretno iduci mjesec.
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Ukoliko vam su ciklusi uredni ovo je nazalost menstruacija….svakako preporucam lh trakice za ovulaciju bit ce vam lakse kada da imate odnose barem 3 dana prije svaki dan na dan ovulacije i dan poslije…no svakako preporucam lh….glavu gore i sretno iduci mjesec.
Hvala na odgovoru..Menstruacija mi se smanjuje.Inace traje po 7 dana evo 4. dan skoro nista da nema .I jos uvijek mi curi iz obje bradavice.. Nikad mi se ovo nije desilo, pa me malo zabrinjava.
Sortiraj odgovore
Najstariji