Bokic cure ;)
Ja sam ovdje stara koka (novi profil da vas ne zbuni br poruka) haha ali vidim da vas ima puno novih pa me nitko ne zna sigurno :P
Imam jednog bebaca od 6 i po mj i radimo vec na drugoj bebi pa sam dosla ponovno malo u krug trudnica druziti se :D
Stara koka??Ljetnice 2017?
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Ja sam jucer bila na pregledu, sve je u reduu. I curica je 😍😍😍😍 bas sam presretna
Lucka ja sam udaljena od tebe nekih 90km, ista smo pokrajina hehehe
Mi smo isto trudne ja sam isto 17+2
Meni nije htio rec za spol nista, kaze on nikome negovori prije 20 tjedna. Nestrpljiva sam… iako sam skoro pa sigurna da je pišonja ..
Spol inace ne zele reci, ne kuzim sto glume.
Ljubek-zubek 2.2.2014.
Misic-pisic 4.5.2016.
Ljubicica 12.10.2017.
Meni je prvo jedna ginekologica što je bila na zamjeni rekla u 12. tjednu da je muško, pa je moja ginekologica bila ljuta što mi je to ta druga rekla jer je i pogriješila zapravo je bila djevojčica.. I to mi je rekla u 17. tjednu..
Hana <3
Omar <3
Pandice Opet si trudna??Cestitam!!!Nakon samo pola godine!Ja se ne bih usudila!haha..Ali ipak lijepo!Nek bude beba ziva i zdrava!Jesi i ti otisla na fejs s ostatkom cura pa kombiniras forum i fejs?
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Ja sam jucer bila na pregledu, sve je u reduu. I curica je 😍😍😍😍 bas sam presretna
Lucka ja sam udaljena od tebe nekih 90km, ista smo pokrajina hehehe
Mi smo isto trudne ja sam isto 17+2
Meni nije htio rec za spol nista, kaze on nikome negovori prije 20 tjedna. Nestrpljiva sam… iako sam skoro pa sigurna da je pišonja ..
Spol inace ne zele reci, ne kuzim sto glume.
Pa tak sam i ja skuzila da su bas kao skrti za taj podatak.. mislim da bi u 17 tjednu bez problema, ako beba da naravno, vidjet spol..meni je u hr rekla u 14 tjednu i dalje je svaki put bila samo potvrda da je pisulinac..ovdje se pravdao kao da sa 20 tjedna 99 posto moze sa tocnoscu rec spol..prije je sve li- la.... pa sad ga ti znaj.. mislim nije sad da cu umrijet jos tri tjedna, al znatizelja je jaka haha
Pandice Oprosti,krivo sam skuzila!Procitala na brzinu ,zapamtila trudnica i brzo isla cestitat!😊
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Cao žene, ja sam nova trudnica, prije dva dana su se pojavile dvije crtice:) U Njemačkoj sam tek dva mjeseca tako da ne znam kuda krenuti. A Još mi je i prva trudnoća tako da sam skroz zabrinuta.Pročitala sam da ima naša ginekologica u Stuttgartu a kako sam blizu to bi mi bilo idealno pošto ne znam njemački.Ako imate kakve iskustva sa doktoricom bila bih zahvalna :)
Sortiraj odgovore
Najstariji