Pozz cure, molim savjet ...
Inace imam kolko tolko redovite cikluse 27-29dana, M mi traje cca 7-8 dana. Zadnju M sam imala 12.1-19.1.
U 1 mj, sam imala odnose(zasticene-kondom, barem se nadam da je bilo sve max zasticeno) . 6.2.ujutro uopcavam smedi iscjedak, koji je lagano cijeli dan, kroz noc nista, jucer 7.2.kroz dan lagano prokrvarim, svjeza crvena krv ali dosta slabo, nakon obavljanja male nuzde, isto malo krvi, i uocavam u wc-u ko crvene velike tocke,(slicno ugrusku) . Dakle svaki put kad idem na wc, svjeza krv je prisutna, u noci lagani izljev, ali mogla bi sa 1 uloskom bit 3 dana, nista posebno. Prema kalendaru danas bi mi trebao biti 1 dan M , ali i dalje sve isto... Ispricavam se na dugom postu, molim iskustva da li bi moglo biti to implatacijsko krvarenje ili pak naznake za M? Nadam se da cu konacno procuriti, jer 1 dan mi bude slabo krvarenje ali 2-3 dana dosta, no sad to nije slucaj... jakoo zabrinuta
Pozz cure, molim savjet …
Inace imam kolko tolko redovite cikluse 27-29dana, M mi traje cca 7-8 dana. Zadnju M sam imala 12.1-19.1.
U 1 mj, sam imala odnose(zasticene-kondom, barem se nadam da je bilo sve max zasticeno) . 6.2.ujutro uopcavam smedi iscjedak, koji je lagano cijeli dan, kroz noc nista, jucer 7.2.kroz dan lagano prokrvarim, svjeza crvena krv ali dosta slabo, nakon obavljanja male nuzde, isto malo krvi, i uocavam u wc-u ko crvene velike tocke,(slicno ugrusku) . Dakle svaki put kad idem na wc, svjeza krv je prisutna, u noci lagani izljev, ali mogla bi sa 1 uloskom bit 3 dana, nista posebno. Prema kalendaru danas bi mi trebao biti 1 dan M , ali i dalje sve isto… Ispricavam se na dugom postu, molim iskustva da li bi moglo biti to implatacijsko krvarenje ili pak naznake za M? Nadam se da cu konacno procuriti, jer 1 dan mi bude slabo krvarenje ali 2-3 dana dosta, no sad to nije slucaj… jakoo zabrinuta
Bok draga meni isto tribalo mi je doci menzes sutra preksutra a ja imala krvarenje 3 dana ali slabo nesto sad i mene zanima sta je to ali mi se jako podrignjava spava leda bole usne suhe ...danas cu napraviti test pa viditi mozda vidim 🙏+🙏
Uff, ja cu jos malo pricekat za test... kod mene nije nikako planirano 😣
Ali me stvarno brine to krvarenje, ako ga tako mogu nazvati ... prvi dan smede samo, onda kod naprezanja na poslu krenulo jakoo crveno, pa opet stalo, samo u tragovima crveno... onda ujutro opeet "pljus" crveno, i sad dalje tu i tamo malo... iako kad idem na wc, vidim ko velike crvene "kaljice" vise ko ugrusci... nemam.pojma sta je, nikad mi do sad nije bilo tako... luda sam 😏
Ja nemam nekih simptoma, malo me sise bole ali ko i inace kad trebam dobit… nije mi ni muka, cak ni na wc nejdem cesto, osim ako ne pijem puno vode…
O da tebi zelim da dobijes menstruaciju a sebi zelim + ...mozda ti ne stres na poslu meni nisu bili ugrusci samo malo krvi dva 3 dana i stalo ali malo minjala sam ulozak svako malo cisto da vidim koliko mi ide i nije strasno ... vidit cemo daj Boze da je trudnoca 🙏❤
Ma vec sam 3 mj u konstantnom stresu, i zbog posla i privatno. 😣 ali ovakvo nesto mi se jos nije desilo, cak nije ni cudno sto je stigla 2 dana prije, jer znalo je to tako biti, ali me brine sto nikako da krene kako treba . Ma i ja mjenjam uloske svako malo, a idem mi tek tolko da je zaprljani svjeznom krvlju, ali zato svaki puta kad odem na wc bude krvi i u wc-u i na papiru. Nisam pametna sta bi moglo bit ...
Ja tebi stvarnoo zelim + , a meni da sto prije ova agonija prestane i da M krene kako treba
Curke opet ja... radila sam sad popodne test, znaci nije prvi urin i negativan je ... koliko je za vjerovat sad testu? Posto sam ga radila popodne ne sa prvim urinom, i ono bitno, da ja jos uvijek od cetvrtka dakle vec 5 dan lagano krvarim, 3 dan je bilo par izljeva svjeze krvi, jucer isto lagano i svaki put vidljovo na wc papiru i u skoljki, cak i ko neki komadici tkiva, a danas tamnije krvarenje ...
Znači ovako cure moje
sljedeca situacija ja kad san bila na pregledu 21. 02 meni vam nakon odnosa poteklo malo krvi i stalo bice bilo nadrazeno od pregelda i od odnosa i ja san misla da san dobila stvari i tu noc san ti se ja jos jedan put imala odnos i kazen ja dragome da moze zavrsi u mene jer kao dobila sam stvari medutim to je do jutra stalo a mene su nastavili malo bolit jajnici i leda, al ne oni klasični simptomi kao za stvari koje inace imam, ni cice ni pristici nista... Danas mi je 7 dan kako mi kasni moze bit da mi je onda to bila kasna ovulacija... I danas ujutro ja se probudim nije bilo nista i kad sam dosla na posa osjetin ko da mi je procurilo ja na zahod kad ono je ali prvo to kad san bila bilo je totalno malo na ulosku i kad san se obrisala bile su 2 zilice i malo krvi svjeze ko da je sad pukla i iscurila i sad kad iden piskit bila san vec par puta na ulosku nista a kad se obrisem totalno malo tako rec nista... I bolovi su odjednom stali... A sinoc i preksinoc me mucila nesanica sta ja stvarno nikad nisam imala problema s tim aa i nikad mi se to nije desilo prije stvari... Al da se razumio opustena san uopce nerazmisljam i tome nego ono rekla san sta bude bice sta bog da i to je to ugl totalno opustena... Sad mozda postoji mogucnost da se ipak radi o trunocu i da se jutros ugnjezdilo i da je zato poteko malo krvi i stalo ili strucno implantacijsko krvarenje.. . Sad opet za testove mi je rano moran opet cekat bar 7 10 dana da vidin kako ce se situacija razvijat...
Sta vi cure mislite??
Cure molkn as pomoc jer po test nemogu 🤦♀️ evo vako jucer mi se na gacicama pokazalo malo rozo i kad obrisem malo ujutro popodne nista nigdi …danas smede nesto i to samo jutros oko 8 ipo sad nista opet sta bi to moglo biti menstruaciju sam tribala dobiti ima 7 dana i nisam dobila a sad me malo vec strah sta bi moglo biti ,naravno radimo na bebi i necuvamo se …jel kojoj bilo tako molin vas pomozite luda sam vise
Sortiraj odgovore
Najstariji