Trudnice i mame u Njemačkoj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Nany955
    16. Studeni 2017. 11:07

Posao mi je da stolove brišem ako su prljavi na kraju radnog vremena da stignemo sve stolice na stolove u restoranu i kada to napravim onda čistit kuhinju ribati i prati većinom ručno a negdje uspijem i sa masinom 

• Nany955
    16. Studeni 2017. 11:28

Anamarija De

Posao mi je da stolove brišem ako su prljavi na kraju radnog vremena da stignemo sve stolice na stolove u restoranu i kada to napravim onda čistit kuhinju ribati i prati većinom ručno a negdje uspijem i sa masinom

Evo npr počnem u 15 radit i dođem kući pola 1 

• ivaanaaa
    16. Studeni 2017. 14:27

Anamarija De

Anamarija De

Evo npr počnem u 15 radit i dođem kući pola 1

Koliko sam shvatila to je popodnevna smjena... trudnice po zakonu nebi smjele radit poslije20h. Sve zavisi sto ti odgovara i kako se osjecas.. 

Leptiric
    16. Studeni 2017. 15:45

Mamicaaa

Lucka- spavacice, higijena, robica za izlazak iz bolnice- beba, roba za izlazak-mama, krema za bradavice, rucnik. Jedino tog sam se sad sjetila. Mi smo u bolnici imali uloske i mrezaste gacice, al ja sam za svaki slucaj ponijela svoje.
    Leptiric guglaj familienkasse u svom gradu msm da je tamo za djeciji i porodiljni pa naz il odi i pitaj sto od papira sve treba. Mozes vec sad uzet formulare pa ispunit, ostatak kao npr datum rodenja djeteta ispunis poslije. Trebat ce ti rodni list od bebe (Geburtsurkunde) to dobijes u rathausu.
    Ako me sjecanje dobro sluzi za djeciji su mi trebali ti formulari koje sam ispunila i geburtskunde. A za porodiljni platne liste, godisnji obracun place i moj i od dragog i tak dosta papira, ne sjecam se.

Hvala puno 😘

• Tinaaa12
    16. Studeni 2017. 19:12

Ja sam jucer bila na pregledu, sve je u reduu. I curica je 😍😍😍😍 bas sam presretna
    Lucka ja sam udaljena od tebe nekih 90km, ista smo pokrajina hehehe

• Kerolajn
    16. Studeni 2017. 19:40

Larimara, sretno :))))

🖤 6.6.2018 🖤

• Nany955
    16. Studeni 2017. 19:48

Evo da vam javim danas prije nego ću krenuti na posao normalno spremam se za na posao i išla na wc i vidim krvarenje i brzo išla u bolnicu tamo ništa poslali su me kod ginekologice koja je u blizini i kaže ona od naprezanja i da ne smijem teško dizati  ... bogu hvala bebac je dobro 😍

• ivaanaaa
    16. Studeni 2017. 19:50

Tinaaa12

Ja sam jucer bila na pregledu, sve je u reduu. I curica je 😍😍😍😍 bas sam presretna

Mi smo isto trudne ja sam isto 17+2

• ivaanaaa
    16. Studeni 2017. 19:55

Anamarija De

Evo da vam javim danas prije nego ću krenuti na posao normalno spremam se za na posao i išla na wc i vidim krvarenje i brzo išla u bolnicu tamo ništa poslali su me kod ginekologice koja je u blizini i kaže ona od naprezanja i da ne smijem teško dizati … bogu hvala bebac je dobro 😍

Ja sam tako prokrvarila u 7 tjednu i isla na hitnu, posto je bio vikend, i tamo mi rekli da je to normalno kao implatacijsko krvarenje, da nema potrebe za mirovanjem, ja ssm bila rekla da radim fizicki posao rekli nema veze.. to mi se nije bas dopalo pa sam ja otisla na godisnji, jel mi nitko nije htio dat bolovanje..kod nas u HR bi odmah dali tablete i mirovanje..

• ivaanaaa
    16. Studeni 2017. 19:58

ivaanaaa

Tinaaa12

Mi smo isto trudne ja sam isto 17+2

Meni nije htio rec za spol nista, kaze on nikome negovori prije 20 tjedna . Nestrpljiva sam... iako sam skoro pa sigurna da je pišonja ..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani