Mame i bebe ljetnice 2021.❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aneee
    30. Srpanj 2021. 23:19

Luckyy42 kapi protiv nadutosti, tako I piše na njima...danas smo imali 6 punih pokakanih pelena I par onak samo zamrljanih od prdca 😂 
    Ali evo I sad kako spava vidim da pritišće I negoduje, ali i dalje spava...samo mama ne spava 🤣
     .
    Ja mogu reći evo tek zadnjih dana da je dole situacija više manje kao prije...sve do prije koji dan sam imala zatezanje i napetost...sad je oke...jedino to kakanje me ubi 😭 mami sam rekla kad krene za DE da mi ponese donat mg 🤣
    A konci su mi ispali nekih 2 tjedna nakon...tako nešto.. znam da sam se šokirala kad sam vidila konce na toalet papiru..
    Onda javite kako vama uspijeva masaža stomacica 🤗

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Aneee
    30. Srpanj 2021. 23:22

Matea1989 vjerujem da si se uplasila, ali mislim da nije maloj bilo ništa jer bi se ona probudila i pocela plakati ili nešto slično...ne brini 😘😘

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

matea1989
    30. Srpanj 2021. 23:37

ana.b.

Matea1989 vjerujem da si se uplasila, ali mislim da nije maloj bilo ništa jer bi se ona probudila i pocela plakati ili nešto slično…ne brini 😘😘

I ja isto mislim, ali opet 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ a ona nije ni trznula doslovno, ja očekivala vrisku... A kad mi zaspe na rukama i idem je u krevetić spustiti, oči ko u zeca čim krevet dotakne 🤦🏻‍♀️

Bojana2017
    30. Srpanj 2021. 23:59

Ne znam odakle da krenem 😂😂😂
    Našla sam kapi homeolab kids relief colic i probali smo ih. Poslije toga je prespavala dan, na stomaku. Baš voli spavati tako i pustim je po danu u taj položaj. 
    Večeras smo Iskra i ja išle na večeru sa nekom rodbinom, a seka je ostala sa bakom. 
    Da vidite kako smo se spremile
    https://ibb.co/Sd8fhX0

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

Mallla
    31. Srpanj 2021. 00:04

Lucky Sara kaka svako drugi dan odprilike, al evo nije kakala vec dva dana da bi danas oborila rekord s 4 kakanca, ja sam šokirana i presretna. A dokazala mi je da brinem bezveze jer ima najnormalniju dojenacku kakicu, bojom i konzistencijom. Jedino što smrdi ajmeee.....
    Danas je baš puno bila budna. Nije imala ona svoja duga spavanja. Povremeno je bila nervozna nista strasno al je zato negodovala pola dana  inace pocela je promatrati nam lica i poprati kratko pogledom zvuk. Voli kad joj se priča i obožava kupanje. A osim kakanca muce je te tockice od ciscenja, ima tocku na tocki, pogotovo na uhu, bas mi je milo tako gledat.
    Matea sve u svemu pouka, stabilna obuća, ništa šlape...sreća sve je dobro prošlo. Nego jel tebe boli? Što se tiče Rite sigurna sam da je to izgledalo daleko strašnije nego je, žilava su ta naša mala bića. Točno znam taj osjećaj jeze od svega što je moglo bit, a nije bilo ...samo ponavljaj sebi nije bilo!
    Vidit ces nas kad pocmu prvi padovi s kreveta/kauca.

url=https://lilypie.com]

Mallla
    31. Srpanj 2021. 00:06

Bojana2017

Ne znam odakle da krenem 😂😂😂
    Našla sam kapi homeolab kids relief colic i probali smo ih. Poslije toga jesuoer prespavala dan, na stomaku. Baš voli spavati tako i pustim je po danu u taj položaj.
    Večeras smo Iskra i ja išle na večeru sa nekom rodbinom, a seka je ostala sa bakom.
    Da vidite kako smo se spremile
    https://ibb.co/Sd8fhX0

Super ste! Kako je lakse drugi put ostavit bebu na cuvanje i mirne glave otic negdje i vratit se sretna i opuštena!

url=https://lilypie.com]

matea1989
    31. Srpanj 2021. 04:08

Malla fala Bogu dobro je sve prošlo, sad ću bome više paziti! Ja se nisam uopće udarila kako sam praktički išla skoro na bok jer sam s desne strane nosila kolica pa sam doslovno samo sjela ali na lijevi guz (točno mišićem) da sam na trticu vjerojatno bi osjetila. Ali to je bija neki usporeni pad ne mogu uopće opisati, pokušala sam uhvatit ravnotežu a bila sam svjesna da padam, znam da sam u padu zazvala o Bože, čini mi se ka da je trajalo 3 sekunde taj pad 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ Ali najbitnije mi je da Riti nije ništa, nastavila je po svom.... Noćas sve normalno... Standardno... 

