Marulja + vrkuta za lakše začeće

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tina0110
    23. Studeni 2015. 18:11

Hvalaaa draga :))

Nego jel moguće da me vrkuta "probila" u roku 5 dana... naime, imala sam mengu, prošli tjedan gotova, doduše nisam se očistila kako spada, oskudno je bilo, i danas dođem s posla, i vidim opet krv... a ja mislila da mi se ovulacija bliži :/
    Više nisam pametna :(

Tina0110

Tina0110
    23. Studeni 2015. 18:12

Zaboravih dodati da sam u četvrtak počela piti čaj, s tim da sam ga zadnji put bila pred par godina...

Tina0110

Tina0110
    23. Studeni 2015. 18:12

Zaboravih dodati da sam u četvrtak počela piti čaj, s tim da sam ga zadnji put bila pred par godina...

Tina0110

iivanaat27
    23. Studeni 2015. 20:05

E zbilja neznam zast si opet dobila? Si bila kod ginekologa? Ak nisi,odi pa da vidis sta ti bude rekao :) nadam se da sve uredu bude :) 
     Ja evo bas se sutra budem narucila kod ginica pa da vidis sta samnom jer jos je nisam dobila,nadam se pozitivnom :)

• tanijatravan
    25. Studeni 2015. 13:02

Evo i ja kupila upravo vrkutu :)

Ciklusi mi variraju od 29-42dana.

Inače sa 21.godinom mi ustanovljeni PCOS (to je bilo početkom 2008,.). Imala neki disbalans hormona u to vrijeme, inverzija LH/FSH (i to lh 12,8/ fsh 3,4, povišen prolaktin...) Rekli mi ako ću ikad htjeti imati djecu da ću morati biti pod terapijama, gin. je čak i rekao da  će i ćorava kokoš naći put do kokošinjca ali kada i kako. I uz to imam i anomaliju maternice, dvorogu maternicu.

NIkad nisam išla dalje za tim nalazima niti pretragama, 2010.sam ostala trudna, godinu dana nismo pazili (ali viđali bi se 2-3puta mjesečno na par dana zbog daljine), tako da čim smo počeli živjeti skupa nakon 2mj ostala sam trudna. Trudnoća uredna, jedino sa 14.tj.počela dbivati bh kontrakcije ali uz povećanje magnezija i manje više mirovanja izgurali smo do kraja.
    Za drugu trudnoću smo radili od 12.mj.2014. do 4.mj.2015. (promjenila sam posao pa nisam ja htjela ipak odma). Ali u 6.mj. 1, ali baš samo 1 nismo pazili i potrefilo se da sam ostala trudna.
    To je ipak završilo spontanim u 9tj+5. Prvu menstruacija sam dobila 45 dana nakon toga, a drugu tek jučer nakon 51.dan. Prošli mjesec smo odma nakon 1.menstruacije dobili zeleno svijetlo da se možemo baciti na posao, ali mislim da mi je tada već mi prošla ovulacija.

Eto od danas počinjem piti čaj pa ćemo vidjeti šta će i kako biti :)

iivaaat27 i Tina0110 držim fige i vibram ~~~~~~~~~~~~~~~~~ da nam svima što prije dođe + ili II ipak nam dolazi mjesec darivanja hehe

Tina0110
    26. Studeni 2015. 05:59

Drage iivaaat27 i tanijatravan također od sveg srca želim vam uspjeh :)

Tina0110

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.