Mi smo probali sve osim onog klišeja "treba se opustit" e pa ajd da probamo i to 😀😀
Mi smo probali sve osim onog klišeja "treba se opustit" e pa ajd da probamo i to 😀😀
Ne znam kako doci do toga, uvijek se ponadam to je to i onda nije pa razocaranje.
Vjerujem da ima nesto u tome, ali nije lako nikako. Nadam se da ce ovaj mj bit taj, taman bi si oko rodendana mogla testic napravit 😁
Sve u svemu iznenadila sam se koliko ljudi ima problem sa zacecem, dok neki eto desilo se. Sto je najgore 3 legice u zadnja 3-4mj ostale trudne ni jedna nije htjela 👶. A eto mi pokusavamo i pokusavamo i nista. Onda se stvarno zapitam je li to pravedno, ali vjerujem da sve dolazi u svoje vrijeme, samo nase vrijeme jos nije stiglo.
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
E pa onda ti želim najljepsi moguci poklon za rođendan! ☺
Eh da,znam ih i ja koje nisu htjele,cak su zstrudnile metodom prekinutog snosaja!a moj muz meni kaze pa ja tebe punim ko puricu pa nista 😂😂
Bas tako 😂😂
Moramo samo biti optimisticne i vec ce to doci na svoje.
No ako ne buee do kraja godine krenit cemo na detaljnije preglede pa cemo viditi.
Mozda klomifen ili nesto ..
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Bas tako 😂😂
Moramo samo biti optimisticne i vec ce to doci na svoje.
No ako ne buee do kraja godine krenit cemo na detaljnije preglede pa cemo viditi.
Mozda klomifen ili nesto ..
Da,klomifen ce pomoci ako imas problema s ovulacijom,no nadamo se da nece trebati 😉
Bok cure, evo mm i ja smo pokusavali 2 godine i uspjelo nam je,samo nazalost sam imala spontani prije 2mj.. iza prve menge nakon kiretaze smo se bacili ponovn9 na posao 😊
🙋🏻29god / 🙋🏼♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
Ja: AMH 76.6
Muž: 6./2021. Oligozoospermia
Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
AIH 05/21 ❌
IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
FET 🐧🐧- 21.12.
31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
💙Dečkić💙
KBC Osijek
Bok cure, evo mm i ja smo pokusavali 2 godine i uspjelo nam je,samo nazalost sam imala spontani prije 2mj.. iza prve menge nakon kiretaze smo se bacili ponovn9 na posao 😊
Bok i tebi😉
Zao mi je zbog spontanog,ja sam imala biokemijsku nakon 2 god pokusavanja,nije se ugnjezdila mrvica.
Mislim da nam treba dići spomenik kako to sve izdržavamo,ali samo hrabro dalje 💪
Zao mi je zbog spontanog i zbog biokemijske. Svasta moramo prolazit, ali tako je, kako je, mozemo ili borit se ili odustati.
Ja isto puno puta pomislim da je kriva i ta nasa prehrana, stres, osjetljivost, ali opet nikako da se pokrenem. Ajde bar sam krenula trcat, pa bar nesto.
Kad cujem opusti se meni muka, jer nemoguce ne mislit i opustit se kad nesto zelis najvise na svijetu.
Moj muz se ispocetka tesko nosio s losim nalazim, ali zajedno smo u tome. Mozda nam lakse jer smo oboje "krivi" pa smo si potpora
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
Drage moje imala sam molarnu trudnocu u 10om tjednu stalo srce kucati i morala na kiretrazu, jel kojoj beta iza kiretraze pala na 1.2 padala je bas lipo meni je pala na taj 1.2 i vise nisam isla jer je ovo krenilo ludilo,sad idem u ginekologa na pregled utorak malo me bas strah 🙈 radimo na bebi sad me bas strah da mi se nebi ta mola opet vratila…molin vas iskustva , radimo na bebi ali nikako 🙈
Zao mi je zbog vaseg gubitka, ali barem ste ostavrile trudnocu pa znate da je moguca. Ja jos ni jednom nisam ostala trudna, sve me strah da ni necu moci.
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Sortiraj odgovore
Najstariji