Ja sam jucer bila na pregledu, sve je u reduu. I curica je 😍😍😍😍 bas sam presretna
Lucka ja sam udaljena od tebe nekih 90km, ista smo pokrajina hehehe
Mi smo isto trudne ja sam isto 17+2
Meni nije htio rec za spol nista, kaze on nikome negovori prije 20 tjedna. Nestrpljiva sam… iako sam skoro pa sigurna da je pišonja ..
Spol inace ne zele reci, ne kuzim sto glume.
Pa tak sam i ja skuzila da su bas kao skrti za taj podatak.. mislim da bi u 17 tjednu bez problema, ako beba da naravno, vidjet spol..meni je u hr rekla u 14 tjednu i dalje je svaki put bila samo potvrda da je pisulinac..ovdje se pravdao kao da sa 20 tjedna 99 posto moze sa tocnoscu rec spol..prije je sve li- la.... pa sad ga ti znaj.. mislim nije sad da cu umrijet jos tri tjedna, al znatizelja je jaka haha

Pandice Oprosti,krivo sam skuzila!Procitala na brzinu ,zapamtila trudnica i brzo isla cestitat!😊
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Cao žene, ja sam nova trudnica, prije dva dana su se pojavile dvije crtice:) U Njemačkoj sam tek dva mjeseca tako da ne znam kuda krenuti. A Još mi je i prva trudnoća tako da sam skroz zabrinuta.Pročitala sam da ima naša ginekologica u Stuttgartu a kako sam blizu to bi mi bilo idealno pošto ne znam njemački.Ako imate kakve iskustva sa doktoricom bila bih zahvalna :)
Cao cure :)
inace ne pise kad nemam sta pametno napisat haha ali sad kad sam Pandicu procitala morala sam
Pandice, ja te se sjecam :)svaka cast na hrabrosti i zelim ti sto prije plusic koji iscekujes.
Ostale cure takodjer sretno....
Anchy0110 cestitam na trudnoci, sigurnp ce ti se javit neka od cura sa podacima o doktorici...ja ti samo mogu rec da se ne bojis i bez panike,sve ce to bit uredu ;)
Cure mene bi jos zanimalo kako ide koristenje godisnjeg u novoj kalendarskoj godini..naime meni mutterschutz pocinje u 3 mj... da li mogu koristiti nesto godisnjeg, mozda sve... namjeravam bit tri godine kod kuce..dal mi taj goo propada dal se prenosi ili ga plate..ako ima tko iskustva

mamika hahah hvalaa nadam se da ce se tvoje cestitke ostvarit :) da da i ja sam na fejsu :) skocki :* :*
Anchy ja sam 10km od stuttgarta i idem kod nase dr, gdje se ti nalazis? Ako ista trebas pitaj me :)
Skocki5 Hvalaaa, Koliko sam sretna toliko sam isto prestrašena, ali nadam se da će sve biti uredu:)
Pandica1805 ja sam u Deckenpfronnu i još nisam bila na pregledu.Danas sam zvala u ordinaciju i pokušala pitat za info ali sestra ne zna engleski a ja njemački tako da nez šta da radim.Trebala bi podhitno na pregled, čak mi je palo na pamet da odem u Hr dok ne nađem nešto ovdje.Ako mi ikako možeš pomoći bila bi ti jako zahvalna.
mamika hahah hvalaa nadam se da ce se tvoje cestitke ostvarit :) da da i ja sam na fejsu :) skocki :* :*
Anchy ja sam 10km od stuttgarta i idem kod nase dr, gdje se ti nalazis? Ako ista trebas pitaj me :)
😘😘😘
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Skocki5 Hvalaaa, Koliko sam sretna toliko sam isto prestrašena, ali nadam se da će sve biti uredu:)
Pandica1805 ja sam u Deckenpfronnu i još nisam bila na pregledu.Danas sam zvala u ordinaciju i pokušala pitat za info ali sestra ne zna engleski a ja njemački tako da nez šta da radim.Trebala bi podhitno na pregled, čak mi je palo na pamet da odem u Hr dok ne nađem nešto ovdje.Ako mi ikako možeš pomoći bila bi ti jako zahvalna.
Najbolje da odes osobno tamo. Lakse se tako sporazumit. Ja sam u De tek dva mjeseca, isto neznan Njemacki i sve obavljam osobno jer mi je lakse tako. Isto planiram trudnocu. Nadam de vec sljedeci mjesec dvije crtice na testu, al hvala Bogu vidit cemo sve :)

PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji