Drage mame ,imam jednu veliku zamolbu od Vas. Trudnica sam s boravkom u Münchenu(Laim) i vec duze vrijeme trazim babicu za porodaj .S obzirom da ne pricam Njemacki dobro (od jezika aktivno pricam Engleski i Hrvatski) ,molila bih Vas za pomoc pri pronalasaku odgovarajuce babice.Svaka preporuka je dobrodosla.
Veliki pozdrav!
Meni je ginekologica dala spisak babica i prije tri mjeseca mi je navalila da kazem bolnicu, a tek u ponedjeljak idem u bolnicu gledat neki filmic i pogledat bolnicu 😸 a nije znala ni jednu babicu u blizini koja prica hrvatski dok u nje u ordinaciji ima medicinska sestra koja je hrvatica
Draga Ana, bili mi ikako mogla pomoci oko izbora babice koja prica Hrvatski?Hvala
Drage mame ,imam jednu veliku zamolbu od Vas. Trudnica sam s boravkom u Münchenu(Laim) i vec duze vrijeme trazim babicu za porodaj .S obzirom da ne pricam Njemacki dobro (od jezika aktivno pricam Engleski i Hrvatski) ,molila bih Vas za pomoc pri pronalasaku odgovarajuce babice.Svaka preporuka je dobrodosla.
Veliki pozdrav!
Ja sam isto u Münchenu,i nazalost ja nisam uspjela nac babicu..trazila sa 18 tjedna trudnoce i vec 15 njih kojih sam zvala imale popunjenu godinu,pa sam odustala. Nisam pronasla niti jednu koja prica nas jezik,iako ih ima sigurno.
Hallo mame u Njemačkoj 😊 imam djevojčicu staru 3,5godine,krenuli smo u kindergarten ,i kako vladaju virusi ,opet smo zakačili😑 problem nam je kašalj,slajm,izbacivanje slajma,bili kod dr.danas sve ok,čisto,nema upale nikakve,dobili sirup za temperaturu,i sirup za kasalj Capval,ali čitam po njemačkim forumima ne baš pozitivna iskustva u vezi sa njim...dajte savjet,koji sirupi je najbolji za razvodnjavanje slajma,da ga izbaci makar kroz stolicu...
Hallo mame u Njemačkoj 😊 imam djevojčicu staru 3,5godine,krenuli smo u kindergarten ,i kako vladaju virusi ,opet smo zakačili😑 problem nam je kašalj,slajm,izbacivanje slajma,bili kod dr.danas sve ok,čisto,nema upale nikakve,dobili sirup za temperaturu,i sirup za kasalj Capval,ali čitam po njemačkim forumima ne baš pozitivna iskustva u vezi sa njim…dajte savjet,koji sirupi je najbolji za razvodnjavanje slajma,da ga izbaci makar kroz stolicu…
Nama najbolje pomogne inhalator sa fizioloskom otopinom.. do sada nijedan sirup nije bas ucinkovit bio..
Nama nikad nije ni propisao sirup za slajm.. grlo puno slajm a a pluća cista. Nama odmah udaralo na usi. Isto smo morali često čistiti nos fizioloskom i otriven kapima. Moj je sada 3 godine. Prošle godine kasljao ukupno 8 mj dobili i za astmu preparate. Ali na ljeto opet zbog vremena prehlada i kupila mu sirup od bijelog sljeza i pocela davati kozje mlijeko. Od onda nije bio bolestan. U vrtić mi nejde od januara ove godine pa ne mogu reći ali mu je imunitet puno bolji. Ima 3 godine, 18 kila i nosi 110/116 znači raste kao gljiva. Ne jede ništa živo zdravo tako da stvarno vjerujem u to kozje mlijeko
Drage mame. Da li ima neko ko se poradjao na carski u Njemackoj. Ja sam trudna prva trudnoca mi je bola sa carakim, isto tako bih htjela i druga da bude. Zanima me kako se to ovdje ugovara i da li se placa?
Drage mame. Da li ima neko ko se poradjao na carski u Njemackoj. Ja sam trudna prva trudnoca mi je bola sa carakim, isto tako bih htjela i druga da bude. Zanima me kako se to ovdje ugovara i da li se placa?
Kiki23 dobro dosla,ako se dobro sjecam nisi se prije javljala..
Ja sam imala carski prosle godine. Indikacija je bila beba na zadak a prva trudnoca. U 37.tt sam dobila uputnicu od svoje doktorice za bolnicu, za rzgovor o carskom. Na razgovoru ti sve detaljno objasne kako ide procedura ijos sa anasteziologom bude ragovor i dogovoris termin carskog. Otprilike se radi 10 dana prije termina. Ja nisam nista placala,ali postojala je indikacija, nisam ja to trazila. Je li se placa ako je bez indikacije to ne znam.
Ja sam imala carski prosle godine. Indikacija je bila beba na zadak a prva trudnoca. U 37.tt sam dobila uputnicu od svoje doktorice za bolnicu, za rzgovor o carskom. Na razgovoru ti sve detaljno objasne kako ide procedura ijos sa anasteziologom bude ragovor i dogovoris termin carskog. Otprilike se radi 10 dana prije termina. Ja nisam nista placala,ali postojala je indikacija, nisam ja to trazila. Je li se placa ako je bez indikacije to ne znam.
Draga kako misliš radi se 10 dana prije termina? Ja sam imala prvu trudnoću carski zbog zadka sad je sve u redu sa bebom ali naginjem više carski izabrati, ako pitaš zašto, iskreno ne znam. .
Draga kako misliš radi se 10 dana prije termina? Ja sam imala prvu trudnoću carski zbog zadka sad je sve u redu sa bebom ali naginjem više carski izabrati, ako pitaš zašto, iskreno ne znam. .
Npr.meni je termin poroda trebao bit 10.6. A carski su mi zakazali za 1.6. jer je najbolje da se radi u 38.tt.
sa planiranim carskim se ne ceka termin poroda koji je izracunat na pocetku trudnoce to sam trebala mozda napisat da bi me shvatili...sorry :)
Sortiraj odgovore
Najstariji