tanijatravan i tina0110 iiii jaa vama zelimmm puno srece da ugledate plusic ili II :D :D :D heheh slazem se tanijatravan ipak je mjesec darivanja heheh onda Boze daj nam te plusice :D :D :D
Poz cure ja se javljam po prvi put
Želim da vam javim moja pozitivno iskustvo sa macinom travom nepeta cataria I vrkutom.
Macinu sam pila do pola ciklusa a onda nastavila sa vrkutom.
Nakon 2 godine pokusavanja ostala sam trudna u pomoč ta dva čaja bilo je to blighted ovum. Ali vam zato javljam da sam danas ugledala 2 crtice nakon samo jednog cuvanog ciklusa posle Abortusa.
Nadam se da sam bar nekome pomogla.
Otkad pijem vrkutu primjećujem pojačano pazušno znojenje, možda glupo pitanje ali može li to imati veze s čajem? :)
Tina0110
Bok svima, mi pokušavamo 10mj i ništa Muž ima malo lošiji spremiogram pa sam na netu našla recept od časne sestre Ljubice Kovač, za spermiće koji kao pomaže
, ide ovako: pola kilograma oraha, isto toliko meda i celer korijen (veličina muške ruke), sve isjeckati, izmiksati i uzimati 1 veliku žlicu 15min prije doručka i 15min prije večere. Sinoć sam mu to zamješala počeo je danas uzimati, pa budemo vidjeli..
Što se tiće mene, imam redovite cikluse 28-29 dana. Upravo sam popila 3dcl marulje i planiram nakon O vrkutu. Malo sam se premišljala oko marulje, jer imam redoviti ciklus, a čitala sam da je nekima znalo poremetiti. A onda se opet mislim pa idem probati ništa me ne košta.
Jel netko imao sličnih iskustava, neki savjet, bila bih zahvalna !!
ono što jako želiš, dobit ćeš <3
Sarajka dali si ti išla na kakve pretrage? dali si ove ljekove pila na svoju "ruku" ili preporuka lječnika?
i tebi svu sreću želim
ono što jako želiš, dobit ćeš <3
Sortiraj odgovore
Najstariji