To ti ja nazalost ne mogu sigurno rec :/
Ok hvala ti. raspitat cu se kod doktora na sledecoj kontroli.
mogla sam.
pitala sam svog doktora da li mogu na put do zagreba 1000 km.
jedino sto me pitao , kako planiras putovati, kad sam mu rekla autom, rekao je zasto ne...slobodno...
Imam par pitanja o porodu u Njemackoj. Naime sigurno puno zavisi od bolnice do bolnice,al cula sam neke stvari pa me zanimaju iskustva.. Epizotomija? Navodno oni to tu nerade.. ako pukneš,pukneš? Da li masiraju međicu sa gelom kao kod nas ili neki drugi pristup? Klistir? Navodno se ni to neradi, cula da možeš tražiti ako želiš? U čemu rađaš? Moraš imat svoju spavačicu ili dobiš nešto? Meni rekli da rađaš u čemu dođeš? Svaka informacija dobrodosla...

Pozdrav svima 🙂
Ne javljam se cesto ali kad imam nesto za reci,eto me. 😁
Jedna od vas je pitala za opremu za bebe. Ja sam bila u Profamilia prosle nedjelje. I nismo uspjeli dobiti. Negdje sam citala da primanja ne smiju biti iznad 2000 eura neto,pa sam se prijavila. Ali to nije tačno. Mi nismo uspeli dobiti. A imamo manje od 2000 eura neto. Ako te jos sta zanima pitaj. 😁
Sto se tice carskog, nisam sigurna, ali koliko sam cula mislim da se ne placa i ako sama odlučiš da hoces carski.
Bokic cure :)
Ja sam jedna stara koka na ovoj temi hehe
Prosle godine u ovo vrijeme sam bila na ovoj temi vec pred porod i sada evo opet trudna 17tjedana :)
Prosla sam i porod i dr u njemackoj pa pitajte :)
Vidim ds pricate o profamilia pomoci. Mi imamo primanja preko 2 tisuce i dobili smo. Bili prije par tjedana na razgovoru i dobili 1000e :)
Bokic cure :)
Ja sam jedna stara koka na ovoj temi hehe
Prosle godine u ovo vrijeme sam bila na ovoj temi vec pred porod i sada evo opet trudna 17tjedana :)
Prosla sam i porod i dr u njemackoj pa pitajte :)
Vidim ds pricate o profamilia pomoci. Mi imamo primanja preko 2 tisuce i dobili smo. Bili prije par tjedana na razgovoru i dobili 1000e :)
Imam par pitanja o porodu u Njemackoj. Naime sigurno puno zavisi od bolnice do bolnice,al cula sam neke stvari pa me zanimaju iskustva.. Epizotomija? Navodno oni to tu nerade.. ako pukneš,pukneš? Da li masiraju međicu sa gelom kao kod nas ili neki drugi pristup? Klistir? Navodno se ni to neradi, cula da možeš tražiti ako želiš? U čemu rađaš? Moraš imat svoju spavačicu ili dobiš nešto? Meni rekli da rađaš u čemu dođeš? Svaka informacija dobrodosla…

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji