Marulja + vrkuta za lakše začeće

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    JanaH.
    12. Studeni 2015. 09:29

Ja imam gerothem, al kako kažete treba malo prakse da se može točno očitati rezultat... 
    Sad sam kupila digitalni test za ovulaciju, clearblue, 200kn (10komada trakica i spravica za očitanje rezultata)...
    jednostavan za očitavanje; ako su plodni dani pokazuje :) ako ih nema onda O.. I to jeto.. 
    Imala sam i trakice ali tu onda treba uspoređivati nijansku koje je boje crtica, prekomplicirano...

2006.
    2008.
    2010.
    10/2015 7+5

iivanaat27
    17. Studeni 2015. 14:17

Bok svimaa ! 
    Evo vec dugo pratim forume i citam i sve to,pa reko da vam se i ja pridruzim..
    Zanima me cure,dali je koja imala PCOS i pila vrkutu i ako je koliko joj je trebalo da zatrudni? Naime,evo ja i muz vec 2 godine pokusavamo i nista.  Imam PCOS, pila sam konopljiku i nije mi pomogla tj.pila sam je pa mi je krenula M kasnit, i onda  3mjesec koristenja konopljike nije mi ni dosla,radila test negativan,znaci nije mi pasala,tako da sam je prestala pit i krenula sam pit caj Vrkute,nakon 10 dana kako sam je pila dosla mi je M opet,i evo od znaci 4.10.2015 je pijem,vec ca.mjesec i pol i evo 14tog sam trebala dobit M i nema je..od "simptoma" umorna,stalno piskim hehe ,i kroz zadnja dva dana mi se zna pojavit zgaravica i mucnina vecinom u vecernjim satima....sad posto nezelim se bezveze veselit necemu sto vjerojatno nije... Pa me zanima dali je koja sa pcos-om i vrkutom zatrudnila tj. Nakon koliko vremena je zatrudnila? 
    Pijem 3 puta na dan po 2 dcl,i uvjek svijeze kuham :) 
    Malo sam se puno raspisala, nadam se da nije previse 

iivanaat27
    19. Studeni 2015. 21:46

Ima koga? 

• SuperVeki
    21. Studeni 2015. 15:39

Bok cure!
    Čitala sam malo o ovoj temi. Počela sam piti čaj od vrkute prije dva mjeseca, tj. Dva ciklusa sam pila (moram priznatna baš redovito), ali manje više svaki dan. Inače mi je menstracija točna svaki put (dan +\-), ali otkad sam počela piti vrkutu prvi put mi je kasnila 4 dana, a drugi put mi uranila 4 dana. Sad sam prestala piti da vidim da li je ona uzrokovala promjene u ciklusu.

Pepita2109
    22. Studeni 2015. 16:30

Hvala vam cure, vrkutu slobodno pijte svaki dan, evo sestra se pohvalila kolegici da sam pila vrkutu i ostala trudna, sad je i ona trudna, pa se ta kolegica pohvalila svojoj frendici i eto zena trudna 6tjedana.. samo pozitive i sretnoooooo :)

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.