Mame i bebe PROLJETNICE 2022 🍀🌸🌻🌺🐞

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Amelie

Broj poruka: 1271

Prijavi adminu

Hej curke.. drago mi je da imamo aktivnu ovu temu 🥰🥰 Znam da ću imati brdo pitanja.. sad si moram dati truda i pročitati zadnjih 17 strana 😁 Kod mene i curke je sve ok iako su nam dani dosta izazovni.. najgore nam je bilo na prvi skok u razvoju.. pa onda ove vrućine baš ne pomažu, ali pokušavamo skužiti što pali što odmaže.. što bi se reklo upoznajemo se.. 🥰 Idem čitati..🤗😘

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

Milica.Kamilica

Broj poruka: 189

Prijavi adminu

Ćao, Amelie, čestitke! 🍭💞
    Ja sam danas maleckoga vodila na upoznavanje sa zubaricom i prvi pregled, baš je fora bilo... Svejedno se nadam da ćemo što je moguće više prolongirati popravke zuba... Ja imam traume kad sam bila mala, ali baš traume 😭
    Kako ste mi, ženice? Ima li vrućina?
    Malecki mi je dobio prvi osip pozadi na vratu, dumala sam i dumala od čega li je kad mi žena jedna (koja je doktorirala na dermatitisima :-)) reče da je to od znoja... Baš mi čudno, ali ne mislim zbog toga ići dr.,kod nas jednostavno nema dobroga dermatologa. 
    A beban je super, nema grčeva, nema izraženih skokova... Bože, podrži! 😅🤣
    Mocusa, kako kod vas? Kod nas se malo primirilo sve...

💃38
    🐥2020.

NIPT uredan, očekujemo dječačića 💙
    Termin 15. 3. 2022.

Milica.Kamilica

Broj poruka: 189

Prijavi adminu

Razmišljam što bih uzela ovom mom zvrkanu za drugi rođendan, ali ono da se baš oduševi... Hm...

💃38
    🐥2020.

NIPT uredan, očekujemo dječačića 💙
    Termin 15. 3. 2022.

• _Katja_

Broj poruka: 401

Prijavi adminu

Milice ja sam maloj uzela romobil za drugi rodjendan. Bas smo ga sad uzeli s nama van, da malo vježba, ne kuži jos kako se to gura, ali mislim da će joj biti fora kad nauci. 
    Beba zaspala u kolicima, ja sjedim na klupi i ljuljuskam ga nogom, a muž skace s malom okolo, nije loše 😅
    Ova dva mjeseca s njim su mi tako proletjela 😮 Dobra je beba i ja sam skroz opuštena oko svega, tako da nam je bas lijepo 🥰

Arsancres

Broj poruka: 1250

Prijavi adminu

Mocusa tek sad sam ulovila mira da ti napišem nešto, ali pročitala sam već prvi dan 😐 vjerojatno ti ništa ne znači, ali ti šaljem jedan veliki virtualni zagrljaj. Slično bude i meni sa starijom..to sa spavanjem 😑
    Ja sam deklarativno svjesna da ona ne kuži, jasno mi je da je i ona mala, sve shvaćam, ali već izludim kad po 10.ti put uđe u sobu i onako mega glasno pita "Jel seka spava???"
    Naravno, više ne spava 😅 mene još dodatno frustrira to što bi ja tako htjrla da npr.za to vrijeme kad mala spava se ja mogu malo sa starijom pozabaviti, da baš nas dvije neš radimo, ali uzalud, jer ju ona probudi skoro pa svaki put. Onda mene dodatno to trga što nisam niti njoj posvećena, nekad mi dan prođe samo u fokusiranju na to da beba spava i da sve bude ok, a da ne govorim o tom da naravno nisam ni ja namirena mentalno.
    Obje spavaju dobro preko noći, ali ista stvar, starija dok zaspe je cijeli proces, ne spava odavno preko dana, puno smo vani stvarno, ali jednostavno njoj nekad treba duže, a i čak ako ne treba, ona je u stanju u tih 15ak min u krevetu razjebat cijeli sistem. Muž mi dođe kući oko 4 popodne, ne radi vikende pa sam barme tu sretna, ali nekad ne uspijemo ni razgovarati, dopisujemo se na vocapu da se neka ne probudi 🙈
    Ponekad s nekim i popričam o tome, ali izbjegavam jer čim kažem nešto odmah dobijel savjet koji nisam tražila u stilu kako eto sama sam kriva, blaga sam, joj taj i taj zna red, joj odavno sam trebala po ušima joj dat i bla bla.. Ne kužim uopće to da jedino rješenje za moje nezadovoljstvo treba biti da istučem dijete od 3 godine jer je zaigrano i probudi mlađe 🤦‍♀️ pa mislim ona se ponaša u skladu sa svojim godinama, skroz normalno, samo meni ponekad nespojivo s potrebama koje imam. 
    Ja zapravo uopće ne razumijem to kakvo smo mi društvo da se jedna mama/žena, tko god, ne može malo "otvorit i pojadat" i da dobije iole podrške. 
    Većinom uvijek krenu one pametne kak se treba dobro organizirat i sve se može. Daj kak da se organiziram kad u isto vrijeme obje kenjaju ili plaču, a ja bi isto na wc😅

Arsancres

Broj poruka: 1250

Prijavi adminu

----
    Pitale ste za gym, ja sam svoj od starije prodala, nismo ga neš toliko koristili, ali minje bio super i za to malo. Nisam kupovala novi, ja svoju puno nosim, tj. stalno, kolica ne koristimo haha
    I bude na onoj casmatino podlozi svaki dan. Počela se okretati prije tjedan dana, jako me to iznenadilo 😳 skroz se sama okrene i podigne jednu ruku, a drugu nema snage izvući i onda drži glavu neko vrijeme i onda se razljuti jako. Znam da je to individualno al me baš začudila 🤔

• A11

Broj poruka: 161

Prijavi adminu

Arsancres

—-
    Pitale ste za gym, ja sam svoj od starije prodala, nismo ga neš toliko koristili, ali minje bio super i za to malo. Nisam kupovala novi, ja svoju puno nosim, tj. stalno, kolica ne koristimo haha
    I bude na onoj casmatino podlozi svaki dan. Počela se okretati prije tjedan dana, jako me to iznenadilo 😳 skroz se sama okrene i podigne jednu ruku, a drugu nema snage izvući i onda drži glavu neko vrijeme i onda se razljuti jako. Znam da je to individualno al me baš začudila 🤔

Moja kad lezi na trbuhu zabacuje guzu i noge u stranu kao da hoce na leđa. Mislim da nece jos dugo proci,okrenut ce se ona 🙉

• 20.04.2022. 🌷

• Lara15

Broj poruka: 36

Prijavi adminu

Evo nas s prvog cjepljenja 😱 hrabro je podnjela ubode i bio je mir do doma ali sad mi je jako cendrava, stavila sam joj one gel obloge na mjesta uboda i doma smo u zamracenom i ohladjenom danas i sutra 🤞🏻🤞🏻 da ne zakuri… cepic je u pripravnosti 🙈

• _Katja_

Broj poruka: 401

Prijavi adminu

Dobro jutro 🤗
    Lara kako je malena nakon cijepljenja?
    Arsancres preslatko mi je kad se krenu okretati, jedva čekam da i moj dečko krene 🥰 Za sada se uspije na bok prebaciti, dalje ne ide, ali motiviram ga 😊
    Imaju li vase bebe problema sa zacepljenim nosicem? Kod nas bas često noću, čujem da teško diše pa se zbog toga dignemo i onda mi se razbudi pa se družimo u 4h ujutro 🙄 

• Lara15

Broj poruka: 36

Prijavi adminu

Jutro ☺️
    Katja uspjela je izgurati noc bez temperature, nije puno plakala vise gundjala a danas je malo vise pospana i ne izgleda kao da ju nesto boli. Cesce je trazila
    jesti i tako sam joj i dala da se umiri… danas je opet ulovila ritam, obloge ostavljam do navecer za svaki slucaj i ne idemo van danas. 
    Moja miska se isto jos ne okrece ali migrira tokom noci po cijelom kindacu ko mali crv je 😂 ima plan i tak zabaci guzu dok ne dode gdje zeli 🤷‍♀️
    A nosic cistim cim mi se cini da malo skripi, ujutro i navecer malo fizioloska i pumpica ona mala rucna silikonska i onda joj prek noci ne fucka 😂 dok to nismo uveli ista stvar oko 3 ciscenje i onda tulum haha 
    Hocete ici na more sa bebicama ovo ljeto? Ja sam nekako zamislila 9mj samo ne znam kako to uskladiti sa velikom koja tada krece u prvi razred 🙈🙈

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.