pozdrav. nova sam na forumu..
muz i ja vec godinu i pol pokusavamo zaceti ali bez uspjeha.. ja imam
pcos-sindrom policisticnih jajnika, a on ne bas sjajan spermiogram..
ginic je reko da sacekamo 3 mj.,nek muz pije vitamine i nakon 3
mj.obavi ponovni spermiogram.. pa da ce mi onda propisati neku
terapiju za ovulaciju (ukoliko se popravi spermiogram).
prosli mj.sam pocela piti caj od vrkute. pijem svaki dan 1 salicu caja
od 2 dcl. zasad jos ne vidim rezultate regulacije ciklusa.. da li
pijem premalo caja? cula sam da bih ga trebala piti 2-3 salice
dnevno..jel ga smijem piti za vrijeme menge i ovulacije?? hvala..
vrkuta pomaže regulaciji ciklusa i održavanju ploda tako da se može piti svaki dan, bez obzira na mengu ili ovulaciju, a preporuča se i u trudnoći. utječe i na sluz za vrijeme ovulacije tako da o vrkuti možemo pričati samo lijepe priče.
pepita i ja smo svojoj vrkuti dodale i stolisnik, ja sam svojoj mješavini dodala i list maline. pijem najmanje 0,5L čaja dnevno i osjećam promjene, a pijem ga tek 2 tjedna.
probaj povećati dozu. pij bar 3 šalice čaja dnevno kroz neko vrijeme i prati promjene koje se događaju. sretno!
pozdrav cure.. danas sam počela piti vrkutu-- meni odličan okus... malo sam čitala po netu i od vas savjete, pa se odlučila probati... okus mi je jako fin i nadam se da će pomoći...
snaga uma....
Ja sam pila vrkutu kad sam imala cistu na jajniku,pola litre na dan dva mjeseca i onda pauza.. Super je caj,ciste nema.. Trudna nisam jer mm nije dobar spermiogram,ali i to rijesavamo. Uglavnom caj je super, a zenska u ljekarni je preporucila mjesavinu stolisnika i vrkute kao jos bolju kombinaciju. S tim da kad sam pila taj caj malo sam smrsavila i ciklusi su manje bolniji. :)
Bok cure, vec vas neko vrijeme citam, ali nisam jos pisala.. Zanima me za vrkutu i stolisnik kako se mijesaju, koji omjer cega ide? Naime prestala sam piti yaz a prije njega sam imala problema sa cistama i sada bih krenula s cajevima pa cu dalje na pregledu vidjeti sta ce mi reci
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji