Implantacijsko krvarenje

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

zabrinutakata

Broj poruka: 191

Prijavi adminu

Menstruacija mi je bila 16og do 21 i sad truba doci 9og

• matematko1234

Broj poruka: 6

Prijavi adminu

Pozz cure, molim savjet ... 
    Inace imam kolko tolko redovite cikluse 27-29dana, M mi traje cca 7-8 dana. Zadnju M sam imala 12.1-19.1.
    U 1 mj, sam imala odnose(zasticene-kondom, barem se nadam da je bilo sve max zasticeno) . 6.2.ujutro uopcavam smedi iscjedak, koji je lagano cijeli dan, kroz noc nista, jucer 7.2.kroz dan lagano prokrvarim, svjeza crvena krv ali dosta slabo, nakon obavljanja male nuzde, isto malo krvi, i uocavam u wc-u ko crvene velike tocke,(slicno ugrusku) . Dakle svaki put kad idem na wc, svjeza krv je prisutna, u noci lagani izljev, ali mogla bi sa 1 uloskom bit 3 dana, nista posebno. Prema kalendaru danas bi mi trebao biti 1 dan M , ali i dalje sve isto... Ispricavam se na dugom postu, molim iskustva da li bi moglo biti to implatacijsko krvarenje ili pak naznake za M? Nadam se da cu konacno procuriti, jer 1 dan mi bude slabo krvarenje ali 2-3 dana dosta, no sad to nije slucaj... jakoo zabrinuta 

zabrinutakata

Prijavi adminu

matematko1234

Pozz cure, molim savjet …
    Inace imam kolko tolko redovite cikluse 27-29dana, M mi traje cca 7-8 dana. Zadnju M sam imala 12.1-19.1.
    U 1 mj, sam imala odnose(zasticene-kondom, barem se nadam da je bilo sve max zasticeno) . 6.2.ujutro uopcavam smedi iscjedak, koji je lagano cijeli dan, kroz noc nista, jucer 7.2.kroz dan lagano prokrvarim, svjeza crvena krv ali dosta slabo, nakon obavljanja male nuzde, isto malo krvi, i uocavam u wc-u ko crvene velike tocke,(slicno ugrusku) . Dakle svaki put kad idem na wc, svjeza krv je prisutna, u noci lagani izljev, ali mogla bi sa 1 uloskom bit 3 dana, nista posebno. Prema kalendaru danas bi mi trebao biti 1 dan M , ali i dalje sve isto… Ispricavam se na dugom postu, molim iskustva da li bi moglo biti to implatacijsko krvarenje ili pak naznake za M? Nadam se da cu konacno procuriti, jer 1 dan mi bude slabo krvarenje ali 2-3 dana dosta, no sad to nije slucaj… jakoo zabrinuta

Bok draga meni isto tribalo mi je doci menzes sutra preksutra  a ja imala krvarenje 3 dana ali slabo nesto sad i mene zanima sta je to ali mi se jako podrignjava spava leda bole usne suhe ...danas cu napraviti test pa viditi mozda vidim 🙏+🙏

• matematko1234

Prijavi adminu

Uff, ja cu jos malo pricekat za test... kod mene nije nikako planirano 😣 
    Ali me stvarno brine to krvarenje, ako ga tako mogu nazvati ... prvi dan smede samo, onda kod naprezanja na poslu krenulo jakoo crveno, pa opet stalo, samo u tragovima crveno... onda ujutro opeet "pljus" crveno, i sad dalje tu i tamo malo... iako kad idem na wc, vidim ko velike crvene "kaljice" vise ko ugrusci... nemam.pojma sta je, nikad mi do sad nije bilo tako... luda sam 😏

• matematko1234

Prijavi adminu

Ja nemam nekih simptoma, malo me sise bole ali ko i inace kad trebam dobit... nije mi ni muka, cak ni na wc nejdem cesto, osim ako ne pijem puno vode... 

zabrinutakata

Prijavi adminu

matematko1234

Ja nemam nekih simptoma, malo me sise bole ali ko i inace kad trebam dobit… nije mi ni muka, cak ni na wc nejdem cesto, osim ako ne pijem puno vode…

O da tebi zelim da dobijes menstruaciju a sebi zelim + ...mozda ti ne stres na poslu meni nisu bili ugrusci samo malo krvi dva 3 dana i stalo ali malo minjala sam ulozak svako malo cisto da vidim koliko mi ide i nije strasno ... vidit cemo daj Boze da je trudnoca 🙏❤

• matematko1234

Prijavi adminu

Ma vec sam 3 mj u konstantnom stresu, i zbog posla i privatno. 😣 ali ovakvo nesto mi se jos nije desilo, cak nije ni cudno sto je stigla 2 dana prije, jer znalo je to tako biti, ali me brine sto nikako da krene kako treba . Ma i ja mjenjam uloske svako malo, a idem mi tek tolko da je zaprljani svjeznom krvlju, ali zato svaki puta kad odem na wc bude krvi i u wc-u i na papiru. Nisam pametna sta bi moglo bit ... 
    Ja tebi stvarnoo zelim + , a meni da sto prije ova agonija prestane i da M krene kako treba 

• matematko1234

Prijavi adminu

Curke opet ja... radila sam sad popodne test, znaci nije prvi urin i negativan je ... koliko je za vjerovat sad testu? Posto sam ga radila popodne ne sa prvim urinom, i ono bitno, da ja jos uvijek od cetvrtka dakle vec 5 dan lagano krvarim, 3 dan je bilo par izljeva svjeze krvi, jucer isto lagano i svaki put vidljovo na wc papiru i u skoljki, cak i ko neki komadici tkiva, a danas tamnije krvarenje ... 

Broj poruka: 189

Prijavi adminu

Znači ovako cure moje
     sljedeca situacija ja kad san bila na pregledu 21. 02 meni vam nakon odnosa poteklo malo krvi i stalo bice bilo nadrazeno od pregelda i od odnosa i ja san misla da san dobila stvari i tu noc san ti se ja jos jedan put imala odnos i kazen ja dragome da moze zavrsi u mene jer kao dobila sam stvari medutim to je do jutra stalo a mene su nastavili malo bolit jajnici i leda, al ne oni klasični simptomi kao za stvari koje inace imam, ni cice ni pristici nista... Danas mi je 7 dan kako mi kasni moze bit da mi je onda to bila kasna ovulacija... I danas ujutro ja se probudim nije bilo nista i kad sam dosla na posa osjetin ko da mi je procurilo ja na zahod kad ono je ali prvo to kad san bila bilo je totalno malo na ulosku i kad san se obrisala bile su 2 zilice i malo krvi svjeze ko da je sad pukla i iscurila i sad kad iden piskit bila san vec par puta na ulosku nista a kad se obrisem totalno malo tako rec nista... I bolovi su odjednom stali... A sinoc i preksinoc me mucila nesanica sta ja stvarno nikad nisam imala problema s tim aa i nikad mi se to nije desilo prije stvari... Al da se razumio opustena san uopce nerazmisljam i tome nego ono rekla san sta bude bice sta bog da i to je to ugl totalno opustena... Sad mozda postoji mogucnost da se ipak radi o trunocu  i da se jutros ugnjezdilo i da je zato poteko malo krvi i stalo ili strucno implantacijsko krvarenje.. . Sad opet za testove mi je rano moran opet cekat bar 7 10 dana da vidin kako ce se situacija razvijat...
    Sta vi cure mislite?? 

zabrinutakata

Prijavi adminu

Cure molkn  as pomoc jer po test nemogu 🤦‍♀️ evo vako jucer mi se na gacicama pokazalo malo rozo i kad obrisem malo ujutro popodne nista nigdi …danas smede nesto i to samo jutros oko 8 ipo sad nista opet sta bi to moglo biti menstruaciju sam tribala dobiti ima 7 dana i nisam dobila a sad me malo vec strah sta bi moglo biti ,naravno radimo na bebi i necuvamo se …jel kojoj bilo tako molin vas pomozite luda sam vise 

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.