Marulja + vrkuta za lakše začeće

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sanjs2
    30. Rujan 2014. 18:45

Zanima me dali sa vrkutom mogu početi bilo kada ili da čekam menstruaciju pa onda?

lilianaa
    01. Listopad 2014. 16:44

ja sam marulju pila prvi dio ciklusa, vrkutu drugi ali mislim da cure znaju i cijeli ciklus piti vrkutu

NMareN
    01. Listopad 2014. 17:46

Gdje mogu kupiti čaj od vrkute, vjerojatno u ljekarnama ima ili?

Ja to mogu, ja to hoću....

lilianaa
    01. Listopad 2014. 18:29

da ljekarne, ne sve ali ima u vecini boljih ljekarni. dode oko 12kn i caj od marulje a tako i od vrkute

• sanjs2
    02. Listopad 2014. 10:35

Dali je vrkuta kome pomogla? U kojem vremenu ste ostale trudne? Trudimo se već dugo ali nikako do plusića 

lilianaa
    02. Listopad 2014. 19:42

nije pomogla, nazalost

mare27
    02. Listopad 2014. 19:47

koliko si ju dugo koristila lidija87?

NMareN
    03. Listopad 2014. 08:43

Kupljena vrkuta .  Gospođa u ljekarni mi je preporučila da je pijem mjesec i pol a nakon toga prekid od mjesec dana, dal i vi ostale curke tako pijete ili??

Ja to mogu, ja to hoću....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.