Marulja + vrkuta za lakše začeće

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    iivanaat27
    26. Studeni 2015. 14:10

tanijatravan i tina0110 iiii jaa vama zelimmm puno srece da ugledate plusic ili II :D :D :D heheh slazem se tanijatravan ipak je mjesec darivanja heheh onda Boze daj nam te plusice :D :D :D

Tina0110
    26. Studeni 2015. 18:17

Daj Bože takav poklon... :)

Tina0110

• andjelka
    02. Prosinac 2015. 01:19

Poz cure ja se javljam po prvi put
    Želim da vam javim moja pozitivno iskustvo sa macinom travom nepeta cataria I vrkutom. 
    Macinu sam pila do pola ciklusa a onda nastavila sa vrkutom.
    Nakon 2 godine pokusavanja ostala sam trudna u pomoč ta dva čaja bilo je to blighted ovum. Ali vam zato javljam da sam danas ugledala 2 crtice nakon samo jednog cuvanog ciklusa posle Abortusa.
    Nadam se da sam bar nekome pomogla.

Tina0110
    04. Prosinac 2015. 10:00

Otkad pijem vrkutu primjećujem pojačano pazušno znojenje, možda glupo pitanje ali može li to imati veze s čajem? :)

Tina0110

malagarava13
    22. Siječanj 2016. 12:14

Bok svima, mi pokušavamo 10mj i ništa  Muž ima malo lošiji spremiogram pa sam na netu našla recept od časne sestre Ljubice Kovač, za spermiće koji kao pomaže  , ide ovako: pola kilograma oraha, isto toliko meda i celer korijen (veličina muške ruke), sve isjeckati, izmiksati i uzimati 1 veliku žlicu 15min prije doručka i 15min prije večere. Sinoć sam mu to zamješala počeo je danas uzimati, pa budemo vidjeli.. 
    Što se tiće mene, imam redovite cikluse 28-29 dana. Upravo sam popila 3dcl marulje i planiram nakon O vrkutu. Malo sam se premišljala oko marulje, jer imam redoviti ciklus, a čitala sam da je nekima znalo poremetiti. A onda se opet mislim pa idem probati ništa me ne košta.
    Jel netko imao sličnih iskustava, neki savjet, bila bih zahvalna !! 

ono što jako želiš, dobit ćeš <3

malagarava13
    26. Siječanj 2016. 12:14

Sarajka dali si ti išla na kakve pretrage? dali si ove ljekove pila na svoju "ruku" ili preporuka lječnika?
    i tebi svu sreću želim 

ono što jako želiš, dobit ćeš <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.