Baby puder - je li ga vi koristite? Riti je baš nadražena koža na vratu i na pregibima od vrućine, pa sam našla prirodni puder od PlanT-a bez talka, tražili smo ga u ljekarni ali ga nema, samo online pa smo naručili, jedva čekam da stigne. Nije baš ni jeftin sad je kao na akciji 99 kn s tim da je dostava 25 kn, ali jedva sam našla neki bez štetnih sastojaka tako da neću uopće gledati cijenu.

Bojana2017
    31. Srpanj 2021. 07:26

matea1989

Malla fala Bogu dobro je sve prošlo, sad ću bome više paziti! Ja se nisam uopće udarila kako sam praktički išla skoro na bok jer sam s desne strane nosila kolica pa sam doslovno samo sjela ali na lijevi guz (točno mišićem) da sam na trticu vjerojatno bi osjetila. Ali to je bija neki usporeni pad ne mogu uopće opisati, pokušala sam uhvatit ravnotežu a bila sam svjesna da padam, znam da sam u padu zazvala o Bože, čini mi se ka da je trajalo 3 sekunde taj pad 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ Ali najbitnije mi je da Riti nije ništa, nastavila je po svom…. Noćas sve normalno… Standardno…

Baby puder - je li ga vi koristite? Riti je baš nadražena koža na vratu i na pregibima od vrućine, pa sam našla prirodni puder od PlanT-a bez talka, tražili smo ga u ljekarni ali ga nema, samo online pa smo naručili, jedva čekam da stigne. Nije baš ni jeftin sad je kao na akciji 99 kn s tim da je dostava 25 kn, ali jedva sam našla neki bez štetnih sastojaka tako da neću uopće gledati cijenu.

Bitno da je sve prošlo i da ste obe dobro. Sad malo više opreza 🙏.
    Ja sam koristila puder 2-3 puta, baš za vrat, jer je Iris isto bila nadražena koža, još nisam ni našla taj bez talka, već obični, ali s obzirom da ga ne koristimo svakodnevno već stvarno samo par puta, mislim da nije problem bez obzira na sastav. Nekad ne može sve biti onako kako zamislimo. 

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

• Passiflora
    31. Srpanj 2021. 08:17

Kiflica

A sretna je dok doji jako, i stalno mi zaspe, pa ju pokusavam probuditi da aktivnije sise jer samo na pocetku vuce dobro i kad ju hocu skinut sa sise, a brzo se opusti i lakano cicka i spava. Ja uzivam gledati kako ona uziva, pa mi nije bed sat i pol dojiti iako boli, ali kad bi ju to zasitilo. No ne zasiti ju, nego mora jos i bocicu…

Kiflice, imamo identican problem. Ja svoju micem s jedne pa s druge nakon 20-30 min, ovisno koliko procijenim da aktivno vuce. Problem je sto odmah pocne plakati i jedino umirenje je vracanje na dojku.

Dodatna stvar je i ta njezina probava, dok je na sisi, nekad se pokaka u procesu dojenja i to je super jer prode bezbolno.
    Problem je kad pocne ono pravo, grci mi se uzas, place, sva je crvena... da ti srce pukne kako se muci.. jedva ju nekako primirimo dovoljno da dode opet na sisu..
    I to je nekako zacarani krug.. jucer od negdje 13h pa do 22h ona je skoro pa stalno bila na meni.. ne bih se ni zalila da ovo izmedu nisu bili ti grcevi gdje se jadna toliko napatila da je to strasno..
    Dali smo joj sab simplex kapi prvo u moje izdojeno mlijeko (to je jedino koje sam usojela jucer izdojiti), i na kraju u 2 dohrane, jednu oko ponoci, drugu oko 4h i preko noci problema nije bilo.
    Je li moguce da joj dohrana bolje pase od mog mlijeka? Jer se toliko trudim dojiti, jucer sam platila cak i doulu da dode do nas.. dok je ona bila, sve je bilo predivno i idilicno, ja bila presretna da je konacno to sad to.. i eto

Nismo s malom ni bili u setnji, a stara je 2 tjedna.. jer ne mozemo uopce potrefiti njezino kolko tolko mirno stanje s temperaturom vani i tako se patimo u stanu cijelo vrijeme.

• Passiflora
    31. Srpanj 2021. 08:22

Dodatni problem sam ja.. je li normalno da osjetim kao neke kontrakcije i onda se to poveze s mojom probavom, mislim da osjecam debelo crijevo iza i boli me
    A ova bol naprijed je onako ostra i rezr me par sekundi 😪

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.