Mi koje se dugo trudimo

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tinchy_07
    20. Svibanj 2020. 07:24

buhtlica23

lotus

Alisa

lotus

Ja sam isto ovaj ciklus smirena, mada dobila vec akne pa mislim da ce doc, ali ovaj mjesec mi je vec necu rec svejedno jer nije nikad, nego sta ja znam, okupirana sam poslom, danas su me toliko nazivcirali da je to nevjerojatno.
    Cure, dal znate mozda dal mogu pokusat s Klomifenom (naravno kod gin) neovisno o tome sto imam ovulacije?

Meni moj gin nije htio davati klomifen jer je spermiogram los bio a moje ovulacije uredne,pa kao zna se u cemu je problem..ne zeli me sopat hormonima.mozes se konzultirat s svojim sta on misli,pogotovo ako imas kasnije ovulacije

Danas nazvala i narucila se za pregled 12.6.,pa cu tad vidjet. Ak mi neda da probamo, napravit cu nanovo nalaze za potpomognutu i tjt, u nove, drugacije pobjede.
    Cure koje se dugo trudite dali ste si dale neki rok ili nesto koliko cete pokusavat prirodno prije nego odete na potpomognutu, sta vasi partneri kazu?

Moj nije dosao do te faze jos. Kako bi on rekao mladi smo bit ce, a mene strah da neprodu godine uzalud. Ali rekao je da ako bude bilo potrebno da ce mi udovoljiti.

Vjerujem da i stres dosta utjece na sve to. Naravno da smo pod stresom, renoviramo pola kuce,posao i sve sto ide sa tim.
    Tako da sam odlucila da cu nam uplatiti neki wellnes ili nesto slicno da se opustimo i da promjenimo okolinu.

To nije losa ideja, malo maknut se, uzivat i posvetit jedno drugome. 
    Kad se sjetim nasih renovacija po kuci, tad sam toliko luda da me ni u plodnim danima nesmje pipnut😂

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

• Alisa
    20. Svibanj 2020. 10:01

Mi smo se dogovorili da cemo pokusavat do jeseni pa onda na konzultacije na humanu..
    Ma utjece stres naravno i poslovi i ovo stanje u drzavi..dobro se malo maknuti.
    Znam parove koji nisu mogli zaceti pa su promjenili mjesto stanovanja,otisli zivjet u drugu drzavu i eto bebe..

• ana6
    20. Svibanj 2020. 10:40

Bok cure, jaako dugo vas čitam i kada vidim sve vaše priče ja problema ni nemam. Imam 38 godina i već neko vrijeme radimo na bebici. Nama bi to bilo treće dijete. Imam dva sina i mogu reći da tek sada vidim kroz što sve vi prolazite. Sa obadvojicom sam odmah ostala trudna, niti sam znala kada su mi plodni dani niti sam razmišljala o njima. Tek sada vidim kako je ustvari jako teško kada nešto baš jako želiš i onda svaki mjesec razočaranje. Nekako sretna sam jer imam već dvoje djece i ovo treće nije suđeno. Sve vas puno pozdravljam 🤗

Tinchy_07
    20. Svibanj 2020. 19:56

ana6

Bok cure, jaako dugo vas čitam i kada vidim sve vaše priče ja problema ni nemam. Imam 38 godina i već neko vrijeme radimo na bebici. Nama bi to bilo treće dijete. Imam dva sina i mogu reći da tek sada vidim kroz što sve vi prolazite. Sa obadvojicom sam odmah ostala trudna, niti sam znala kada su mi plodni dani niti sam razmišljala o njima. Tek sada vidim kako je ustvari jako teško kada nešto baš jako želiš i onda svaki mjesec razočaranje. Nekako sretna sam jer imam već dvoje djece i ovo treće nije suđeno. Sve vas puno pozdravljam 🤗

Bok, dobrodosla i nadam se da ce ti se ostvarit zelja za trecom srecicom🥰
    Neovisno o tome koliko se dugo trudimo, sve mi zelimo isto🤰 🙏 

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32

buhtlica23
    20. Svibanj 2020. 19:59

Ana, dobro nam dosla.
    Nadam se da ces brzo ugledati 3 +

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

• ana6
    20. Svibanj 2020. 20:58

Cure, hvala vam puno ❤. Ali kako je buhtlica23 rekla, neću vjerovati da je + ako ikada bude 🙂.

Tinchy_07
    20. Svibanj 2020. 21:41

Cure, dali ste igdje cule da feritin utjece na zatrudnjivanje? Zeljezo i hemoglobin su mi ok, s tim da su na niskim granicama, ali feritin mi ekstra nizak i rekla mi doktorica da bi to mogao bit problem

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32

buhtlica23
    21. Svibanj 2020. 09:39

Nisam nikad cula za feritin uopce 😂, sto bi to bilo?

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

• Alisa
    21. Svibanj 2020. 10:36

Ana,dobro dosla i da ti se ubrzo ostvari treca srecica 🙏
    Lotus ni ja nisam cula za feritin 😯
    Ima li koja kakvih simptomcica?Ana u kojoj si ti fazi ciklusa?

buhtlica23
    21. Svibanj 2020. 11:11

Ne mogu reci da imam ikakve simptome osim bubuljica koje su mi poiskakale po licu u nenormalnoj kolicini.
    Za divno cudno nisam uopce zivcana, inace bi bila jako, moguce da je uzrok tome sto sam pila vrkutu 10ak dana. Sad pijem Duphaston za izazivanje M ( meni su neredovite pa 3 mj pijem 3 ne i tako u krug.  
    Ako  M ne dode mora biti T. 😀 tableta imam jos za 3 dana nakon toga bi trebala doci kroz 3 -5 dana.

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.