Marulja + vrkuta za lakše začeće

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lola18
    20. Travanj 2015. 16:43

Bok drage žene, nova sam ovdje, googlam stalno ali nikako naići na odgovore pa najbolje pitati one koje su u istoj kaši kao i ja :)
    imam neredovite cikluse, pcos, izostanak ovulacija te od idućeg mjeseca krećem sa klomifenima.
    Danas sam kupila marulju, kasnije skužila da sam dobila i M, nakon 3 mj.  e sada ne znam kada da počnem piti tu marulju,odmah ili nakon završetka m, da ubacim i vrkutu, dali se ti čajevi mogu piti sa hormonalnom terapijom?  Unaprijed hvala :)

kitinita
    21. Travanj 2015. 08:32

lola, mislim da se ne bi smjelo kombinirati čajeve sa hormonalnom terapijom. 
    Isto je i moj problem, jer sam pila vrkutu, i kako menstruacija nije dosla nekoliko mjeseci. morali smo ju izazvati lijekovima pa sam ju prestala piti.
    Svakako neka druge cure daju svoje mišljenje.

Svi pravi životi su lijepi i teški. (I.A.)

Tena9
    27. Travanj 2015. 12:43

cure, kakve su cijene tih čajeva? mogu li se nabaviti u ljekarnama?

Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P

dillb
    27. Travanj 2015. 15:09

cijene se kreću oko 12 kn/kutija. 

Josie2
    22. Lipanj 2015. 18:26

Book mamice..nova sam ovdje i jako zelim bebu. Radimo punom parom :) pijem vrkutu vec mjesec dana.. Danas je sesti dan kako mi kasni. Ali nemam bas neke simptome.osim sto me malo trbuh boli i grudi :/ test sam radila na drugi dan kasnjena i bio je neg. A zna mi kasnit mjesecnica. Neznam ni sama sto da radim.pomooooooooc

frufi
    30. Lipanj 2015. 21:17

Pozdrav svima, nova sam ovdje i već sam saznala puno stvari koje nisam znala.
    Hvala vam! Za 5 dana ne očekujem M, a ako ipak stigne idem u ljekarnu po čajiće 

Sunshine3
    01. Srpanj 2015. 18:17

Ja sam pila vrkutu pola godine samu...ujutro..nekad cak i nisam. Inace imam policistične jajnike i neredovite cikluse,ali u tih pola godine ciklusi su bili oko 35 plus/minus 5 dana (što je meni bilo VAU). A onda sam u iducih godinu dana uključila još i femisan A kapi 2x dnevno. Tu i tamo popila koji prenatal (ali zato redovito folnu).. I kad sam konačno htjela od sveg odustati..femisani su mi već bili preskupi..odlucila sam kupiti najjeftiniji test za trudnoću-čisto da provjerim prije nego bacim novih 100kn za kapi... (malo sam sama sebi ipak bila čudna..bez simptoma ikakve trudnoće) i prije točno godinu dana ujutro najugodnije se iznenadila. ☺☺☺
    Dakle,moja poruka-vjerujte u prirodu,vjerujte u Boga,vjerujte u sebe,živite bez stresa(koliko možete) i svima želim plusiće na testovima!!! 😊😊😊

(p.s.marulju probala samo par puta piti-katastrofa. Tip- može se jedino popit odjedanput i začepljenog nosa.)

Josie2
    02. Srpanj 2015. 20:26

Pomagajte !! Mjesecnica mi je prestala prije 4 dana i od tada imam smedi iscjedak.. danas smo imali odnos i poslije mi je isla prozirna krv,onako svijetlo.. radimi na bebi. Sto vi mislite? Da se nadam ili ne? Vec sam umorna od pokusavanja pola godine 😳

frufi
    05. Srpanj 2015. 12:16

Josie priključi se temi Tko planira i radi na bebi, tamo ćeš naći savjete koji ti trebaju 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.