Marulja + vrkuta za lakše začeće

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lola18
    20. Travanj 2015. 16:43

Bok drage žene, nova sam ovdje, googlam stalno ali nikako naići na odgovore pa najbolje pitati one koje su u istoj kaši kao i ja :)
    imam neredovite cikluse, pcos, izostanak ovulacija te od idućeg mjeseca krećem sa klomifenima.
    Danas sam kupila marulju, kasnije skužila da sam dobila i M, nakon 3 mj.  e sada ne znam kada da počnem piti tu marulju,odmah ili nakon završetka m, da ubacim i vrkutu, dali se ti čajevi mogu piti sa hormonalnom terapijom?  Unaprijed hvala :)

kitinita
    21. Travanj 2015. 08:32

lola, mislim da se ne bi smjelo kombinirati čajeve sa hormonalnom terapijom. 
    Isto je i moj problem, jer sam pila vrkutu, i kako menstruacija nije dosla nekoliko mjeseci. morali smo ju izazvati lijekovima pa sam ju prestala piti.
    Svakako neka druge cure daju svoje mišljenje.

Svi pravi životi su lijepi i teški. (I.A.)

Tena9
    27. Travanj 2015. 12:43

cure, kakve su cijene tih čajeva? mogu li se nabaviti u ljekarnama?

Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P

dillb
    27. Travanj 2015. 15:09

cijene se kreću oko 12 kn/kutija. 

Josie2
    22. Lipanj 2015. 18:26

Book mamice..nova sam ovdje i jako zelim bebu. Radimo punom parom :) pijem vrkutu vec mjesec dana.. Danas je sesti dan kako mi kasni. Ali nemam bas neke simptome.osim sto me malo trbuh boli i grudi :/ test sam radila na drugi dan kasnjena i bio je neg. A zna mi kasnit mjesecnica. Neznam ni sama sto da radim.pomooooooooc

frufi
    30. Lipanj 2015. 21:17

Pozdrav svima, nova sam ovdje i već sam saznala puno stvari koje nisam znala.
    Hvala vam! Za 5 dana ne očekujem M, a ako ipak stigne idem u ljekarnu po čajiće 

Sunshine3
    01. Srpanj 2015. 18:17

Ja sam pila vrkutu pola godine samu...ujutro..nekad cak i nisam. Inace imam policistične jajnike i neredovite cikluse,ali u tih pola godine ciklusi su bili oko 35 plus/minus 5 dana (što je meni bilo VAU). A onda sam u iducih godinu dana uključila još i femisan A kapi 2x dnevno. Tu i tamo popila koji prenatal (ali zato redovito folnu).. I kad sam konačno htjela od sveg odustati..femisani su mi već bili preskupi..odlucila sam kupiti najjeftiniji test za trudnoću-čisto da provjerim prije nego bacim novih 100kn za kapi... (malo sam sama sebi ipak bila čudna..bez simptoma ikakve trudnoće) i prije točno godinu dana ujutro najugodnije se iznenadila. ☺☺☺
    Dakle,moja poruka-vjerujte u prirodu,vjerujte u Boga,vjerujte u sebe,živite bez stresa(koliko možete) i svima želim plusiće na testovima!!! 😊😊😊

(p.s.marulju probala samo par puta piti-katastrofa. Tip- može se jedino popit odjedanput i začepljenog nosa.)

Josie2
    02. Srpanj 2015. 20:26

Pomagajte !! Mjesecnica mi je prestala prije 4 dana i od tada imam smedi iscjedak.. danas smo imali odnos i poslije mi je isla prozirna krv,onako svijetlo.. radimi na bebi. Sto vi mislite? Da se nadam ili ne? Vec sam umorna od pokusavanja pola godine 😳

frufi
    05. Srpanj 2015. 12:16

Josie priključi se temi Tko planira i radi na bebi, tamo ćeš naći savjete koji ti trebaju 

Josie2
    07. Srpanj 2015. 20:28

PIla sam vrkutu prosli mjesec ali sam odustala. ovako,sad me malo posavjetujte jer neznam sta mi je. Zadnja m.mi je bila od 25-29.6. Znaci trebam dobit za 21 dan! Ja vec tri dana imam smedi iscjedak (radimo na bebi).. dali sam mozda trudna? Sto mislite? Od zadnjeg ciklusa sam imala odnos dva puta.. molim vas pomagajte !!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI