Mame i bebe PROLJETNICE 2022 🍀🌸🌻🌺🐞

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lara15

Broj poruka: 36

Prijavi adminu

Draga Mocusa kod mojih je razmak prevelik da bi pomogla s konkretnim savjetom, ali mi je bas zao da ti je takav kaos. nadam se da ce curke imati konkretne trikove iz prakse ja ti samo saljem svu podrsku da izdrzis sad dok je ovako tesko jer bit ce bolje ♥️♥️♥️ ako ti je lakse ti samo pisi, mislim da nema mame koja nije imala dane kad se zapitala a dobro kaj je meni ovo trebalo i ja ovo ne mogu i kaj radim krivo… ali onda nekako dodu i dani kad je sve dobro i mirno i cini se lako 🤷‍♀️ tako da samo hrabro 😎♥️

• A11

Broj poruka: 161

Prijavi adminu

Draga Mocusa, ne mogu ni zamisliti kako je to jer ja muku mucim za spavanje s ovom jednom tako da svaka ti cast! Radis odlican posao i nemoj da te teske noci i dani obeshrabre..proci ce i biti ces najponosnija mama i zena na svijetu! 😘

• 20.04.2022. 🌷

Tejuska♡

Broj poruka: 3521

Prijavi adminu

Mocusa 💔 bas mi je bilo tesko ovo procitati,jako mi je zao da se mucis,rekla bi ti kao i svi budi jaka bla bla...ali to su samo rijeci,najiskrenije ovakvim tempom ces ubrzo puknuti,pogotovo ako se nastavi vise ovakvih dana,nit imas podrsku od muza jos..ja ti sa svojim savjetom ne mogu pomoci jer meni djeca sama zaspe. Mozda da pokusas sa pitanjem u fb grupi odgoj i osobni razvoj? Tamo su zaista strucni po svakakvim pitanjima i ja citam svaki dan probleme/odgovore.,puno sam se nasla u necijim problemima i prakticiram nesto od njihovih rjesenja.
    Moras se nekako nositi s time no ako ovako nastave ti ces psihicki biti doista lose.💔

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• _Katja_

Broj poruka: 401

Prijavi adminu

Mocusa jel mali još spava preko dana? Koliko se sjećam rekla si da spava. Možda ne bude pospan u 21h pa se uspavljivanje tako oduži… 
    Kod mene ti to ovako funkcionira, možda ti pomogne. Mala ima dvije godine, ako se probudi ujutro u 8h, ići ćemo na spavanje pet sati poslije, znaci u 13h, tj. 15ak minuta ranije dok ispričam ili pročitam neku priču, malo se vrti po krevetu i zaspi. Beba je tada na sisi uglavnom i šuti, ako zaspi spustim ga na krevet da spava pa mogu i nju malo zagrliti ako želi: Nakon popodnevnog spavanca računam da je umorna nakon sedam sati, iz prakse jel, tako da ako odspava tri sata, do 16h, tek će u 23h navečer biti vrijeme za spavanje pa odemo oko 22:30 u krevet svi skupa i odspava devet sati noću.
    Znam kako je to kad te razvlače na dvije strane, meni je muž tu, ali ona hoće moju ruku, pa onda nju mazim jednom a bebu držim na drugoj dok doji. 
    Problem je kod tebe sto i beba ima lagan san, al tu ne možeš ništa, naviknut će se. Moj mali spava i kad ona vrišti pored njega, tako mu je jadnom od početka pa se navikao 😬 
    Drži se ❤️ Sve prodje pa ce i to, radiš najbolje sto možeš. 

Milica.Kamilica

Broj poruka: 189

Prijavi adminu

Mocusa, još dodaj da imaš jedan mladež u blizini sike koji mali MORA maziti, pipati kad se uspavljuje 😭, sve ostalo mi je slično. 
    Šalim se malo, ali naravno, pronalazim se, bude zeznutih večeri, ali tu uskače muž. A tebi kapa dolje kako to sve obavljaš i držiš pod kontrolom. Svaka ti čast! Mogu misliti da ti dođe voda do grla, ali, brate mili, ti si tatamata. Sigurno si divna majka, a bit će vam s vremenom sve lakše, vidjet ćeš.
    Podrška!!!❤️

💃38
    🐥2020.

NIPT uredan, očekujemo dječačića 💙
    Termin 15. 3. 2022.

Milica.Kamilica

Broj poruka: 189

Prijavi adminu

Tejuška, držimo fige, bit će dobro kukovi. I mi smo bili na pregledu neki dan, ok su.
    A11, ja sam mislila već izvući baby gym. Evo, tri će mu mjeseca, sigurno će gledati i dodirivati. Samo ću ga stavljati na pod kad je stariji vanka. 
    Meni bili ili preskupi ili prešareni, pa suprug napravio, ništa to posebno nije, pet drvenih letvica, prstenovi gore i na trima špagama staviš nešto da visi, pa mijenjaš predmete. Ali je lijepo, od prirodnih materijala. 

💃38
    🐥2020.

NIPT uredan, očekujemo dječačića 💙
    Termin 15. 3. 2022.

• _Katja_

Broj poruka: 401

Prijavi adminu

Mame divne ste ❤️ Bas ste to lijepo napisale. Mocusa nadam se da je danas bolji dan i da stigneš pročitati 🤗

Mocusa

Broj poruka: 126

Prijavi adminu

Hvala vam na podršci, savjetima i razumijevanju. Danas je već bolje.Tejuška moja, čak i mogu fizički normalno funkcionirati nakon neprospavanih noći. Samo onda psihički budem u banani, tanki živci postanu. I baš kao što kažeš, neću moći dugo ovako da ne prolupam. Već se užasavam pomisli na iduću noć samu s klincima. Baš me iscrpljuje to. Ja ne znam kako vi, ali ja sam u mjesec dana sve kile od trudnoće izgubila. Prvo je u 13 dana 11 kila otišlo i onda još 2 kile. Tako da tih 13 što sam se udebljala više nemam. Točno sam na staroj kilaži, 53 kg, a kako je krenulo ne gine mi još koja kila dolje. Grozno. Tejuska nekidan sam se baš učlanila u grupu Odgoj i osobni razvoj, Arsancres ju je spominjala pa sam išla provjeriti o čemu se radi. Mogla bih ta iskustva i komentare čitati danima. Uvijek bude nešto u čemu se pronađem. 

Mocusa

Prijavi adminu

Katja sin spava preko dana ali tako ga je teško uspavati. Uvijek je bio takav. Od sat do dva mu treba nekad da zaspe. Zato i odemo ranije u krevet jer to traje i traje. On bi se igrao po krevetu, skakao, glupirao se, pričao... Budem i stroga prema njemu ali uzalud. Bude nekad dana da zaspe u roku 10 min ali rijetkost je to. Možda ja forsiram prerano ići spavati. On se budi u 8 ujutro. Meni kad sam sama zaspe tek oko 16h mada odemo oko 13:30 leći. Onda kako kasno zaspe tako se i popodnevni i večernji san pomiče. Idemo u 21:00 ali on ne zaspe do 23:30.  Uglavno i beba zna plakati zbog grčeva pa ni ne može od nje.
    No kad je sin s mužem bude drugačije. Zaspe puno prije jer je sva pažnja njemu usmjerena i muž je stroži prema njemu, a i onda nema seke i mene rastrgane na dvije strane. I meni je sve normalno funkcioniralo dok sam ga u trudnoći uspavljivala. Sad je beba tu pa je drugačije.

Mocusa

Prijavi adminu

Milice. Kamilice dobro došla u klub. A valjda ću izdržati nekako, nemam baš izbora. Stvarno se trudim biti dobra majka, ni ne znaš koliko. 
    Little moon baš to što kažeš, kao da imam osjećaj kako sam nesposobna ili se činim neorganiziranom, kao da je drugima lakše, ali pomislim možda nekom dijete ide u vrtić pa tamo odspava, možda drugima muževi ne rade noćne smjene i da ih nema po 15 sati dok odu i vrate se na posao. Ali svatko ima svoje teškoće, svoje teške dane s djecom. Nije ni meni uvijek isto. Nekad svi spavamo već u 14:00, popodne, neka nitko ni ne ode spavati popodne, ni ja ni djeca.
    Tufnica u pravu si. Mislim da ću morati nešto poduzeti, možda malo mamu zvati da mi dođe koji dan pomoći,da nadoknadim izgubljeni san. Inače preko dana super funkcioniram s klincima, samo eto, to uspvljivanje me dotuče na kraju. 

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.