Dena ima onih kreveca sto se jedna stranica moze skroz skinuti i krevet se stavi odmah uz vas krevet. To je zgodno. Kad bi kupila krevetic sa stranicom koja se spusta,nikad je ne mozes toliko spustiti da vam nebi smetala izmedu tvog i bebinog kreveta.
Ja imam kindac sa stranicom za spustanje, i podnicom na vise razina, ali smo stavili podnicu nanajvisu razinu, a stranice takoder digli skroz gore. Tako se ne moram pregibat kad cu uzimati ili spustati dijete. Mislim da ce beba danju puno spavati, a za hranjenja nocu cu se radije dici i uzeti ga.
Najprije sam htjela madrac na kreveticu spustiti skroz ali mi je to nezgodno zbog stalnog saginjanja. Ako i maknem jednu stranicu i spojim krevetic s nasim kak cu ustajat iz kreveta ? Nas je 120x60cm
Sto se tice aktivnosti bebe mislim da se ne moras niceg bojati. Ja sam toliko vremena provela u strahu da nije dobro i nakraju se pomirila da imam mirnu bebu. Uvijek se javlja navecer i to mi je znak da je dobro. Ako se bojis pojedi nesto slatko ili mazi trbuh,mozda se probudi.

Pandiceee,vidjela sam da je tvoj mali princ stigao....cestitam i tebi i tati ,uzivajte sada u maloj(velikoj) sreci
Jutro cure! Kako rjesavate problem loseg spavanja? Inace nemam problem s nesanicom ali u zadnje vrijeme uopce ne spavam, prvo zbog mucnina a sada jer se nikako ne mogu namjestiti. Imamo fantastican madrac i sigurna sam da to nije u pitanju. Jel koristi koja onaj jastuk za dojenje u obliku zmije za spavanje, jucer sam procitala da moze super posluziti za spavanje. Svaki put kad se po noci probudim sam na ledjima makar se trudim spavati na boku, no ne uspjeva mi...
Evo vec par dana imam lagani iscjedak uz lagano peckanje i svrbez za vrijeme mokrenja. Nisam pametna od cega bi to bilo, a sad i MM takodjer osjeca neko peckanje uz vidljivo crvenilo. Imate kakve savjete za pripravke iz kucne radinosti za ublazavanje simptoma? Imam doduse kremu Plymicol s kojom sam prije rjesavala takve situacije, ali se sada bas ne usudim na svoju ruku... Sutra imam pregled pa cu svakako pitati doktoricu.
Marijana - meni za sad jos ide nekako sa spavanjem iako se i sama vise puta u snu okrenem na leđa..ja sam jucer narucila taj jastuk, neki u 2 dijela, ima potporu za leđa i za trbuh, dolazi kroz koji dan pa javim kad isprobam
Po opisu simptoma mogle bi biti gljivice (al svakako provjeri kod doktorice), ja sam na samom pocetku trudnoce imala velikih problema, 2 puta sam koristila terapiju koju mi je prepisala doktorica, sto je pomoglo, al nakon 2 tj opet bi se vratilo. Poslje druge terapije u bio-ljekarni sam kupila maticni sok brusnice (odobrile ljekarnica i doktorica), popijem jednu casu svako jutro (razrijeđen sa vodom) i od tada nemam vise problema. Pronasla sam isti sok i u dm-u, 700ml kosta nekih 7-8 eura.

url=https://lilypie.com]
Marijana ako imas tegobe tokom mokrenja onda mozda i nisu gljivice nego kakva bakterija. Nemoj nista uzimati na svoju ruku, pricekaj sutrasnji pregled. Pij puno caja ili bilo kakve tekucine, mozda ce ti malo pomoci, ako i jesu kakve bestije da ih isperes
Ja imam taj jastuk za trudnice/dojenje i jako je lijepo s njime spavat, osobito kasnije u trudnoci ali bih vam preporucila da uzmete neki malo bolji,ne bas najjeftiniji. Ja imam najjeftiniji i sluzi svrsi al bi bilo bolje da sam uzela neki koji je puniji.
S nesanicom ti ne mogu pomoci

Pozdrav cure,kako ste? Je li se meni cini ili nam mamice stvarno dugo vremena nema ovdje?
Bok cure, evo bas sam dosla od doktora, imamo malog deckica hihihi 😊 tek sad mogu krenut u shopping i pravo planiranje. Dobro da nisam prije jer sam 99% bila uvjerena da je curica. Sta se tice onog peckanja, ipak su gljivice, dobila sam recept od Dr za vaginalete tj samo jednu koju danas moram metnuti i kremu.
Marijana bas krasno da znate spol, sad mozes poceti mastati i kombinirati boje i stvarcice. . Nadam se da ce ti infekcija brzo proci al bitni da je s bebom sve ok.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji