Trudnice i mame u Njemačkoj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ivaanaaa
    28. Studeni 2017. 15:42

Ja sam malo zabrinuta, vec dva dan mi je trbuh poprilicno tvrd..osjecam bas kontrakcije.. nisu bolne nego vise onako nelagodne.. u prosloj trudnoci sam ih pocela osjecat u 21 tjednu gdje sam se lagano pocela otvarat...uz malo mirovanja sve proslo ok..sad nemirujem bas... neznam da idem kod ginekologa ili da pricekam jos par dana..tek 12.12 imam termin..

baarbaraa29
    28. Studeni 2017. 18:35

ivaanaaa

baarbaraa29

Dali netko zna kakva potvrda od doktora treba poslodavcu u slucaju kad radis na 450€ i da ih do poroda nastavis dobivat?

Mislis da neradis vise, a da dobivas novce? Nisam sigurna al isto mislim da trebas dobit BV…

Da. I ja sam se bas iznenadila jer sam mislila da u tom slucaju nemas nikakva prava, ali kad sam zvala neki dan u firmu zbog neceg sasvim drugog spomenula sam trudnocu (da mi u novom rasporedu kad ih puno bude "bolesnih" pred Bozic ne natovare puno posla, iako uvijek radim vise od satnice) i rekla mi je da donesem papir od doktora i da cu dobivat.
    Planiram radit do kraja 1.mj., tad cu bit oko 4mj.trudna.
    Izgleda je to iz razloga sto si sama uplacujem u "mirovinsko" il sta je to vec ovdje.
    Uglavnom danas sam to rekla dok.i dala mi bez problema. Morala platit 5 eura koje mi sefika treba vratit 
    Koji sistem, ha?

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

• Skocki5
    29. Studeni 2017. 14:12

Ivaanaa mozes otic za svaki slucaj kod doktora da je i tebi lakse,ali mislim da ne trebas strahovat jer si vec u terminu :)

• ivaanaaa
    29. Studeni 2017. 14:37

Skocki5

Ivaanaa mozes otic za svaki slucaj kod doktora da je i tebi lakse,ali mislim da ne trebas strahovat jer si vec u terminu :)

Ma nisam u terminu haha. Ja sam u 20 tjednu...mislila sam da 12.12 imam termin za pregled... danas mi neradi doktor, tak da cu pricekat do sutra al neprestaje..

• Skocki5
    30. Studeni 2017. 15:07

:) sorry pogrijesila sam....onda bi ja u svakon slucaaju nazvala doktora i objasnila situaciju pa vidi sta ce ti rec

Mamicaaa
    30. Studeni 2017. 17:40

Hej zenske 👋
    Marijana ja sam dojila do 3-4mj,a 5mj nakon poroda dobila. Cure su rodile i dojile pa odma i dobile m. Tako da to nema nikakve veze
    Barbara taj papir je kao potvrda da si trudna, to sam i ja morala donijeti.
    Ivana neznam nisam bila u takvoj situaciji, al nazovi doktora za svaki slucaj ili ak ti je blizu odi.

• ivaanaaa
    30. Studeni 2017. 22:08

Mamicaaa

Hej zenske 👋
    Marijana ja sam dojila do 3-4mj,a 5mj nakon poroda dobila. Cure su rodile i dojile pa odma i dobile m. Tako da to nema nikakve veze
    Ivana neznam nisam bila u takvoj situaciji, al nazovi doktora za svaki slucaj ili ak ti je blizu odi.

Bila kod doktora, moram odmarati,kontrakcije maternice koje omeksale cerviks i mogla bi se pocet otvarat..pojacali magnezij.. sad mi pisao bolovanje, i kaze da me nece slat vise radit... nazalost treba stvarno doc do neceg takvog da bi te postedili od fizickog rada... 

• Dena1009
    01. Prosinac 2017. 05:58

Ivaansaa kad ti doktor ne radi mozes na hitnu. Ja kad sam imala kakvih pitanja uvijek bi nazvala i dali bi mi savjet, al su uvijek rekli ako nisam sigurna da dođem radije tamo. Nema onog "zasti si dosla" ko sto sam cula da zna kod nas. Evo i ja sam nesta dobro napisala.😉
    Sad se cuvaj i odmaraj, bit ce sve super!!😊

url=https://lilypie.com]

Gricko3
    01. Prosinac 2017. 14:54

ivaanaaa

Mamicaaa

Hej zenske 👋

Bila kod doktora, moram odmarati,kontrakcije maternice koje omeksale cerviks i mogla bi se pocet otvarat..pojacali magnezij.. sad mi pisao bolovanje, i kaze da me nece slat vise radit… nazalost treba stvarno doc do neceg takvog da bi te postedili od fizickog rada…

Ja sam imala u 17 tj lazne trudove bolili su kao pravi i dobila inekciju od onda sam imala te kontrakcije pa do kraja trudnoce. Pila magneziji, a vec sam mirovala zbog hematoma. Kontrakcije nisu nista strasno i skoro svaka trudnica ih ima. Ja sam rodila tocno na termin :) 

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

• ivaanaaa
    01. Prosinac 2017. 16:10

Gricko3

ivaanaaa

Mamicaaa

Hej zenske 👋

Bila kod doktora, moram odmarati,kontrakcije maternice koje omeksale cerviks i mogla bi se pocet otvarat..pojacali magnezij.. sad mi pisao bolovanje, i kaze da me nece slat vise radit… nazalost treba stvarno doc do neceg takvog da bi te postedili od fizickog rada…

Ja sam imala u 17 tj lazne trudove bolili su kao pravi i dobila inekciju od onda sam imala te kontrakcije pa do kraja trudnoce. Pila magneziji, a vec sam mirovala zbog hematoma. Kontrakcije nisu nista strasno i skoro svaka trudnica ih ima. Ja sam rodila tocno na termin :)

Imala sam ih ja u prvoj trudnoci, al su me poceli otvarat tak da sam trebala mirovat..rodila 37 + 6.. tak da je to sve ok, kad se dobro zavrsi... moja kuma nije bila te srece ona rodila palcicu... bitno je samo ne naprezat se..odmorit kad je potrebno..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.