Bok cure,
odkako pijem vrkutu osjecam da me bole jajnici i opcenito donji dio trbuha.. Inace ima PCOS, neredovite cikluse i izostanak ovulacije.. Da li je imao netko slicna iskustva?
Bok cure,
odkako pijem vrkutu osjecam da me bole jajnici i opcenito donji dio trbuha.. Inace ima PCOS, neredovite cikluse i izostanak ovulacije.. Da li je imao netko slicna iskustva?
Koliko dugo piješ? Može biti da čaj djeluje,a i ne mora biti.. ja se nadam da ti to čaj radi jer je to onda dobar znak
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Maya91, dijelim tvoje iskustvo. bolovi u jajnicima i maternici su počeli drugi dan nakon što sam počela piti čajeve. nisam se zabrinula jer sam uskoro imala sistematski i doktorica je rekla da je sve ok. sretno!

Mislim da cu se i ja prebaciti na prirodne nacine zatrudnjivanja!
S obzirom da su mi se ciklusi uneredili, koliko vas ovdje citam izgleda da su vam se ciklusi doveli koliko toliko u red otkada pijete vrkutu i marulju???
Koliko uopce moras biti oprezan sa tim cajevima??? Dali da se savjetujem sa doktorom prvo ili da na vlastitu ruku uzmem sama???
Hvala!!!!
Bok Neesah :) Ja vrkutu pijem tek kratko pa ne mogu reci za ikakve promjene, ali mi je ginekolog rekao da odmoci ne moze :)
Mene zanima da li itko zna jeli se Vrkuta može piti uz druge lijekove npr. Duphastone?

Mislim da cu se i ja prebaciti na prirodne nacine zatrudnjivanja!S obzirom da su mi se ciklusi uneredili, koliko vas ovdje citam izgleda da su vam se ciklusi doveli koliko toliko u red otkada pijete vrkutu i marulju??? Koliko uopce moras biti oprezan sa tim cajevima??? Dali da se savjetujem sa doktorom prvo ili da na vlastitu ruku uzmem sama???Hvala!!!!
Čajevi su super, samo treba steći naviku i biti uporan jer ne djeluju odmah svima..
Vrkuta se pije 6dcl do 1l dnevno pijuckaš kroz dan (najbolje si u termosicu stavi) 3mj i onda pauza 1mj..
e sad sa maruljom nemam iskustva jer ju ne smijem piti zato jer ne znam kada mi je ovulacija a ona se pije do ovulacije samo.. a vrkuta kroz cijeli ciklus
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji