Trudnice i mame u Njemačkoj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tinaaa12
    16. Studeni 2017. 19:12

Ja sam jucer bila na pregledu, sve je u reduu. I curica je 😍😍😍😍 bas sam presretna
    Lucka ja sam udaljena od tebe nekih 90km, ista smo pokrajina hehehe

• Kerolajn
    16. Studeni 2017. 19:40

Larimara, sretno :))))

🖤 6.6.2018 🖤

• Nany955
    16. Studeni 2017. 19:48

Evo da vam javim danas prije nego ću krenuti na posao normalno spremam se za na posao i išla na wc i vidim krvarenje i brzo išla u bolnicu tamo ništa poslali su me kod ginekologice koja je u blizini i kaže ona od naprezanja i da ne smijem teško dizati  ... bogu hvala bebac je dobro 😍

• ivaanaaa
    16. Studeni 2017. 19:50

Tinaaa12

Ja sam jucer bila na pregledu, sve je u reduu. I curica je 😍😍😍😍 bas sam presretna

Mi smo isto trudne ja sam isto 17+2

• ivaanaaa
    16. Studeni 2017. 19:55

Anamarija De

Evo da vam javim danas prije nego ću krenuti na posao normalno spremam se za na posao i išla na wc i vidim krvarenje i brzo išla u bolnicu tamo ništa poslali su me kod ginekologice koja je u blizini i kaže ona od naprezanja i da ne smijem teško dizati … bogu hvala bebac je dobro 😍

Ja sam tako prokrvarila u 7 tjednu i isla na hitnu, posto je bio vikend, i tamo mi rekli da je to normalno kao implatacijsko krvarenje, da nema potrebe za mirovanjem, ja ssm bila rekla da radim fizicki posao rekli nema veze.. to mi se nije bas dopalo pa sam ja otisla na godisnji, jel mi nitko nije htio dat bolovanje..kod nas u HR bi odmah dali tablete i mirovanje..

• ivaanaaa
    16. Studeni 2017. 19:58

ivaanaaa

Tinaaa12

Meni nije htio rec za spol nista, kaze on nikome negovori prije 20 tjedna . Nestrpljiva sam... iako sam skoro pa sigurna da je pišonja ..

MariHadz
    16. Studeni 2017. 22:40

Larimara sretno i od mene 

Hana <3
    Omar <3

• Tinaaa12
    16. Studeni 2017. 23:22

ivaanaaa

ivaanaaa

Tinaaa12

Meni nije htio rec za spol nista, kaze on nikome negovori prije 20 tjedna. Nestrpljiva sam… iako sam skoro pa sigurna da je pišonja ..

Ajme pa super 😁😁
    Doduse, svi su mi rekli da uzmem to s rezervom, ali ja od pocetka nekako imam osjecaj da je curka pa cemo vidit sljedeci put kad budem radila 3d uzv. Nadam se samo da nece biti "upsiiiic,ipak je " 🤣🤣🤣
    Strpi se jos samo 3 tjedna, brzo ce to 😊😊😊 
    Jel tebi ovo isto prva trudnoca?

• ivaanaaa
    17. Studeni 2017. 07:37

Tinaaa12

ivaanaaa

ivaanaaa

Tinaaa12

Lucka ja sam udaljena od tebe nekih 90km, 

Ne meni je ovo druga trudnoca... ja vec imam jednog pisonju ..

• pandica1805
    20. Studeni 2017. 10:06

Bokic cure ;)
    Ja sam ovdje stara koka (novi profil da vas ne zbuni br poruka)  haha ali vidim da vas ima puno novih pa me nitko ne zna sigurno :P
    Imam jednog bebaca od 6 i po mj i radimo vec na drugoj bebi pa sam dosla ponovno malo u krug trudnica druziti se :D 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.