Ja sam pila vrkutu nekih mjesec dana, i sljedeći ciklus ostala trudna...
Prije toga pokušavali nekih 6mj bezuspješno, s time da imamo već troje djece)...
Prošli tjedan sam imala spontani, ali nastavljam s vrkutom da se maternica što prije i bolje oporavi...
Marulju sam pripremila ali to je tako grozan okus da sam nakon pola šalice odustala....
Može se piti ili čaj od vrkute ili femisan A kapi, to je zapravo ista stvar...
2006.
2008.
2010.
10/2015 7+5
Pepita hvala....evo bila u ljekarni pa sam malo i njih pitala...uglavnom vidim da su iskustva samo pozitivna pa idemo i to probat...
Ja imam i gerothermov višekratni test za poazivanje ovulacije pomoću sline,
to je kao mali okular s povećalom, uvijek mi točno pokazuje plodne dane...
nije kao trakice jednokratan, već se može godinama koristiti, poprilično je jednostavan za upotrebu...
2006.
2008.
2010.
10/2015 7+5
JanaH žao mi je zbog spontanog i nadam se da ćeš ubrzo ponovo ugledati plusić, i čestitam na troje mališana divno i svaka čast samo nastavi sa vrkutom ne možeš pogriješiti, i ja sam čula da je ta marulja nešto najodvratnije..
ema.curri.39 samo ti daj nemaš šta izgubiti, u većini slučajeva vrkuta pokaže rezultate tek nakon 3mj (jer ipak čaju treba duže da djeluje nego tabletama), ali eto tu je puno primjera gdje je pomoglo jaaako brzo..
kakve si upute dobila za pijenje? Ja sam vrkutu pila svaki dan po 1l, okusom je baš fina
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Sto sam sve probala vise ni ne znam…pa mislim skoro sve opcije da sam ispucala haha…zasto ne dati sansu i ovome…
U apoteci su mi rekli da se drzim uputa koje pisu na kutiji…a to je
3*po 2 dcl
Ali ja cu to malo pojacati… 😃
I citala sam na par mjesta da se treba piti polako gutljaj po gutljaj…
Ja pijem čaj od vrkute ujutro i navečer, a oko podneva kapi...
Čini mi se da su kapi ipak jače, kako da objsnim, koncentriranije od čaja....
Marulju sam probala čistu i u kombinaciji s vrkutom.. Ali nisam mogla piti.. Čak sam stavila i šećera i meda, ali bilo je još gore...
2006.
2008.
2010.
10/2015 7+5
JanaH oo pa već malo veliki mališani, neka njih baš mi je drago
samo tako draga priušti sada što više tih tretmana to opušta ma nema veze šta nemaš 24, moja mama nas je rodila 8-ro mama je zadnju seku (koja će sada za mjesec i 8 dana napuniti 5 godina) rodila sa 38godina tako da biti će kod tebe još plusića i mališana
ema.curri.39 ja sam svoj čaj kuhala tako da bih ga ujutro skuhala i stavila u termosicu i tokom cijelog dana pijuckala lagano, baš tako u gutljajima.. nemaš šta izgubiti samo ti pokušaj i držim fige
🙏👸👸🙏❤️
Uh, ja baš suprotno pijem čaj... SKuham, čim se ohladi popijem i to je to... I nekako mi je najblji friško kuhani...
sad sam se sjetila, taj mjesec prije nego sam ostala trudna uzimala sam i shatavari prah....
Više o tome;
http://ayugarden.com/ezpublish_legacy/cro/Kupi-Proizvod/Shatavari-Premium-prah
2006.
2008.
2010.
10/2015 7+5
JanaH ja sam ga pila onako kako mi je svekrva rekla ona se inače bavi biljkama pa sam ju poslušala, i eto meni je pomoglo, a u termosici je uvijek fino topao, da mi stoji ovako ne bih ga mogla baš piti, ovako mi je bilo baš gušt, i eto rezultat stiže za kojih mjesec dana hehe
prvi put čujem za ovaj prah, nadam se da će informacija dobro doći curkama koje traže načine
🙏👸👸🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji