Mi koje se dugo trudimo

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Alisa
    18. Svibanj 2020. 19:10

buhtlica23

Za sada nista, mislim da mi O jos uvijek nije bila. Pocela sam piti Duphaston, viditi cemo pocetkom 6 mj.

Sretno 😉

• Alisa
    18. Svibanj 2020. 19:17

Ne znam sta je s ostalim curama koje su bile u iscekivanju 😯

buhtlica23
    18. Svibanj 2020. 19:45

Mislim da smo sve u tom nekom iscekivanju pa se nitko ne javlja dok nema vijesti 😂😂

Mislim da ako ikad docekam taj + da necu vjerovat 😂😂😂

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

• Alisa
    18. Svibanj 2020. 19:53

buhtlica23

Mislim da smo sve u tom nekom iscekivanju pa se nitko ne javlja dok nema vijesti 😂😂

Mislim da ako ikad docekam taj + da necu vjerovat 😂😂😂

Mozda je to i pozitivno sta ne tipkamo puno,znaci da smo zauzete i ne mozgamo previse 😂😂

buhtlica23
    18. Svibanj 2020. 20:04

Uf mozgam ja svaki dan, iako sam kao  u fazni ne razmisljanja ali ne mogu hahah. Ovaj mj nisam pratila O trakicama. Jednom sam osjetila desni jajnik ali kratko tako da ne znam ni da li je bila O. Rekla sam ovaj mj opusteno 😂

Opusteno, ali je stalno prisutno u glavi. Vidit cemo sto ce biti. Ali cini mi se da ce vjestica doci s obzirom na sve ove cvimbe koje su mi iskocile po licu 🙄😒

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

• Alisa
    18. Svibanj 2020. 20:12

Da,tesko je ne mislit o tome..
    Ja sam nekako ipak smirena ovaj ciklus,sta bude bude..nadam se da cemo na kraju ipak slaviti s bar jednim plusicem ❤

Tinchy_07
    18. Svibanj 2020. 21:25

Ja sam isto ovaj ciklus smirena, mada dobila vec akne pa mislim da ce doc, ali ovaj mjesec mi je vec necu rec svejedno jer nije nikad, nego sta ja znam, okupirana sam poslom, danas su me toliko nazivcirali da je to nevjerojatno.
    Cure, dal znate mozda dal mogu pokusat s Klomifenom (naravno kod gin) neovisno o tome sto imam ovulacije?

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

• Alisa
    18. Svibanj 2020. 22:21

lotus

Ja sam isto ovaj ciklus smirena, mada dobila vec akne pa mislim da ce doc, ali ovaj mjesec mi je vec necu rec svejedno jer nije nikad, nego sta ja znam, okupirana sam poslom, danas su me toliko nazivcirali da je to nevjerojatno.
    Cure, dal znate mozda dal mogu pokusat s Klomifenom (naravno kod gin) neovisno o tome sto imam ovulacije?

Meni moj gin nije htio davati klomifen jer je spermiogram los bio a moje ovulacije uredne,pa kao zna se u cemu je problem..ne zeli me sopat hormonima.mozes se konzultirat s svojim sta on misli,pogotovo ako imas kasnije ovulacije

Tinchy_07
    19. Svibanj 2020. 19:49

Alisa

lotus

Meni moj gin nije htio davati klomifen jer je spermiogram los bio a moje ovulacije uredne,pa kao zna se u cemu je problem..ne zeli me sopat hormonima.mozes se konzultirat s svojim sta on misli,pogotovo ako imas kasnije ovulacije

Danas nazvala i narucila se za pregled 12.6.,pa cu tad vidjet. Ak mi neda da probamo, napravit cu nanovo nalaze za potpomognutu i tjt, u nove, drugacije pobjede. 
    Cure koje se dugo trudite dali ste si dale neki rok ili nesto koliko cete pokusavat prirodno prije nego odete na potpomognutu, sta vasi partneri kazu? 

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

buhtlica23
    19. Svibanj 2020. 21:36

lotus

Alisa

lotus

Danas nazvala i narucila se za pregled 12.6.,pa cu tad vidjet. Ak mi neda da probamo, napravit cu nanovo nalaze za potpomognutu i tjt, u nove, drugacije pobjede.
    Cure koje se dugo trudite dali ste si dale neki rok ili nesto koliko cete pokusavat prirodno prije nego odete na potpomognutu, sta vasi partneri kazu?

Moj nije dosao do te faze jos. Kako bi on rekao mladi smo bit ce, a mene strah da neprodu godine uzalud. Ali rekao je da ako bude bilo potrebno da ce mi udovoljiti.

Vjerujem da i stres dosta utjece na sve to. Naravno da smo pod stresom, renoviramo pola kuce,posao i sve sto ide sa tim.
    Tako da sam odlucila da cu nam uplatiti neki wellnes ili nesto slicno da se opustimo i da promjenimo okolinu. 

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.