Pozdrav svima,
odlična tema, puno sam istraživala o vrkuti i odlučila probati s njom. Moji problemi su mikrocistični jajnik i hormonalni poremećaj. Ovo je 5. mjesec da pokušavamo zatudniti, nije dugo ali svaki mjesec me sve više košta živaca i nade. Nakon što mi je menstruacija kasnila 2 mjeseca, bila na pregledu i doktorica mi je toliko inertna da si praktički moram uvijek sama postaviti dijagnozu i liječiti se. Uglavnom, ona je rekla da je to sve od stresa i da dođem ponovno ako menstruacija bude opet kasnila. Ja ju gledam, pa nemam je već dva mjeseca, kako misliš OPET??? Na preporuku prijateljice sam počela piti vrkutu, nakon tjedan dana sam dobila menstruaciju, trenutno sam u iščekivanju ovulacije, sluz mi se pojačava svakim danom i stvarno imam dobar osjećaj da se nešto u organizmu mijenja, ne znam kako to opisati. Moja dobra prijateljica je nakon godinu dana pokušavanja počela piti vrkutu i odmah sljedeći mjesec ostala trudna, na žalost to je završilo pobačajem zbog nekih drugih njenih problema. Marulju nisam pila, ali od vrkute do daljnjeg ne odustajem i nadam se svom plusiću i navijam za vaše :-)
Pocela sam sa vrkutom prije par dana ,i nadam se da ce mi pomoci.Jel nekome vrkuta pomogla regulisati ciklus vec prvi mjesec?
Miki
Pozdrav svima…
Evo citam vase postove i zaista sam zadivljena nekim rezultatima…
Mene zanima vase misljenje…MM i ja se trudimo evo vec 7 god…i iako smo mladi (imam 28 god) nikako nas nece…prosli smo 4 inseminacije,2 prirodna i 1 stimulirani ivf…i on i ja smo potpuno zdravi…redoviti ciklusi..predivni embriji i blastociste ali jednostavno mi se ne primi…
Sto mislite dal ima smisla da probam s ova dva caja i kako da ih pijem…molim vas za odgovor tko ima iskustva i puno hvala unaprijed…
Sortiraj odgovore
Najstariji