Trudnice i mame u Njemačkoj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kiki23
    31. Ožujak 2018. 23:02

Skocki5

To ti ja nazalost ne mogu sigurno rec :/

Ok hvala ti. raspitat cu se kod doktora na sledecoj kontroli.

Mira2007
    01. Travanj 2018. 02:03

Hvala i od mene skocki 5 :)

• Skocki5
    02. Travanj 2018. 12:00

Drago mi je ako sam imalo pomogla :)

• Skocki5
    02. Travanj 2018. 12:01

I sretan Uskrs svima koji slave :)

• Salvadordali
    02. Travanj 2018. 19:21

mogla sam.
    pitala sam svog doktora da li mogu na put do zagreba 1000 km.
    jedino sto me pitao , kako planiras putovati, kad sam mu rekla autom, rekao je zasto ne...slobodno...

• Salvadordali
    02. Travanj 2018. 19:23

ovaj gornji odgovor je za ivaannnu, nisam je citirala.

• ivaanaaa
    03. Travanj 2018. 21:16

Imam par pitanja o porodu u Njemackoj. Naime sigurno puno zavisi od bolnice do bolnice,al cula sam neke stvari pa me zanimaju iskustva.. Epizotomija? Navodno oni to tu nerade.. ako pukneš,pukneš? Da li masiraju međicu sa gelom kao kod nas ili neki drugi pristup? Klistir? Navodno se ni to neradi, cula da možeš tražiti ako želiš? U čemu rađaš? Moraš imat svoju spavačicu ili dobiš nešto? Meni rekli da rađaš u čemu dođeš? Svaka informacija dobrodosla...

• Ti92
    04. Travanj 2018. 15:06

Pozdrav svima 🙂
    Ne javljam se cesto ali kad imam nesto za reci,eto me. 😁
    Jedna od vas je pitala za opremu za bebe. Ja sam bila u Profamilia prosle nedjelje. I nismo uspjeli dobiti. Negdje sam citala da primanja ne smiju biti iznad 2000 eura neto,pa sam se prijavila. Ali to nije tačno. Mi nismo uspeli dobiti. A imamo manje od 2000 eura neto. Ako te jos sta zanima pitaj. 😁
    Sto se tice carskog, nisam sigurna, ali koliko sam cula mislim da se ne placa i ako sama odlučiš da hoces carski. 

• pandica1805
    04. Travanj 2018. 16:08

Bokic cure :)
    Ja sam jedna stara koka na ovoj temi hehe
    Prosle godine u ovo vrijeme sam  bila na ovoj temi vec pred porod i sada evo opet trudna 17tjedana :)
    Prosla sam i porod i dr u njemackoj pa pitajte :)
    Vidim ds pricate o profamilia pomoci. Mi imamo primanja preko 2 tisuce i dobili smo. Bili prije par tjedana na razgovoru i dobili 1000e :)

• ivaanaaa
    04. Travanj 2018. 18:16

pandica1805

Bokic cure :)
    Ja sam jedna stara koka na ovoj temi hehe
    Prosle godine u ovo vrijeme sam bila na ovoj temi vec pred porod i sada evo opet trudna 17tjedana :)
    Prosla sam i porod i dr u njemackoj pa pitajte :)
    Vidim ds pricate o profamilia pomoci. Mi imamo primanja preko 2 tisuce i dobili smo. Bili prije par tjedana na razgovoru i dobili 1000e :)

Imam par pitanja o porodu u Njemackoj. Naime sigurno puno zavisi od bolnice do bolnice,al cula sam neke stvari pa me zanimaju iskustva.. Epizotomija? Navodno oni to tu nerade.. ako pukneš,pukneš? Da li masiraju međicu sa gelom kao kod nas ili neki drugi pristup? Klistir? Navodno se ni to neradi, cula da možeš tražiti ako želiš? U čemu rađaš? Moraš imat svoju spavačicu ili dobiš nešto? Meni rekli da rađaš u čemu dođeš? Svaka informacija dobrodosla…

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani